Koç: Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme çalışmalarından faydalanacağın, şifalı, manevi, mistik bir dönem. Finansal alanlarda şanslar getirecek, bereketli bir dönem.
Boğa: Şansı yüksek, kendini göstereceğin, toplum önündeki duruşunu yenileyeceğin, iş, kariyer, eğitim hayatında parlayacağın, kolektif bilinci ile hareket edeceğin, yenilikçi, ileri görüşlü, parıldamana vesile olacak bir dönem.
İkizler: Kariyer, eğitim, finans hayatında ivme alacağın, terfi, zam, tayin gibi konuları öne çıkaracak, ideallerine, hedeflerine kolaylıkla erişeceğin, kendini, yeteneklerini kolaylıkla ifade edeceğin şanslı, destekler enerjilerle yüceltecek bir dönem.
Yengeç: Özel hayatınla ilgili kalıcı gelişmeleri, değişimleri tetikleyecek, finansal destekler getirecek, hayata yeni pencereler açmana vesile olacak, ileri görüşlü, şanslı, yenilikçi bir dönem.
Aslan: Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme çalışmaları alacağın, dönüşüme açık, şanslı, şifalı bir dönem. Finansal anlamda yenilikler, şanslar sunan, kariyer, eğitim, finans hayatında ivme almana vesile olacak bir dönem.
Başak: Geçmişten gelen köhne, sorunlu, yoran evliliğini, ilişkini, ortaklığını bitireceğin, hayata yeni fırsatlar, şanslar sunacağın, radikal adımlar atacağın, yeni bir ilişkiye, evliliğe adım atacağın, aşkın, bereketin, şansın yanında olacağı, kadersel değişimleri tetikleyecek bir dönem.
Terazi: Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme çalışmaları alacağın, akut yahut kronik her türlü sağlık sorununa çözüm bulacağın, günlük rutinlerinde güncellemeler yapacağın, şanslı, şifalı, değiştiren bir dönem.
Akrep: Aşkın, romantizmin, tutkunun tüm kalbini, benliğini fethedeceği, ilahi birliktelikleri tetikleyen, son derece şanslı, ilahi bir dönem. Yeni bir ilişki, kalıcı adımlar, karşına çıkan insanlardan destekler göreceğin bir dönem.
Yay: Merhametli, şefkatli bir dönemden geçerken, herkese şifa olmak isteyebilirsin. Ev, gayrimenkul alım-satım, ev değişimi, yerleşik düzen değişimi, iş, eğitim, finans, kariyer hayatın ile ilgili yenilikler, beklediğin şansları gündeme getirecek bir dönem.
Oğlak: Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerini destekleyen, şanslı, iletişime açık, sosyal bir dönem. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili yenilikler yapacağın, kendini daha da geliştirmek adına hamleler yapacağın, son derece vizyoner bir dönem.
Kova: Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili şanslar sunacak, son derece şanslı fırsatlar sunan, yeteneklerini geliştirmek adına hamleler yapacağın, sürpriz gündemlere açık bir dönem.
Balık: Bereketli, şanslı, kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili yenilikler sağlayacak, fazlası ile fırsatlar sunan, kendini ifade edeceğin alanlar bulacağın, yıldızının parlayacağı, ailevi, sosyal ilişkilerini iyimser yönde şekillendirecek, aşk adına ilahi fırsatlar getirecek bir dönem.
”Yeni Ay’ın ülkemize, dünyaya, yaralı gönüllere, insanlığa, tüm kainata şifa, sevgi, barış, şans, bereket, huzur getirmesini temenni ediyorum..”
Sevgiyle;
-Astrolog Seda Turan