- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #72.141
önce sen ye bişi olmassa sonra biz adamlara yediririz o ne biçim karışım ya içinde bir sen yoksunkızlar yeni bi karışım yaptım.
polen, ısırgan tohumu,çörekotu,tarçın,keçiboynuzu deney hazır bakalım denek kabul edecekmi
önce sen ye bişi olmassa sonra biz adamlara yediririz o ne biçim karışım ya içinde bir sen yoksunkızlar yeni bi karışım yaptım.
polen, ısırgan tohumu,çörekotu,tarçın,keçiboynuzu deney hazır bakalım denek kabul edecekmi
önce sen ye bişi olmassa sonra biz adamlara yediririz o ne biçim karışım ya içinde bir sen yoksun
onada el atarız sen tatlı canını üzmedelüler yımırtamın çatlama gününe denk gelseydi bari
hayır hayati bakımdan bir sorun çıkmassa dedim yanisperm üretmiyom canım ben niye yiyim.
ev aktara döndü zaten neyi neyle karıştırsam diye düşünürken bu karışımı elde ettim.
kızlar yeni bi karışım yaptım.
sperm üretmiyom canım ben niye yiyim.
ev aktara döndü zaten neyi neyle karıştırsam diye düşünürken bu karışımı elde ettim.
valla kocana el atamayız kusura bakma :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:benim bacişko geldi daha sırtım yere gelmez
benim bacişko geldi daha sırtım yere gelmez[/QUO
sperm uretecem dıe yok etme :)
70 likler gibi karı koca habire hap yutuyoz.
iftarda davetliydik çantana koydum dönüşte hemen arabada tıktım ağzına
ben kaçar kızlar yoksa birazdan kociş pc yi camdan atacak bay:18::18::18::18::18:
canım sadece muayene etti baktı,yumurtalıkların anlattığın kadar kötü değil dediYağmurum aşılaman hayırlı olsun aniden gelişen olayları severim.iyidir iyiiiiii
kaç yımırtan var canım gelince yazıver..
ceylan delüsü niye canın sıkıliiiiiiiiii
bilgem canım geçmiş olsun ,Anneni Allah korusun,sende üzülme inşallah her şey tam istediğiniz gibi olacak:)Merhaba kızlar .. Selam verip çıkıyorum hemen ..
Bugün dersim var geç geldim eve daha yemek yiğemedim ..
Duş alıp , yemek yiğip yatıcam ..
Annem için yazdıklarınıza çooook teşekkür ederim ..
Ayın 18 'inde inşş güzel geçer..
Damarın açılmama ihtimali varmış ama o kısmını düşünmüyoruz..
Bu pazar evlilik yıl dönümüm ama tüm günümü anneme ayırıcam , onu anjiyo öncesi bi yerlere götürcem gönlü ne istiyorsa...
Canım annem , hem analık hem babalık yaptı yıllar çalıştı bizim için , ne yapsam hakkını ödeyemem ...
Ay duygusala bağladım yaaa((
Hadi iyi geceler kızlaaaar...
benım bile hberim yoktu tatlım ,şoktayım halaaaa yağmurum şaşırdım hiç dememiştin. hayırlı olsun canımmm. hangi gün olcak? inşallah bebişin sana sıkı sıkı sımsıkı tutunur dualarımız seninle
cakırım umut varmı senceslm yağmur hayırlı olsun canım inşalllah aşılaman tutar
allah nasip ettikten sonra gerisi boş
inşallah rabbim bu vesile ile bebeyini gündedir
prof olunca öyle oluyor bebem:))yagmur yureklim onemli olan minik melegimiz icin napalim hayirlisi olsun bitanem.... cok fazla ucret istemisler ama
tüplen canımsıkma canını allahın izini ile olacak olacak
rabbim nasip etsin bu günlerin yüzü suyu hürmetine hayırlı evlat versin
yağmur sen daha önce hamile kalmıştın diye hatırlıyorum normalmı yoksa tüp mu
amın güzel gözlümole deme bitanem gecmisi okudum sevindim senin adina sakin kotu dusunme yagmur yureklim sen icini ferah tut RABBIMIN mucizesi o kadar buyukki biz bunu hicbizaman bilemeyiz hayirlisi olsun bitanem..
yağmırım fsh ya baktırdınmı?
dhea sordunmu?
kaç yımırtan varmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?