Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar sahura hanginize gelsem acaba ben hazırlamaya üşeniyorum eşim yedi yattı tek kendimede üşeniyorum yine sahursuzmu tutsam ne :26:

çok saol canııım
sanki bi umut oldu içime

şöööleeee eşim ağrı var diye gidiyor
fıtık şüphesiiiiiii
dr da arkadaşı olunca
tüm testleri yapıyo adam eee bi de başak burcuuu sağlık diyince akan sular duruyooo
takmış durumda kafaya bende tabiiii

bprnozun ıpını cekımde gor sen
utanmanın ne demk oldugunu

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

tekrarlasın bide o zaman bakalım.çünkü sperm değerleri değişiyor...
herkese iyigeceler arkadaşlar.....

ildailda toplam sayınız güzel diğerleride kötü değil zaten inşallah dahada iyi olur
morfolojiye hiç ama hiç takılma burda birsürü arkadaşımız 0,1,2 morfoloji ile hamile kaldı

ama şu %6 sperm sayısı çook düşük diimiiiiiiiiiii

bu arada öööle bi umut oldun ki bana şuan
tabi siz daha tecrübelisiniz bu sayfada neler görmüşsünüzdür.ayyyyyy bi sevinç kapladı benüüüüüüüüüü

esram sende tuhaflık yok kadınlar adet döneminde daha şeh..... istekli olurlarmış canım hormonlardan dolayı

kızlar sahura hanginize gelsem acaba ben hazırlamaya üşeniyorum eşim yedi yattı tek kendimede üşeniyorum yine sahursuzmu tutsam ne :26:
kardencim bulantıyla nasıl oruç tutuyorsun zaten gittikçede artar bulantın tek bulantıylada kalmaz tasfiyeler başlar seninde
ama tutacaksanda sakın sahursuz tutma
benim dr um tutma demişti zaten istesemde tutamazdım afedersin sürekli çıkartıyorum
artık sene ye kazalarımı tutacam

Son düzenleme:

senin o % 6 düşük dediğin bizim 5 di
ayrıca ileri hızlı sıfırkende hamile kalanları gördü bu topik
zaten umudunu hiç kaybetme
elinizden geleni yapın ameliyatsa ameliyat vitamin takviyeleri ve tabiki bol bol dua

canım şimdilik çok şükür döndermiyorum sadece midem bulanıyo kalkıyo bide çok ağrıyo ama tutabiliyorum sonuçta bilmeden şimdiye kadar tuttum allah yardım eder inşallah kötü olursam tutmam canım birazdan bişeyler atıştırıp öyle yatayım bari

esra süpersin :))))
sensın o super olan tatlım
bırıcık nerde kız
senın su kızcen
adetliyken alışkın olduğun rutin ilişki olmadığındandır bacım herifin alıştırmış seni aha duramıon : ))))
oh olsun kaç gün adet oluyon peki
tupten sonra 8e cıktı
1 tup daha yaptırsam omurluk olacam adet :)
nerdeyse saymaya başlıyodum seninkine kaynana fobisi var bende de :)))
saysaydın
ha benm kaynanam ha senın
ha kardenın
ne fark eder
hepsı kaynana deılmı
orucmu tutacaksın gercekten
ben bu sacklarda tavsıye etmem
gunahına grmek ıstemem
gercı hamılenınde tutmaması gunah deıl ama
sıcakta suya ıhtıyacı var hem senın hem bebegının
cok kucukte oldugu ıcın bebegın dıkkat etmen ve dengelı beslenmen gereken br donemmmmmm
:)))))))))))))))
esram sende tuhaflık yok kadınlar adet döneminde daha şeh..... istekli olurlarmış canım hormonlardan dolayı
of offffffffffffff kaymagımmmmmmmmmmmmmmm
ac kollarını

tutamazsam devam etmem canım ama şimdi kaynanam gilde akşama kadar yatarım zaten

ozaman güzelce ye öyle atıştıryım diye geçiştirme

[
saydım gitti ozaman esra :)))
cidden biricik 2-3 gündür yok dur ben bir bakayım ona nerde belki ev taşıyordur
ayrıca canım dediğin doğru aklıma gelmemişti o susuz kalmamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…