• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umut madem kayınvalide sultan orda nedne gitmediniz yaa sizzz.
biz orda kimsemiz olmadığı halde gittik.
kız git kayınvalideye git sennnn :34:

kız kaan beyi burası sayesinde tanıdım ben kayınvalidemler burdaydı 15-20 gün oldu gideli eee bilseydim onlar ankaradan gelirken kaan beyide getirtirdim :1::1::1:

yok bitanem kaan hocay gitmedik maille anlaştık :) eşim ankaralı sevgili kayınvalidemi görmeye gidersek onada bir uğrarız artık :) kayınvalidem başlar gelinnn burayamı geldin doktoramı geldin hadi bi yemek yap bakalım demeye :)

ahh canım benim,böyle stresli bir ortam olunca tabi boşver diyorsun..ama hocanın tatili bitince gidin hem daha programlı olrsunuz.bu işe motivede olursunuz...

kız kaan beyi burası sayesinde tanıdım ben kayınvalidemler burdaydı 15-20 gün oldu gideli eee bilseydim onlar ankaradan gelirken kaan beyide getirtirdim :1::1::1:

kalacak yer sıkıntısı olmadığındna devlette ücretsizde muayene olursunuz yaa ama gitme süreniz uzuyacaksa sen burda bi ürolağa götür eşini cnm.
benimn düştüğüm hataya kimse düşsün istemiyorum.resmen tedaviye sondan başladık:)

migren dışında iyiyim canım evet son hamiş paptyaaaaa:)
ramazanın bereketi tüm bekleyenlere olsun inşallahhh

migren ağrısı birde ramazan zor olyordur ya....
geceleri çok uyanıyorum...hepinize isminizle dua ede ede uyuyakalıyorum...
Rabbim inşallah tez vakitte hepinize nasip etsin inşallah....

kızlar turkcelin genç tarifesine dahil olayım dedim 300 dk 29 tl
msj olarak 25 yaşından büyüksünüz dediler okuslerrrr
kamu ya dahil olayım dedim yemediler :60:
bana göre şöyle orta yaş tarifesi yokmu bunların yaaaa

iyiyim canım son günlerimi geçiriyorum evimle
yakında yeni kutumdan seslenicem sizlere
ve bir ohhhh çekicem

daha ne olsun sürekli bitiyolar:)))) artık uzmanlaştık bu arada ,kızarıklıkta olmuyo

taşınıyorsun yani??????????

oo iğneler biter zırt bırt....tez vakitte kurtulun inşallah o iğnelerden:34:

migren ağrısı birde ramazan zor olyordur ya....
geceleri çok uyanıyorum...hepinize isminizle dua ede ede uyuyakalıyorum...
Rabbim inşallah tez vakitte hepinize nasip etsin inşallah....

Allah razı olsun canım szilerin duasına çok ihtiyacı var bu sırada bekleyenlerin:)
Rabbim sanada hayırlı doğum ve hayırlı evlat nasip etsin VE tüm hamişerimize inşallahh

ahh canım benim,böyle stresli bir ortam olunca tabi boşver diyorsun..ama hocanın tatili bitince gidin hem daha programlı olrsunuz.bu işe motivede olursunuz...

ahhh sorma ekintos kadının yanına gidesim yokki :( iğnemelerinden yeni kurtardım zaten ama bakalım işte eşimle bi kaonuşayım bu konuyu

kalacak yer sıkıntısı olmadığındna devlette ücretsizde muayene olursunuz yaa ama gitme süreniz uzuyacaksa sen burda bi ürolağa götür eşini cnm.
benimn düştüğüm hataya kimse düşsün istemiyorum.resmen tedaviye sondan başladık:)

canım eylülde bayram sonrası izine çıkacağız kısa bir tatil yapar sonrasında hemen ürologa gideriz artık napalım.. ankaraya valide sultana gidersekte kaan beye gideriz artık şimdiden plan yapmayalımda eşimle bi konuşayım bakalım

kızlar turkcelin genç tarifesine dahil olayım dedim 300 dk 29 tl
msj olarak 25 yaşından büyüksünüz dediler okuslerrrr
kamu ya dahil olayım dedim yemediler :60:
bana göre şöyle orta yaş tarifesi yokmu bunların yaaaa

ekiinnnnn inanamıyorum sana
gerçekten yaptınmı bu dediklerini
ben size demiyomuyum bi ayagınız çukurda diye
bak onlar bile yüzünüze vurmuş yaşlı oldugunuzu:27::27::27::27::27::27:

Allah razı olsun canım szilerin duasına çok ihtiyacı var bu sırada bekleyenlerin:)
Rabbim sanada hayırlı doğum ve hayırlı evlat nasip etsin VE tüm hamişerimize inşallahh

amin canım amin..
inanın benimde sizlerin dualarınıza ihtiyacım var....:13:

sen şu varikosel işini hallettin bak gör her şey güzel olacak:34:

Back
X