Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydınlar nasılsınız bugun bende oruçluyum rabbım sabır versın ben bu ay yumurtlama da nasıl yapacam bılmıyorum yumurtlamam başlamadan 1 gün önce rahım fılmı çekilcek acama rahım fılmı çekıldıkten sonra halvete başlasammmı bır zararı varmı

ronyam bitanem şu kendini sıkma işlami nedir biraz aç kuzum yaaaa

çakırım halvet günlerim başladı bende bi rahatlık anlatamam şimdilik pazartesiyi salıya bağlayan gece ilişki dedi ben başladım bileeeee

Kızlar bugün temizlik günüm , kaçıyorum ben :)
Yine gelirim .. Bugünde kaısklarım ağrıyor , sabah bir bel ağrısı ile uyandım anca kendime geldim ...
Hep saat 7.30'da kalkıyorum bugün ilk defa 10'da kalktım , belim ağrımış uyumaktan :)

Herkese günaydın....
bugün annemler iftara gelicekler
İşlere başlamadan sizlere bakmak istedim bağımlılık oldu
Sizleri çok seviyorum....

ateş tablom:
http://www.fertilityfriend.com/home/36ae6a
ya benim ateşim niyeki bu kadar düşük hep aynı milim oynamıyor derece bozuk desem gün içinde ölçünce farklı çıkıyor
anlamadım gitti :44:
dün eşime aynısını dedim "ateşim niye hep aynı ki" diye, diyorki.
- Heehh bir ateşini kafana takmamıştın bunu da taktın tamam oldu...

Son düzenleme:

güzelim senın kıde düz bir hat olmuş ,ne demekkiacep((

yagmur nasılsın canım ben çatlam iğnesi vuruldum hararet basıyor sizede öyle oluyormu

canım bende şaşkınım senin tablonda
sanki ateşin yeni yumurtlucak gibi duruyor
normalde senin ölçtüğün dönem yani luteal faz döneminde
progesteron hormonunun etkisiyle ateş yüksek olur
belkide senin yüksek ateşin budur
dedim ya bu ay senin vücut dilini öğrenicez

klomen adamı çarpıyorya bi ateşelr basıyo kendi kendime uykuda konuşuyormuşum

canım sen çatlatma iğneni vurulmamışmıydın
çakır vuruldu onu biliyorum sende vurulmuştun gibi hatırlıyom :97:

bugun vuruldum canım sen çakıra bişeyler bahsetmişsin meraktan çatladım sık kendini geri bırak demişsin o ne anlamadım bi tiyoysa bizde yapalım dedgn gibi yapmadıgımız bişey kalmadııı

ronyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabişey sordum anlamadın galiba

bugun vuruldum canım sen çakıra bişeyler bahsetmişsin meraktan çatladım sık kendini geri bırak demişsin o ne anlamadım bi tiyoysa bizde yapalım dedgn gibi yapmadıgımız bişey kalmadııı

canım hayırlı uğurlu olsuuunnnnnnnnnnnn inşallah bu ay emeğinin karşılığını alırsın

canım hayırlı uğurlu olsuuunnnnnnnnnnnn inşallah bu ay emeğinin karşılığını alırsın

kız şu sıkma işinimi sordun ben klomeni sordun sandım
canım bende loneden duymuştum
kendimce idrara sıkışınca nasıl kendimi sıkıyorsam öyle sıktım
bir kaç kere yapıp bıraktım bu konuda anlatabilceğim şey bu kadar
istersen lonelisse özelden sonra yanıtlar sorunu

ronya anladığım kadarıyla sıkıp bırakma işlemi kasları çalıştırdığı için spermlerin hareketine yardımcı olur değilmi bende bilerek değil ama yapmıştım dediğim mantığı düşünerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…