Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydinnn kizlarrr nasilsinizz../
ben ne cok uyudum yaaa butun haftanin yorgunlugunu cikartiyorum kalkip temizlik yapmam lazim yatakla butunlesti
m sanki yas ilerledikce tembellesiyormuyum ne yapiyorum anlamadimki

canım ben çakıra dedim oleyyyyyy kardenim yaaaaa havalara uçuyorm abese okumuşmuydun

beni unutmana kırıldım
xeda akşam telden attığım mesajı almadınmı
sana yolladım karden hamile diye
kızlar adet belirtilerim başladı
bel ağrısı kasık ağrısı ki sanki yomuş yeni çatlıyomuş gibi
o derecede şiddetli
akıntım iyice çoğaldı
bu nasıl iş anlamadım
daha 10 gün var adetime
kısmet

kızlar 7.500 bu değer yüksek demi olmayanlarki sıfır olmuyomu yarın dr gidicem hamileyim allahım sen nelere kadirsin darısı hepinizin başına kızlar sevinçten ne yazacağımı bilemiyorum b
canım cok gggggggggggüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzelllll hABER hayırlı ugurlu olsun halaya gec kaldım ama

fazla zıplama kızzzzzzzzzzzz
bebegınnı yormaaaaaaaaaaaaaaaaa

bu ay kesin beklediklerim

1 meri
2 yagmur
3 ekin

kizlar sizden cok umitliyim bu ay ona gore agustos yani

eylul de
1 esra
2 cakir
3 xeda

ekim de

1 melek
2 bilgem
3 mues

diger saymadiklarim her an olabilir:))

ya bennnnnnn bende yarındanda yakın

gunaydinnn kizlarrr nasilsinizz../
ben ne cok uyudum yaaa butun haftanin yorgunlugunu cikartiyorum kalkip temizlik yapmam lazim yatakla butunlesti
m sanki yas ilerledikce tembellesiyormuyum ne yapiyorum anlamadimki

aynen bende kalktıgımda 12.30 olmus ınsalllah basım agrımaz alışkındegıl baş 12.30 kalkmaya ben hafta içi 7 olunca ayaktayım
dun iftara davetlıydk 12.00 de geldık siteye gırıp pakacakdık kardeın haberıne ama çok geç olmusdu bende halvetim oldugu için giremedim dün ılk jelı kullandım hayırlısı

aldım canım yerimde duramadım sendemi hamilesin inş çakırımmmmmmmmm

yagmurum cok guzel bı tablon var masallah
ne zaman yumruta kontrolune gıdeceksın pekiii :26:

canım hazır ılac dolu kalemlerden kullanıyorsan onlar zaten 50 ml ısarteleyıp ucuna gelmeıkten sonra basılmıyo
basabıldıysen vurmussun demektır
ıcınde azalmamıs gıbı gorebılrısın cunku zaten onlarıın ıcıne fazladan da koyuyolarmıs bıraz
o yuzden ehmesıre benı uyarmıstı
dugmeye basabılıyosan vurmussundur bı daha yapma dıye

ama bu hazır ıgneler ıcın gecerlı
dun ıcnde 16 mm ıyı bı boyut bence catlatmadan once pekı tekrr yumrutana bakacak degılmı bı kere daha

ceylanım yanlıs eklemıssın tablonu sanırım ama ben baktım sabah atesın bayagı yukselısse gecmıs dun yıne
dıcektım sana az dusmusken calısma yap dıye yapmıssın aferın

eger atesın bugunden sonra 36.6 36.7 cıvarlarında devam ederse ortalaman yukselmıs demektır ve cızgını 20. gne cekebılır
bı kac gun beklememız lazım bısey demek ıcn
ama sen bugunde calısma yap bence mutlaka

canım umutlandırmak istemem ama
komşumda aynene bu şekilde olup
hamiş olduğunu öğrendi
hatta tam 10 gün önce adet sancısı çektim demişti
darısı sana bana tüp bekleyen arkadaşlarımıza inşallah

lorke normalde bu gün gitme ihtimalim vardı ama doktor doğuma girmiş yogunmuş gelmeyin dediler
işleme kadar tekrar bakılmıycak yani

ben o zaman dün 100 ünite basdım ama ilkinde hiç bişeyde hissetmedim ilaç da eksilmeyince vuramadım sandım
doktoruma da ulaşamadım soramadım ,bu gün 50 vursammı yine ,yoksa vurmasammı lorkeee akıl ver bana
benim dün 7. günümdü reglimin son günleri tek yumurta malesef ama büyüklük olarak iyi sanırım
demekki benim yumurtalıklarda iyi değilmiş

bu benim 2. aşılamam zaten hesapta olmayan bişeydi ama belki vesile olur belki olmaz hayırlısı artık

canım hayırlı olsun aşılaman bir karışıklık olmuş sanırım....
doktora sormak en iyisi aslında ama soramıyorsan da ben olsam vurmazdım.

selam kızlar nasılsınızzz?
bebişimin cinsiyetini öğrendim dün..%90 erkek dedi..rabbim sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmeyi de nasip etsin inş.

boncuğum sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo..?
ekin canımm tekrar tebrikler hayırlı olsun bebişin sizin cinsiyet belli oldu mu? benden sonraydı sanıırm senin hamileliğin..

meriiiii canım sen neler yapıyosun aşılama mı yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…