Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umuddd yaşıcaksın kuzum yaşıcaksın ve bumudur diceksin hamilemiyim şimdi ben diceksin
bu arada ne olur kötü enerjilere kış kış kışşş deyin
gelsin güzel enerjiler

kiskisss kotu dusunce kisskisss kiskiss kotu dusunce kiskisss oldumu ronyam..... kiz acaba tabiki nasipse bende icimde melegimi hissedecekmiyim annesinin melegii

Merhaba kızlar .. Selam verip çıkıyorum hemen ..
Bugün dersim var geç geldim eve daha yemek yiğemedim ..
Duş alıp , yemek yiğip yatıcam ..
Annem için yazdıklarınıza çooook teşekkür ederim ..
Ayın 18 'inde inşş güzel geçer..
Damarın açılmama ihtimali varmış ama o kısmını düşünmüyoruz..
Bu pazar evlilik yıl dönümüm ama tüm günümü anneme ayırıcam , onu anjiyo öncesi bi yerlere götürcem gönlü ne istiyorsa...
Canım annem , hem analık hem babalık yaptı yıllar çalıştı bizim için , ne yapsam hakkını ödeyemem ...
Ay duygusala bağladım yaaa((

Hadi iyi geceler kızlaaaar...

kiskisss kotu dusunce kisskisss kiskiss kotu dusunce kiskisss oldumu ronyam..... kiz acaba tabiki nasipse bende icimde melegimi hissedecekmiyim annesinin melegii

hissedeceksinnn bak gör öyle bir olcakki sadece biraz daha sabır
canım ama lütfen üzme kendini bak üzülce insanın bütün bedeni etkileniyor
o güzel yumurtacıklarını üzme daha onlara ihtiyacın var

canımm tekrardan geçmiş olsun
bende bugün anacığıma hep dua ettim
koca dana oldum hala etrafımdan ayrılmıyor
Allahım ona ve herkesin anacığına uzun ömürler versin
insanın yaşı kaç olursa olsun ihtiyacı oluyor

canımm anneciğine çok geçmiş olsun .inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur

benim de az önce annem aradı ağlayıp duruyo kardeşim evlencek bayram sonu , onun çeyizlerini getirmişler bugün eve çok duygulanmış dedim niye ağlıyorsun bak ne mutlu sana. bir yandan diyo belki bu günleri göremeyecektim diyo (6 aydır meme kansseriyle mücadele ediyo, çok şükür şimd iiyi) öyle işte anlattı anlattı telefonu kapatınca tabi bende salya sümük.............. rabbim hepimizin annelerine sağlık versin

Ya yorumları yabancı gibi okuyum dedim..
içimden geçen bu karıların hepsi deliiiiiiiii
ankarada tüp ucuzmu ankara yakında kapılarını kapatacak giriş yasaklanacak herkes orda tedavi peşinde..
ayrıcalık yapılıyoooooo ülkede:)

aaa yağmurum şaşırdım hiç dememiştin. hayırlı olsun canımmm. hangi gün olcak? inşallah bebişin sana sıkı sıkı sımsıkı tutunur dualarımız seninle

canımmmm evet görüşemez olduk.bende seni özledimmmm. akşam ben geldim ama sen çıkmıştın. hayırlı olsun tedavin. bu bebekler artık bizi bekletmesin yaaaa. gelsinler bir an önce.

aynen melekem
sağol canım
ay keşke gelsin totoşuna bi tane çarpıcam zaten:))

eşimin msn ve face şifresini kırmışlar ,giremiyorum bi türlü kaan hocayla tüm yazışmalar gitti ((
biz müdahale edene kadar inşallah bişeyler yapmaz

:) evet niye bu kadar fark var anlamadım bende. bizde mi ankara ya gitsek.Ankara ya artık yabancıları almıyoruz diycekler :))

inşallahh:)

ah olamazzzz ya n e kötü insanlar var bu dünyada.üzüldüm canım keşke başka bir yere daha kopyalasaydınn.offf çok üzüldüümm

inşallahh:)

ah olamazzzz ya n e kötü insanlar var bu dünyada.üzüldüm canım keşke başka bir yere daha kopyalasaydınn.offf çok üzüldüümm

resmen komedi çıktı işin içinden :)))
yapan bulundu fakat kimliği belli değil
eşimin istanbuldan meslektaşının terk edilen kız arkadaşı
hatun eski erkek arkadışının arkadaş listesindeki meslektaşlarının şifrelerini kırıp isimleri anti... yapıyomuş
bu kadar olur

sağol bitanem ilaçla açıyorum orucumu düşün yani ama senede bi ay katlanıcaz artık sen nasılsın canım senin oruç nasıl gidiyo

oo kıyamam. babam da elinde iğneyle bekliyodu, hoca okudu mu iğneyle açıyodu benim iyi gidiyo da sahuran sonra uyuyamıyorum bütün gün sepet gibi oluyom

hay allahım bu ne öfke :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…