‘2 milyon Suriyeli daha gelebilir’

biz değilde belki , çocuklarımız bizden sonraki jenerasyonlar çok fazla sıkıntısını görecektir. böyle huzursuz bir ortama çocuk doğurmak olur mu diye sormadan edemiyor sonra insan

biz çocuk doğurmaya korkuyoruzda, suriyeliler herşeye rağmen sürekli doğuruyor maşallah, bu konuda çok azimkarlar

Zaten çok hızlı çoğalıyorlar, hepsi hamile ve kucağında bebek var, bi de akilli geçiniyorlar , dr da son sıralarda suriyeli kadın vardı benden sağlam olduğu her halinden belli yok başı dönüyo diye obe geçmeye kalkıştı ben sıramı vermedim tabi, yalan olduğuna eminim, bi de geçen bankadan para çektim kucağında çocukla yanaştı para istedi kadın, bende yürü git dedim, o... dedi ka.be dedi bu ton küfretti. Hamile olmasam dalardım. Allah belasını veresice. Kırmızı ışıkta cama vurup para istiyor tobe tobe.

biz çocuk doğurmaya korkuyoruzda, suriyeliler herşeye rağmen sürekli doğuruyor maşallah, bu konuda çok azimkarlar
He ya 33 yaşındayım ilk bebeğim ikinciye cesaret ederiyim bilmiyorum, onların 5 arkasinda 1 kucağında 1 karnında :))))

Suriyeli de gelmesin, çocukta doğurmasın, Merkelde 3 milyon Euroyu, alsın kendi Avrupa ülkelerinde onlara baksın..
Asla ötekileştirme taraftarı değilimdir ama bıkkınlık geldi göz göre göre ülkenin kullandırılmasından.. Bu arada kullandıranlar utanmalı..

tavşan gibi durmadan ürüyorlar zaten, 7 milyonu da bulur... Savaştan kaçana kapımızı örtecek değiliz amma, keşke bir sistemi olsa da kurulu mahalle düzenlerini bozmasalar, edeplice dursalar... Öyle gün oluyor ki "geldiğiniz güne lanet olsun" Suriyeli komşum var canımdan bezdirdiler insan gibi konuşmuyorlar yahu Gece 1'den sonra kurduğu her cümleyi bağırarak kurduğu yetmezmiş gibi durduk yere zılgıt çekiyor herif, bir evde de 6-7 çocuk. Hiçbirinin de kimseye saygısı yok, komedi filmi gibi, neden hiç iyisine rastlamadım ki?

suriyeliler türkiyeye gelsin, bizede balkanlardan kuzey avrupaya gitmemize izin versinler. en azından iki medeni insan yüzü görürüz.

Ondan önce imamlar korunmak haram diye vaaz veriyor ondan bunlar her yıl çocuk doğuruyor , bu doğan çocuklar nasıl olacak onları merak ediyorum
Müslüman milletlerin en büyük sorunu bu. Saldim çayıra mevlam kayira mantalitesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…