- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #71.221
senin gibi olmak için
bizde bugün alisveris yaptik ev icin cogu biitti sayilir seninde bi fikrini alayim esyalar icin
selammm kızlarrrr yettim gariiiiii nasılsınız eee topicte pek sessiz kalmış gece kuşlar noldu size sessiz sessiz duruyosunuz
Eki Görüntüle 236158 Eki Görüntüle 236159 Eki Görüntüle 236160 Eki Görüntüle 236161 Eki Görüntüle 236162 Eki Görüntüle 236163 Eki Görüntüle 236164 Eki Görüntüle 236165 bunlari aldik bugün mutfagin rengi kirmizi burdaki gibi degil
hosgeldin evet ya bu aksam durgunuz heralde biz hastayiz sen nasilsin?
bence hepside çok güzel iyi günlerde güle güle kullanın canım
iyiydir canım çok şükür :) alldıklarına bayıldım çok güzel ve çok zevkli seçimler... yeni evinde yeni hayatınla minik meleklerinle mutlu ol İNŞALLAH.....sizin neyiniz varr ne oldu hastalık falan
tesekkür ederim canim hepsi 5bi euro tuttu yemek masasi hali bide avizeler eksik daha
türk parası olarak söyle kız yattıgım yerde beni ugraştırma
ama çok begendim
eski eşyalarınız çokmu eskiydi degiştirdiniz siz
bu arada zor yazıyom geçmiş olsun canım dikkat et
başım geçmedi yaa minoset içtim.öyle aval aval geziyorum nette.
maşallah burdanda pek ses yükseliyor.
alooooooooo
dünyaya dönünnnn
:)
asi eşyaların güzelmiş bebişlerinle güle güle kullanın canım
Sagol canim ALLAH razi olsun esimle sectik nezle olmusuz gözümde burnumda akiyor zaten nefes alamiyodum tam kötü olduhabire kolanya mandil elimde
bebislere bi zarari olmaz demi bu kolanyaginin?
türk parasiyla 9 yada 10 bin yapiyor sanirim ama bilmiyorum suanki euro fiyatini aman onlami ugrscam simdik aldik artik zatenyok canim burda tasinanlar esyalari almiyor hic nedense esyalarim 2senelik aslinda buraya gelince aldiydik t....... zor oluyor baska eve uymuyor diye kaliyor iste bunlar böyle alismis
aman aman sakin kalkma sen enaz 1 saat yattigimi bilirim
hayır bişe olmaz ama fazla abartma tabiki sonuçta alkol var içinde....
benim 1 buçuk saati geçti birazdan kalkacam
daha fazla dayanamıyorum
benim 1 buçuk saati geçti birazdan kalkacam
daha fazla dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?