- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #72.501
ay ben çok iyi yüzücüyüm ihlas armutluda babamı devre mülkü var orda denize açıldm bi baktım sandallar motorlar yanımdan geçiyorrr yunus balıklarının yanına gidiyordmama yetişemedimmm
ay ben çok iyi yüzücüyüm ihlas armutluda babamı devre mülkü var orda denize açıldm bi baktım sandallar motorlar yanımdan geçiyorrr yunus balıklarının yanına gidiyordmama yetişemedimmm
senın kadar olmasada bende yüzüyorum
ama derinde yüzmek daha kolay
sahilden açılıp derine gitmek daha yorucu
yattan atlamak mütiş:))
eda sna kolluk alır
bnde onu patlatırım
bogulursun
dıcem ama
su cekımıne vucudun agr gelır
hep yuzeyde kalırsın batmazsın cakır
beni sırtına alıp yezersen gelirim yoksa gelmem ben sudan korkarım burda şile taraflarına giddiyoz yazın ama sadece denizin kenarında oluyorum ileride korkuyom ya:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
şimdi bunların hepsi hamilemiyagmurum bak bı kac tane asılama sonrası olusan gebelık tablosu
37 derecenın altında mesela ateslerı
Eki Görüntüle 238571 Eki Görüntüle 238572 Eki Görüntüle 238573
saol bebişim:))inşallah vermiyosun buşa inşallah
bir hafta sonra bu kunuyu tartıştığımızda benim sana diyeceğim kelime inşallah tabi
yağmur bak ben sana demiştim paran buşa gitmiyo diye
feda olsun demiş tim bebeyine
yagmurum bak bı kac tane asılama sonrası olusan gebelık tablosu
beni sırtına alıp yezersen gelirim yoksa gelmem ben sudan korkarım burda şile taraflarına giddiyoz yazın ama sadece denizin kenarında oluyorum ileride korkuyom ya:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ya yagmur hesaba gel geç atladıgınyerleri yaz mani ne kadar
kızım korkuyom diyom yüzme bilmiyom diyom bir gün eşim elimden tuttu biraz ilerledik ayağımı bidaha attım ayaklarım yerden kesildi hooooop kafa üstü suyun altınaoy sen kör olmayan denizin kenarındamı öyle oturdn insan bi yüzmeye çalısır nenem
gibi ayaklarını içine koydunşilede güzeldir ha gittim orayada ah bekarlık yıllarm ahhhh kıymetini bilemedim hep öyle olacak sandımmm
kızım korkuyom diyom yüzme bilmiyom diyom bir gün eşim elimden tuttu biraz ilerledik ayağımı bidaha attım ayaklarım yerden kesildi hooooop kafa üstü suyun altına:18::18::18::18::18::18::18:
eşim beni tuttu çıkardı tabi ben eşimden daha uzun ve daha kiloloyom adam beni taşıyamadı düşürdü yine denizin dibini buyladım
:18::18::18::18::18::18::18::18:
sonra etraftan bir kaç kişi anca beni çıkara bildi
bende eşime kızıyom niye beni bıraktın diye eşşek ölüsü gibisin diyo
kaldıramadım seni gürmüyomusan 3 kişi anca seni çıkardık diyo gülmek ten ölmüştüm ya tabi korkudanda
bende hiç yüzmemişim benimkide ondanmı olmuyo acabahadi bee seni sırtıma alsam boğarsın otur kenardaaaaa hahaaaakız biz çok yüzdük ondanmı çagamız olmuyor
yagmurum bak bı kac tane asılama sonrası olusan gebelık tablosu
biz erken rezervasyon yaptırdık 1 hafta iki kişi 1000 tl
yat tuttuk özel indirimli 500 tl ama değdi
ekimde yaptırdık rezervazyonu:)
evett hepsı hamıle olmuslar kım bılır kımşimdi bunların hepsi hamilemi
en guzelı senın ki olacaksaol bebişim:))
canımsınız destekleriniz için saolun:)
saol tatlım
hepsininkide birbirinden farklı:))
bakalım benımki nasıl olacak:))
canım acaba vıp olanların mı yayınlıyo sadecelorkee bu ff benim tablomu yayınlamamış sanırım
baktım göremedim
ben böyle deyildim sonradan oldum:85::85::85::85::85:çakır çekeçegi çagırsydn belediyedentombul karı ne yedin şiştin
kızım korkuyom diyom yüzme bilmiyom diyom bir gün eşim elimden tuttu biraz ilerledik ayağımı bidaha attım ayaklarım yerden kesildi hooooop kafa üstü suyun altına:18::18::18::18::18::18::18:
eşim beni tuttu çıkardı tabi ben eşimden daha uzun ve daha kiloloyom adam beni taşıyamadı düşürdü yine denizin dibini buyladım
:18::18::18::18::18::18::18::18:
sonra etraftan bir kaç kişi anca beni çıkara bildi
bende eşime kızıyom niye beni bıraktın diye eşşek ölüsü gibisin diyo
kaldıramadım seni gürmüyomusan 3 kişi anca seni çıkardık diyo gülmek ten ölmüştüm ya tabi korkudanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?