Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhaba, doktorum az önce aradı ve dün toplanan 10 tane yumoştan 7 tanesinin döllenmiş olduğunu söyledi :)) Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun..Büyük bir ihtimalle perşembe günü transferim olacakmış, çok heyecanlıyım, neler yapmalıyım ya da yapmamalıyım o güne kadar sizce? ilaçlarıma da başladım, günde 3 tane progestan yumuşak kapsül vajinadan alıcam, prednol 1 tane, estrafem günde 2 kez, 1 tane coraspin, 2 adette folik asit kullanacam..

Dualarınıza ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler..

ay, canım benim maşallah tutunsunlar annesine inşallah..
bol bol dinlen,vücudunu yorma,içini ferah tut,dualarını oku...
transferden sonra eve gelince ayaklarının altına yastık koy sırt üstü yat,kalkma.tuvalete kalk sadece.merdiven inip çıkma,yat o zaman da bol bol.kabız olmamak için kayısı ye,zeytinyağ iç....transferden sonra sakın bilgisayar karşısında oturma

Son düzenleme:

canım hadi gözün aydın
allah yardımcın olsun
sonucu güzel olsun inşallahhh
hiç yaptırmadım o yüzden hiç bi bilgim yok canım
dualarımızdasın

Ronya'm çok sağol bende gün geçtükçe kk'dan sonra ff'ci oldum , çok seviyorum bu siteyi..
Galeri kısmına da bakayım akşam , yeni yeni öğreniyorum inşş iyice keşfedicem .. Geçen ayda 18 . gün çatladı yumişim :) Bu ayda öyle oldu ..
Beklenmeyen adet tarihim 18 ağustos .. İnşşşş rabbim bu ay meleğimi yollar ..
Kızlar bu arada yarın eşimin spermiyogram tahlili var ...
20 gün oldu biliyorsunuz .. İnşşş güzel gelir test sonucumuz.. Bu ay gebiş olmazsam yumurta takibine başlıyorum ve buda testimizin sonucuna bağlı ..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..

Melis'im gözün aydın 10 tane yumurtanın 7'sinin döllenmesi muhteşem ...
Rabbim devamınıda nasip etsin ..Perşembe günü transferin olursa blastokist yani 5. gün embriyousu olucakki bu çok iyi bişey ..
İnşş ağustosun hamişi olursun ..
Dualarımız seninleee..

Kızlar ben bugün yokum , bugün akşam anneme iftara davetliyiz..
Akşamda geç heliriz , o yüzden yarın görüşürüz..
Eşim sabahtan gider bende öğleden sonra sonuçları alırım .. En geç 3'te sonuçlar elimde olur diye tahmin ediyorum ..
Hemen yazarım öptüm sizi...

tatlım onemlı olan zaten 1 yumurta ve 1 sperm
esılanurada yazmıstım

2. gunden sonra yatmayı bırakıp gunluk hayatına donmelısın
cok yatmak rahme gıden kan dolasımını azaltır buda tutunma ıcın ıı olmaz
bol su ıcmelısın
kabuz olmamalısın
bol bol dua et
kayısıyı kabz olmamak icın ,
ılk 2 gun ananas,
bol kabak cekırdegı aycekırdegı fıstık tutunma ıcın onemlı
fazla durmamak sartıylan bılgısayara falan grersın.

cakir bizim dr larda zıt kutupta ikisinin ortasını bulmak lazım
ama sizinkini anlamakta zor daha ne istiyor 212milyon boru değil :)
sen ona inat hamile kalda gözüne sokalım drun

maşallah ramazan bebişi geliyor Allahın izniyle
rabbim yar ve yardımcın olsun

evet canım hergün dr dan geldin bana yazdın eşine o süreçte çok kızmıştım bende uykusundan kalkıp ilişkiye gelmemişti sinir ama olsun o ay bebeğine kavuşyu adam
melisela çok sevindim 7 tanesi döllendi ha allahım inşallah sana ikiz versin canım merak etme dualarımız seninle bizi haberdar etmeyi unutma allaha emanet ol

adaesila ya birgün benide tebrik etcekmisiniz acaba bi ameliyat bile olamadık kuzum ya ama hayırlısı olsun hakkımızda

adaesilaaa kaç gün sora taşınacaksın canım bişeye ihityacın olursa çekinme tatlım ben sana yardım ederim

melisalemm canım inşallah sıkı sıkı tutunurr bebişin sanaa

canım hadi gözün aydın
allah yardımcın olsun
sonucu güzel olsun inşallahhh
hiç yaptırmadım o yüzden hiç bi bilgim yok canım
dualarımızdasın

canlarım, bitanelerim, Allah hepinizden razı olsun..Rabbim hayırlısını nasip eder inşAllah..sakin olmaya çalışıyorum, kendimi Rabbime emanet ettim, artık o ol derse olacak, elimizden geleni yaptık, gelmeyenler içinde elimizi Rabbime açtık, artık hayırlısı..nolur duanızı eksik etmeyin..

Canım hayırlı uğurlu olsun yeniden tedavin. İnşallah minicik embriyoar annelerine öyle sıkı tutunurlar ki...Rabbim yar ve yadımcın olsun, dualarım seninle bitanem.

Canım hayırlı uğurlu olsun yeniden tedavin. İnşallah minicik embriyoar annelerine öyle sıkı tutunurlar ki...Rabbim yar ve yadımcın olsun, dualarım seninle bitanem.

boncuğum çok saol, Allah razı olsun..hayırlısı olsun bakalım, umarım buraya bende hamileyim diye yazarım, bunu o kadar çok istiyorumki.. çok öpüyorum hepinizi, ara ara yine gelirim inşAllah..

canım hayırlı olsun bebişin seni hiç bekletemez inşallah:)
yağmurum akıntını belirttiğin kısmın hemen altında
Menses/Spotting yazan bir yer var ordan light medium vs. birine seç zaten tablon sıfırlancak
yanlız bu işlemi yapmadan tablonu koyarmısın bi bakayım

yaptım tatlım saol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…