Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim ben tatlı hamiş sen nasılsın şeker :)
iyiyim canım, tv izliyorum:)
iyi akşamlar canım iyiyiz, sen nasılsın?

Kendimi piyango talihlisi gibi hissettim biranda bi sürü yeğen vaadi verildi.
Anam siz doğurun yeterki,ben alırım..
Bende tek teyzem olmasına rağmen amann benden uzak olsun modundayım
Şimdi bebişimizi görmeye gidicem ya burnu aksa benden bilecek kadar içi fesatlıkla dolu bir ÖZ TEYZEDİR kendileri..
Umurum diil ben akrabalık görevimi yerine getiricem..
Beğendiğinize sevindim inşallah kuzende beğenir...

canım bizde herkes gidiyor. kaçmam zor gibi yani.

hımm benim dediğim başkaydı mesela bilgisayar bölüm başkanı bendim ek bilgiler öğretmek için seminerimiz oluyordu milli eğitimden onaylı evraktan senin dediğinde mecburi olanıda ben neyapıyordum biliyomusun arkadaşa benim yerime imza at diyodum :)))))))))))))))9

beğenmezmi hiç o güzel iyi niyetinle almışsın bende böyle fesat insanları hiç sevmem biliyomusun aslında muhattap olmam ben onlar zoraki olurlar ama çözdüğüm an meraba meraba ama sen yinede gideceksin tabiki büyüklük sende kalsın :)

bende tek bizde sanıyordum bu işleri
böyle tutkun olanlarada imrenerek bakıyorum

canim buyuk bir hediye almissin
sorup mu aldin ihtiyaci olup olmadigini?

teyzen onada kulp bulmasin:)) ilginc yaa

iyiyim valla sağolasın ama sabahtan baya sinirliydim.. annemin bir arkadası tavsiye etmiş beypazarı termal gezi gidelim dedi kırılmasın diye tamam anne dedim ama demez olaydım.. Yarabi bir insana bu kadar ısrar edilirmi? tamı tamına 6 saat.. diyoruz ki almayacagız yok anlamıyor.. dışarı cıkıyoruz sigara içeceğiz peşimizdeler tuvalete gidiyoruz kapıdalar kimseyle konuşturmuyorlar..gel gelelim son 1 saat kala sabır taşım çatladı ağzıma geleni saydım.. ya verem ederler insanı.. siz siz olun asla referansla bir termal geziye asla gitmeyin.....

anladım canım evet öyle olabiliyor bazen. ama uzak yol gittiği için herkes bu iyiliği yapacak branşdaşım yok malesef. herhalde öyle bişey olsa onlar benden isterler. senin çocuğun yok sen git diye.
bu konularda da çocuğumun olmamasının eksikliğini çok çektim. 2.5 yıllık evli olmama rağmen.
eski okulumda abahçı-öğleci olayı vardı mesela. çocuğum olmadığı için öğleci olmak zorunda kalmıştım. işte beraber hazırlanması gereken sınavlar olur, sorumluluk yerine getirilmez, mazeret de sen anne değilsin olur. bazı insanlar çocuklarını böyle işler için kullanmaktan hiç çekinmiyorlar. sinirlerim tepeme çıktı şimdi.

Son düzenleme:

kesinlikle anlıyorum benimde arkadaşlarımın çocuğu var diye 2 saat boşu boşuna dersim yokken bekleme oluyordu sonra sebebini öğrendim maksat sabah anne bakıyo öğlen babası alıyo falan hemen programımı değiştirdim ben anlamam dedim :)))) ama seni anlıyorum o kadar evli olduğunu bilmiyordum maşallah 25 yıl mı yoksa 2.5 yıl mı

ekinim yaa ben burnu aksa benden bilecek kadar içi fesatlıkla dolu bir teyzenin çocuğuna bırak hediye almayı görmeye bile gitmem
benimde bi teyzem ve kızları var aynı sene 3 tane kızı doğum yaptı
aman Allahım korkuyosun konuşmaya her iki kelimeden biri maşallah

krisimmm özelden yazdım oku lütfen

canim buyuk bir hediye almissin
sorup mu aldin ihtiyaci olup olmadigini?

teyzen onada kulp bulmasin:)) ilginc yaa

Büyük bişi değil ki, anakucağı büyüklüğünde o.mini beşik yani.
Kuzen fazlaca mutaasıb bir ailede gelin öyle dolaşıp farklı birşeyler bulma imkanı yok o yüzdn böyle bişi aldım.

Canım o aklına gelecek en iyimser düşünce olur o kadarla kurtulursam iyi..
Gitmesem kıskandı gelmedi olacak.
Zaten ben kuzenimi sseverim onun için ilk bebişi heveslerine katkım olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…