- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #70.461
Natrol L-Arginine 3000mg 90 Tabs Erectile Function Aid | eBay
kızlar bu natrol gunde tek doz ıcılenden
3 ay gıdecek ve fıyatı 41 tl ye falan gelıyo sanırım
bence bundan alabılrısınız
bıaraz daha arastıracaktım ama sımdı cıkmam lazım gelıcem yıne
son aylarda ailem ve eşim iyi olmağımı düşünüyolar
ben çok farkında değilim çünkü bu konudaki sıkıntılarımı ara ara sadece eşime yansıttığımı düşünüyodum
ben dün enese mesaj attım oda bana dediki seni bu çocuk meselesi artık çok hassaslaştırmış o yüzden yanlış anladın bizleri dedi
cevap vermedim düşündüm uzun uzun ,kabul etmekte zorlansamda galiba eşimde sizlerde haklısınız
benim pskolojim alt üst olmuş
kendi sıkıntım yüzünden başkalarını kıracak kadar bozulmuş
yani ben kendi dertlerim yüzünden kolay kolay başkalarını kırmazdım yada arkadaşalarıma bu durumu yansıtmazdım
ceylan bizlerle fazla konuşmuyo gibi geliyo bana ,o soruyu sormakla ne demek istediğini çok anlamadım
kendi adıma konuşuyum benimle çok konuşmadığından pek ceylanı algılayamadım o anda :44:
konuda biraz farklı bi konu olunca sanırım yanlış anladım ve haksız yere bu güne kadar hiç yapmadığım bişeyi yaparak CEYLAN ve ENESLENAYI çok kırdım ve üzdüm
ve ben buna hakkım olduğunu asla düşünmüyorum
sebep her ne olursa olsun heleki böyle özel günlerde kalp kırmak çok kötü bişey
kimse idareci olmak zorunda değil yada alttan almak zorunda değil ama ben gerçekten çok özür dilerim
ben böyle şeyler yapıcak biri değildim
ikinizinde iyi niyetinden şüpem yok
kabul edin yada etmeyin siz bilirsiniz yani etmesenizde bişey diyemem
tekrardan çok özür dilerim sizeleri incittiğim ve kırdığım için
ayrıca topikte böyle bir gerginliğe neden olduğum için de diğer tüm arkadaşlardan çooook özür dilerim
yalnız cümlenin kurallı düzgün cümle olduğu konusunda hala iddalıyım ceylan
valla verıcem du bakyım sımdı cıkar meydana hersey
ondan sonra alırız ıfadesını
evet gorunmuyo onun ayrının yapıldıgı yerı tarıf edeyım sana yapamazsan bana adını sıfreını yolla yapayım ben
hanı lınkı paylasmak ıcın sharıng sonrada setup yazan yere tıklıyorsun ya
o lınkın altında kutucuklar var ıcerısıne tık atılan
sende o kutucukların bırınde tık eksık olması lazım
onu yanı (ınsemınatıon ... ) falan yazan kutuya da tık atıp paylasırsan butun ozel hayatın gozlerımızın onunde demektır
Hakkaten gece muhabbetlerimizden sıkılan varmı yaaa
bizler deşarj olurken kimse şarj olmuyordur umarım.
sıkılan okumaz olur bıter
bır o zevkımız var herkeısn sıkıntısı ıcın
o ıkı laklaktanda vazgegeck deılız
papatya çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin
nasipte varsa hiç korkma allahın izini ile hiç bişi olmaz
Paptya gözün aydın güzelim değerlerin güzel güzel artsın inşalllah sağlıkla kucakla bebişini
bügün migrenin tuttu geberdim hala geçmiş diil kafamın sol tarafında yara var sanki sızlıyo
çok sağolun kızlar Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. ekincim sana da geçmiş olsun
eli belinde yapmış yine yorumunu kıss sırf kendimizi düşünmek olmaz
indir merdaneni korktum:)
tamamda canm sadece kendımızı dusundugumuz yokkı
kurmu konusalım gun boyu tedavı bebek muhabbetımı yapalım
sıkılana cozum var sayfa atlaya atlaya gecer
sıkılanacak bısı yok
kendı aramızda takılıoruz kımsenın adını gecrmıozkı
olsun rahatsız olan varsa söylesin isterim yani
sölesede umrumda olmaz
dedım yha herseyın cozumu var
sayfaları okumaz olur bıter
rahatsız oluyorum derse
sen grmıcekmısın sımdı ?
sımdı baktım canım maıllerımde duruyo kısa yoluebaydan vitaminler gümrükte takılıyor ahhh yoksa o natrolu almazmıyımmmmmmmmmmm
senin presed ne zmn ebaydan geldi aldın yani sorun yaşanıyorda presed geçiyormu yani çıkmadan yazzzzz
esraaa ekın ben kendı adıma hıc sıkılmıyorum hatta sabah sızı okumak hosuma gıdıoHakkaten gece muhabbetlerimizden sıkılan varmı yaaa
bizler deşarj olurken kimse şarj olmuyordur umarım.
tamam bakarız bı araşimdi anlayamadım ben canım
annem gil de geldi daha sonra ugraşırız
yada bi ara yazarım sana şifremi
olsun rahatsız olan varsa söylesin isterim yani
selamm kizlarr nasilsinizz ben sinirliyim canim sikkin nobet listesi degismis bugun degil yarin nobetciyim buna kizmadim tabiiki..... asil konu nobet listesi degisirken benim mutlu oldugum haftada 1 dedigim nobetlerimde degismis ne 1 nobeti haftada 2 bazen 3 sinirlendim cok yoruldum cunku baska nedeni yok.....eee preseed almama gerek yokki nobetler son hizla basladi nasil olsa offff offffbasladi nasil olsa offff offff
paptyaaaaa
nasılsın herşey yolundadır umarım
geçmişi okuyordum şimdi farkettim, iyiyim çok şükür umarım yolundadır yarın tekrar kan vereceğim, bakalım değerim neolmuş sen nasılsın, siz geceleri hiç uyumuyormusunuz nasılda kaynatıyorsunuz öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?