Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şükür iyiyiz bizde.ikili tarama sonucunu aldık bu pzrtesi sorun çıkmadı.artık kontrollerimi 1 aya çıkardı.
zor mu oluyor kris bebek büyütmek,ev falan.sen yazlıkta yalnızsın dimi?

suan istanbuldayim hbb nin asilari ve kontrolu vardi onu yaptirdik bugun yarin tekirdag a donuyoruz
evet canim bebek buyutmek cok zor , hele benimki gibi kolik ve reflusu varsa cok ama cok zor ama herseye deger hicbirseyi zor gelmiyor
ama sanirim biraz bunalima girdim kendimi iyi hissetmiyorum Allahtan kayinvalidem var yanimda yoksa depresyona girerdim

çokmu gazı var....gerçekten zordur herşeyi oturtmak...
dikkat et kendine sonuçta lohusasın sende...bebeğinin durumu kaygılarını artırmıştır...daha herşey çok yeni,halledersin sen....

barbiem nasilsinnnnnnnnn
ii tatım
sen ve senın barbıen nasıl
iyi akşamlar pampiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:86::86::86::86::86::86::86::86:
pambsmı :)
sen hılalmısın yoksam :)
kris bu klomen uyku hali yaparmı? benm adam hep yorgun hep uykusu var. daha önce de öyleydi ama şimdi daha fena(
klomen uyku yapmaz tatlımmmmm
Selam kizlar nasilsiniz ??biz geldik ama hic halimiz yok dun ugrayamadik size agirlastim sanirim paso yatiyorum
((((((
kolay deıl ıkız gebelık
rabbm yardımcın olsun
afiyet olsunnnnnnn:))))))))))))))))

sagol canm
bebek masallh ıı mıs
cok sevndım
kız ekın en heyecan verıcı bekleyıs senın gebelık oldu
nasılda kıtledın bızı pc basına
bebegıne anlatırsın

agırlaştınmııııııı
ama biz hala hafifiz siz giderseniz napacaz geceleri
ne güzel senin bebişlerin yaramazlıklarından bahsediyoduk
iyi geliyodu

Gitmiyos canim burdayiz daha zaten yatsamda uyuyamiyorum her saat basi uyandim gece vede sabah
sanirim bebisler beni uyutmuyor bebislerim gene yaramazlik yapiyo teyzesi

yaaa evet esra,sizler o gece beni gaza getirmeseydiniz ben hala kist mi oluştu diye düşünecektim:)))))))))))))))))))Rabbim gepinize nasip etsin...

sağol canım benim o zaman benim adamı sıcaklar çarptı eevt ya ekintos daha dün gibi nasıl da beklemiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…