canım hiç üzme kendini. benimde aynıydı.ikili test sonucu. hatta 2,5 ense akalınlığı ölçmüştü doktor. başka bi doktora gittim o ise 1,5 gördü ense kalınlığını ve ikili test çok ii çıkmıştı. ama insanın içine kurt düştümü nefes alamıo. amniosentez dedi o doktor. ben üçlü yaptırdım. ondada hiçbi sorun çıkmadı çok şükür. ama berabt bi durum çok ii biliorum. rahat ol. en önemli şey o. eski topicleri okursan rsiki çok yüksek olupta sağlıklı bebği olan çok kşi var.
ne demek canım bu 1.5 olunca ne oluyor????
yanlis olmasin ben 2.00 uzerinde olursa down sendromu riski oldugunu biliyordum. sizin numaraniz gayet guzel
canım okumadığım topik kalmadı tam rahatlıyom ama zaten hamileliğin verdiği hassaslık var ense kalınlığım iyi 1.4 ama.haftaya hem 3lü hem dörtlü yaptırcam inş.iyi çıkar ozamanda hangine inancamki.amniosentez yaptırmam çünkü aldırmayıda düşünmüyom....Allah herkesin yardımcısı olsun......ama keşke test falan yaptırmasaydım
canım down riski oluyo yani 50 kadından 1inde var demek
ah canim yaa insallah saglikli bir sekilde dunyaya gelir bebegin... belki de hicbirsey yoktur kesin bir sonuc cikaramiyor o test...
aldirmayi da dusunmuyormusun, keske yaptirmasaydin gercekten. doktor bana hic tavsiye etmedi...
neyse canim, dua et bol bol. kesin bir sonuc degil bu uzulmemeye calis. bebegin etkileniyor senin stresinden. belki de bosu bosuna uzuyorsun kendini de bebegi de...
:Saruboceq: :1hug:
Bence bebeğinde hiçbir problem yok. Canını sıkma. Benim kızımın 1.9 çıkmıştı ense kalınlığı ve şuan 3 yaşını bitirdi gayet normal bir kız. Ki o zaman böyle testlerden falan haberim yoktu. Ama yaptırmıştı doktorum ikili testi. Şimdiki kızımda ense kalınlığı 1.2 çıktı ama benim yaş riskim yüksek çıktı ve bu sefer bayağı bi bilgi edinmiştim bu testler hakkında. Kısaca söylemek gerekirse bu testler can sıkmaktan moral bozmaktan başka bi işe yaramıyor. Allaha şükür bu kızımında tüm tahlilleri temiz çıktı. Senin bebeğinde gayet sağlıklı bir bebek merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?