Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selammm kızlarrrr yettim gariiiiii nasılsınız eee topicte pek sessiz kalmış gece kuşlar noldu size sessiz sessiz duruyosunuz

iyiydir canım çok şükür :) alldıklarına bayıldım çok güzel ve çok zevkli seçimler... yeni evinde yeni hayatınla minik meleklerinle mutlu ol İNŞALLAH.....sizin neyiniz varr ne oldu hastalık falan

Sagol canim ALLAH razi olsun esimle sectik nezle olmusuz gözümde burnumda akiyor zaten nefes alamiyodum tam kötü olduhabire kolanya mandil elimde
bebislere bi zarari olmaz demi bu kolanyaginin?

başım geçmedi yaa minoset içtim.öyle aval aval geziyorum nette.
maşallah burdanda pek ses yükseliyor.
alooooooooo
dünyaya dönünnnn
:)

asi eşyaların güzelmiş bebişlerinle güle güle kullanın canım

türk parası olarak söyle kız yattıgım yerde beni ugraştırma
ama çok begendim
eski eşyalarınız çokmu eskiydi degiştirdiniz siz

türk parasiyla 9 yada 10 bin yapiyor sanirim ama bilmiyorum suanki euro fiyatini aman onlami ugrscam simdik aldik artik zatenyok canim burda tasinanlar esyalari almiyor hic nedense esyalarim 2senelik aslinda buraya gelince aldiydik t....... zor oluyor baska eve uymuyor diye kaliyor iste bunlar böyle alismis

bu arada zor yazıyom geçmiş olsun canım dikkat et

aman aman sakin kalkma sen enaz 1 saat yattigimi bilirim

Tesekkür ederim canim sagolasin
gecmis olsun canim benim de bas agrisi yapiyor nezle ne yapacagim bilmiyorum yatsam nefes alamiyom zaten:26:

benim 1 buçuk saati geçti birazdan kalkacam
daha fazla dayanamıyorum

hayır bişe olmaz ama fazla abartma tabiki sonuçta alkol var içinde....

Sanirim cok gec bebisler kafayi buldu sanirim pek oynamiyolar bu aksam

benim 1 buçuk saati geçti birazdan kalkacam
daha fazla dayanamıyorum

öylemi ooo giden gitmistir o zaman bacim yinede hemen dus alma sen bekle azicik daha belli olmaz bu isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…