Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ohh maşallahhhh bende öyle bi sıkıntı yok 1 tane yımırta ya büyür ya büyümez yaşlılık işte:))))
gençler yeni yetmeler düşünsün artık onuda

Son düzenleme:
ohh maşallahhhh bende öyle bi sıkıntı yok 1 tane yımırta ya büyür ya büyümez yaşlılık işte:))))
gençler yeni yetmeler düşünsün artık onuda

ekin hiç belli olmaz öyle deme benim vıcır vıcır birsürü yumurtam vardı en az 12 tane boyutları 18-20mm ama birtanesi kısmetmiş
o dediğim arkadaşın 6 yumurtasından sadece bir tanesi iyiydi hepsi oldu dr ona menapoza girebilirsin demişti

aynen öyle cart curt bitmiyor bide eşim ne var ben tek başıma yaparım demesinmi iyice sinirlerim tavan yaptı

adaesila sakın gazeteye sarma bacım ben o hatayı yaptığım için herşeyi tekrardan yıkadım ve çoğu şeyede gazetenin izi çıkmıştı tatlım benim sen sakın yapma beyaz kağıt aldır eşine hani sarımtırak gibi

adaesila sen hamile kadınsın ne işin var bu saate pc başında
bırakta seninn çocuk bir uyusun ya
çocuğu gece bırakmıyosun uyusun bunun hesabını sana sabaha kadar yatmadığında vereceksin demedi deme

adaesila sen kaç yıllık evlisin sorun neydi
kaç ay yomurtalık takibi yaptın
kaç yomuşun oldu ve kaç santimlerdi
ilişkiden sonra kaç saat bacaklarını diktin anlat hele
tüp yaptınmı yada aşı

esra yakın zamanda tecrübelisin sence ev toplamakmı zor yerleştirmekmi
3 gündür annemle toplamakla başedemedik
bukadar şey bu eve nasıl girdi anlamıyorum

canım bende hemen sana yardımcı oluyum çünkü 1 hafta önce taşındım kesinlikle yerleştirmrk kolay toplamak çok zor kolileri mutlaka yazılan odalara koysunlar canım ve perdelerini vs... yıkanacakları şimdiden yıka halıların şimdi yıkansın orda hemen serin perde batar diyosn gidince yıka ama temiz götürürsende hemen asarsın başka sormak istediğin varsa sor adacım

iyi geceler
kızlar ben geldim:13:
sen çatlatma iğnesini olmadınmı iş tamammı
bak az evel ceylana diyodum halvet haftanda gece girince konuşmıcaz senle diye sen geldin

adaesila sen hamile kadınsın ne işin var bu saate pc başında
bırakta seninn çocuk bir uyusun ya
çocuğu gece bırakmıyosun uyusun bunun hesabını sana sabaha kadar yatmadığında vereceksin demedi deme

yeni girdim ama ben
akşama kadar uyuyunca böyle oluyor

ama çok düzensiz olur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…