Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ceylanim pek bi beyendim seni bea güzel gacisin yanee

hele birde doğduklarında daha muhtesem olacak bence bi sabah anne kalkacak veeee birbirinin aynısı 2 bebek allahım insanın içi bi tuhaf oluyor ya

emınem ver herıfıne utulesın :)
hsgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayrıca
tatılde daha bır gusel olmussun gordum senı :)
kız mustonun cocugu oluyormuş

söyledim sen yıkadığımıa şükret gittin 1 ay tatil yaptın şimdi çalış dedi bana:)))sağol fıstığım teşekkür ederim.MUSTO KİM??KIZ?:)))

dimi yaaa benim bir odam sadece ütüyle dolu.birde eve girdim ayak izlerim çıkıyo öyle toz olmuş ev.hadi o kolayda ütüden zaten nefret ederim bir oda dolusu olunca dahada fenalık geldi :))
:)))
ay tatilden gelsende gelmesende en kötü şey ütüüüü içerde birikti ama benim gönlüm yok yaaaa bide eşim resmi çalışıyor offff offffffffff
bende en sevmediğim pantolon ütülemek
teyzesi yer onlarıı
mutlu yıllar melekkkkkkkkkk
kalk kafasına ındır
benmlen evlendıgın gun horlayarak uyumadın baska seylerın pesındeydın de :)))))
bekle esram inrdirip geliyom

esram ya kısmetinde yokmuş sanırım ay biz daha ameliyat olamıyoruz kafayı yiycem yaaaa

evet tüp bebekte moral çok önemliymiş. yapmasalar ööyle ama napcan işte.
bizde sözde bu yaz tüp bebek yapcaktık istemedi eşim.

b<de ben ıse gırersem mayıs ayında udusnuyoruz
rabbm kımset ederse
bılmıorum ama tuptende korkuyorum
cunku vuucudum cok dengesızlesıor
ama ondan baskada tedavı secenegım yok
sen yeni testmi yaptırdın,aaa yazsana bakıyım

yenı test yaptırmadık bebem :)en son tupten once yaptırmıstık

ay kaynanamlar nısanlıyken hep derlerdı ıkız olma ıhtımalı cok yuksek
hem kaynanamn hemde kayınbabamın tarfında cok var
len sımdı tekını bulamıorm
bıleydım ......

Sabirsiz nerden biliyosun olmayacak ALLAH bilir orasini bende bekledim o kadar neler yasadik esimle demekki
oluyormus sende bi cemkirmesen beklesen azcik hersey yoluna girecek inan

hele birde doğduklarında daha muhtesem olacak bence bi sabah anne kalkacak veeee birbirinin aynısı 2 bebek allahım insanın içi bi tuhaf oluyor ya

sevserim bebisler cift yumurta ikizi benzemiycekler canim 1kiz bi erkek ALLAH sizlerede iki versin emi

hıııııı ben de sevinmiştim.....

bu errkeklerın yasrıdına cogu aynı
uyuslar :)
len cecelı :))))))))

he ay ramazandan dolayı olamıyoruz olurdukta benimki istemiyor bu ne ya bıktım valla ama sabır az daha sabır etcez bakalım

olsun canım ramazandan sonra yaptırısınız geç olsun güç olmasın ama sonra ertelemeyin
mübarek bereketli günleri değerlendirmeye devam ediyorsunuz zaten halvete maruz kalan arkidişim benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…