Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay ben çok iyi yüzücüyüm ihlas armutluda babamı devre mülkü var orda denize açıldm bi baktım sandallar motorlar yanımdan geçiyorrr yunus balıklarının yanına gidiyordm ama yetişemedimmm

senın kadar olmasada bende yüzüyorum
ama derinde yüzmek daha kolay
sahilden açılıp derine gitmek daha yorucu
yattan atlamak mütiş:))

ay ben çok iyi yüzücüyüm ihlas armutluda babamı devre mülkü var orda denize açıldm bi baktım sandallar motorlar yanımdan geçiyorrr yunus balıklarının yanına gidiyordm ama yetişemedimmm

beni sırtına alıp yezersen gelirim yoksa gelmem ben sudan korkarım burda şile taraflarına giddiyoz yazın ama sadece denizin kenarında oluyorum ileride korkuyom ya:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

oy sen kör olmayan denizin kenarındamı öyle oturdn insan bi yüzmeye çalısır nenem gibi ayaklarını içine koydun şilede güzeldir ha gittim orayada ah bekarlık yıllarm ahhhh kıymetini bilemedim hep öyle olacak sandımmm

saol bebişim:))
canımsınız destekleriniz için saolun:)
yagmurum bak bı kac tane asılama sonrası olusan gebelık tablosu
37 derecenın altında mesela ateslerı
Eki Görüntüle 238571 Eki Görüntüle 238572 Eki Görüntüle 238573

saol tatlım
hepsininkide birbirinden farklı:))
bakalım benımki nasıl olacak:))

hadi bee seni sırtıma alsam boğarsın otur kenardaaaaa hahaaaa kız biz çok yüzdük ondanmı çagamız olmuyor

kızım korkuyom diyom yüzme bilmiyom diyom bir gün eşim elimden tuttu biraz ilerledik ayağımı bidaha attım ayaklarım yerden kesildi hooooop kafa üstü suyun altına :18::18::18::18::18::18::18:
eşim beni tuttu çıkardı tabi ben eşimden daha uzun ve daha kiloloyom adam beni taşıyamadı düşürdü yine denizin dibini buyladım
:18::18::18::18::18::18::18::18:
sonra etraftan bir kaç kişi anca beni çıkara bildi
bende eşime kızıyom niye beni bıraktın diye eşşek ölüsü gibisin diyo
kaldıramadım seni gürmüyomusan 3 kişi anca seni çıkardık diyo gülmek ten ölmüştüm ya tabi korkudanda

yagmur nekadar masrafı kuzum kelebekler vadisinin bu arada nekar kelebek gördün yaz bakem:82:

çakır çekeçegi çagırsydn belediyedentombul karı ne yedin şiştin

biz erken rezervasyon yaptırdık 1 hafta iki kişi 1000 tl
yat tuttuk özel indirimli 500 tl ama değdi
ekimde yaptırdık rezervazyonu:)

özel yat mııı kız sen yoksa sabancının kızımısın bak öyle bişeyse bize tüp yaptırya esra dan başla benden çık len 1500 herşey içinde hemiiiii

şimdi bunların hepsi hamilemi
evett hepsı hamıle olmuslar kım bılır kım
ve ne zaman
saol bebişim:))
canımsınız destekleriniz için saolun:)

saol tatlım
hepsininkide birbirinden farklı:))
bakalım benımki nasıl olacak:))
en guzelı senın ki olacak

lorkee bu ff benim tablomu yayınlamamış sanırım
baktım göremedim
canım acaba vıp olanların mı yayınlıyo sadece
yada bı ayarı var onu ısaretlersen mı yayınlıyokı :26:

tam delısın ha
cakır ııyı ıcme suyu dıe
denızı ıcıp kurutmuorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…