Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ekinim birde kırk gün okuyup bir su bardağı suya üflenip içilecekmiş bir dua kitabında okumuştum.
hergün bir su bardağı suya üflücen eşinle içiceksin.
ama hiç denemedim cuma günleri sela ile ezan arası okuyorum ama öyle yapmadım....

neyden korkmaya başladın anlamadım canım
sessiz oluşumdan mı:26::26::26:
çiçeklere kızarım tabiki
artık herkes birbirine botanik bahçesi hediye ediyo
bende ondan istiyom
bizde seni seviyoruz

İlla ateşe göre niye çalışma yaptın seninde yumurtlaman 11-18 gün arası değişmiyormu?
o günlerde gün aşırı çalış ateşini yine kontrol et güzelim yaaa
nasipse olur takma şimdi onuda

Mues'im o ağrılar yumurtalar büyürken oluyor ..
Sağlıklı kadınların yalnızca %5'i yumurtalama döneminde kasık ağrısını hissermiş..
Bizim topikteki kızların maşallahı var..
Bende yumurtlama döneminde hissediyorum ama tam olarak hangi gün çatladı bilemiyorum ..
O yzüden bu ateş ölçme güzel oldu ..
Sağolsun Ronya'm ve Lorke'min sayesinde..
Ben her ay ovl. testi kullanırdım aylardır , bu ay ilk defa kullanmadım , sadece ateş ölçtüm ..
Ateşim, akıntım, kasık ağrım belirtilerim oldu ha birde Boncuğumun dediği gibi göğüs uclarında kaşıntı..
Bakalım 1 haftaya belli olucak ebnim gebiş olup olmadığım ...
İnşş isteyen dileyen herkese verir mevlam ..

Ekin kuzum eşim benim o günlerde asabi olduğumu söyleyip duruyor ve bunu ilgi çekmek için yaptığımı düşünüyor , sanki ilgi çekmeye ihtiyacım varmış gibi..
Yeterince ilgileniyor benimle ..
Sabah yüzüme ve vucuduma su dökerek uyandırdı mesela .. Sırılsıklam oldum , kendide kahkahalara boğuldu , nevresimler ıslandı yapış yapış
Benim regl dönemimde duygusal olmama gerek yok ki, zaten her an ağlamaklı bir halim var ..
Bekarken o kadar zor ağlardım ki, evlendikten sonra ve bebeğimi kaybettikten sonra sulu göz oldum :)

Kızlar yarıan son iş günü ..
Yatayım ben artık ..
Hepinizi öptüm ..

İlla ateşe göre niye çalışma yaptın seninde yumurtlaman 11-18 gün arası değişmiyormu?
o günlerde gün aşırı çalış ateşini yine kontrol et güzelim yaaa
nasipse olur takma şimdi onuda

ya 17. gün zaten eşim işteydi
18. günde kaynanamgilden gelince beni bırakıp arkadaşına gitti derken
kaynadı gitti arada
neyse artık nasip ne diyelim

ceylan çok anlamasamda bişi dicem.
şimdi 16,gün düşüş olmuş 17 ve 18gün aynı ateşin
18.güne çizgi çekilmiş ama belkide 17 gün çatladı yani üzülme bence.iki günde ateşin aynı.

kizlarr saglik bakanliginin atamalari var tercihlerimi yaptim hayirlisi olsun INSALLAH benim icin dua edin nolur... devlet memuru olayim minik melegim gelsin hayatim duzene girsin ayyy dusunmesi bile guzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…