• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 mart transferi oldum idrarda negatif

Tombikhurrem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
804
Puanlar
73
Kızlar iki mart'ta transfer oldum doktor 14 mart'ta kan ver dedi dayanamadım test yaptım. Bugün negatif çıktı kaliteli bir markanın testi prodictor hep pozitifi onla görürdüm şimdi sizce erken mi oldu yoksa burdan dönmez mi artık kabullenmelimiyim

Kızlar iki mart'ta transfer oldum doktor 14 mart'ta kan ver dedi dayanamadım test yaptım. Bugün negatif çıktı kaliteli bir markanın testi prodictor hep pozitifi onla görürdüm şimdi sizce erken mi oldu yoksa burdan dönmez mi artık kabullenmelimiyim
Kacinci gün yaptınız benimde 9 . Gün bugün dün kaset test denedim negatif ti

Kendinizi daha çok strese koyuyorsunuz bence tarihinde yapın ve yapacaksanız en doğru olan sabahki ilk yapılan idrar testidir bu sefer öyle yapın

Kendinizi daha çok strese koyuyorsunuz bence tarihinde yapın ve yapacaksanız en doğru olan sabahki ilk yapılan idrar testidir bu sefer öyle yapın
Canım evet ama bence negatif dönmez burdan yarın sabahta yapayım. Bakalim

pgtli miydi

Back
X