Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar 7.500 bu değer yüksek demi olmayanlarki sıfır olmuyomu yarın dr gidicem hamileyim allahım sen nelere kadirsin darısı hepinizin başına kızlar sevinçten ne yazacağımı bilemiyorum b

kızlar 7.500 bu değer yüksek demi olmayanlarki sıfır olmuyomu yarın dr gidicem hamileyim allahım sen nelere kadirsin darısı hepinizin başına kızlar sevinçten ne yazacağımı bilemiyorum b

canımmm sen bu değerle keseyi bile görürsün hemde karındann
bak sabrım sonu selametmişşş ne mutlu sana

canım 7500 ise süper 6-7 haftaya denk geliyor neredeyse tebrik ederim Allah tamamına erdirsin, hafta sonuna harika bir haberle giriyorum, darısı tüm bekleyen arkadaşlarımıza olsun

tebrik ederim canım yaaaaa seni tanımıyorum inan tanımış kadar oldum
darısı tez zamanda başımıza inşaallahhhhhh

canımmm sen bu değerle keseyi bile görürsün hemde karındann
bak sabrım sonu selametmişşş ne mutlu sana

kardennnnnnnnnnnnnnnnn tüylerim diken diken olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu allahımmmmm şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

karden maşşallahhhhhhhhhhhh allaha şükürler olsuuuunnnnnn anlat eşin ne yaptı kayın valdene nezaöan söyleyecen ya ameliyat daha yeni oldu yaaa

kardennnnn allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzunu

sen çok yıpratıyodun kendini çok şükür allahın izniyle bitti sıkıntıların

Son düzenleme:
sabreden derviş murdına ermişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

allahım bizede nasip et nolur yarabbimmmmmmmmmmm

maşallah karden....Allahım tamamına erdirsin,Rabbim bütün arkadaşlarımıza ,isteyen herkese nasip etsin...

kız sen haftalardır hamileymişsin haberin yokkkk:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…