- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #73.681
allah iyilik versin canım bende iyiyim çok şükür
doktordan geldim kesemide kalbinide duydum şükürler olsun
şimdi ooohhhhh dedim allahım sizleride en yakın zamanda bu duyguları
yaşamayı nasip etsin hepinize
Bilgem, yagmurum, esram, canlarım bakın sizlerinde güzel haberlerinizi burda paylaşıcaz, ne olur bırakmayın kendinizi.
İlk gebeliğin düşükle sonuçlanınca kesenin resmini uzun süre buzdolabının üstünden alamamıştım, ama sonra yırtıp attım nereye kadar saklayacaktım, üzülmek bana daha çok zarar verecekti...
Rabbim tez zamanda hepinize kimseye muhtaç etmeden hayırlı sağlıklı ömürlü salihli evlatlar nasip etsin, mutluluğumuz tam olsun...
Esra senide bi dövesim var ama, yanımda olsan. Şu üzülmek için harcadığın enerjini, çoktan eşini ameliyat ettirmek için kullansaydın sonuç çok daha farklı olurdu.
sen hamile ol seni yazmayayım olmazmı
slm arkadaslar.sizi gunlerdir belkide aylardir takib ediyorum.bende hikayemi sizinle paylasmak istiyorum cunku okudugum takib ettigim kadariyla cok iyi ve cok tatli insanlarsiniz.
ben gecen sen temmuz ayindan beri tup bebkle ugrasiyorum..
1 deneme.negatif.
2.deneme pozitif ama 6 haftalik dusuk sanirim ikizdi.
3 dnemede pozitif ama malesef 9 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum.erkekmis ne aciki genetik teste ogrendik.
ve 4 denemeyide gecen ay yaptik oda kimyasal gebelikle sonuclandi..cok uzgunum bizimkide erkek infertilesi.bizde yurt disinda yasiyoruz esim igne tedavisi goruyo..sperm sayisi gecen sene tup bebege baslamadan once turkiyede yaptirdigimizda 6 milyondu..burda sperm tahlili pailiyo her 7 ayda bir felan ama bize pek bilgi verirlmiyo.esimle ilk evlendigimizde hic yumurtaliklari yoktu ve spermde ama tedavinin sonucunu aldik cok sukur simdi var..ben artik cok yoruldum ve aritk normale biraktim burda ne kadar cok mucize okudum..ins birgun bizide bulur..sizden yardim istiyorum bundan sonra ne yapmaliyim evde.bide presed diye bisey duydum nerden aliyosunuz bilgi verirmisin simdidin cok tsk ederim
ve benide araniza alirmisin..dullariniza cok ihtiyocam var..ins RABBIM herkese hayirli saglikli bi evlat nasip etsin..
Kızlaaaar yarın benim 4. evlilik yıldönümüm ..
Bu sene içim biraz buruk .. Bu ay bebeğim beni bıramsaydı doğmuş olacaktı .. Ve 4 . evlilik yıldönümümüze bebeğimizle birlikte, 3 kişilik bir aile olarak girecektik ..
İsyan etmiyorum , Rabbim'in takdiri ilahisi ... Onun emrine sual olmaz..
Tek dileğim bu yıl cennetteki meleğimin kardeşini yollaması .. Rabbim bizede anne babayı olmayı nasip etmesi..
3 yıldır büyük bir mücadele verdim .. Rabbime şükür ki bu mücadeleyi verecek sıhhatimiz vardı ..
Ama artık her geçen gün yorgunluğum biraz daha artıyor ..
Kurban olduğum Allah'ım bizlerede nasip etsin ..
Yarın için özel birşey yapmıyorum ..
Ne yapıcam balonlar asıp kutlama mı? 20 ağustosta doğacaktı meleğim .. Onun acısını bugün bir kez daha hisettim içimde .. Çocuk odasına girdim 4 yıldır süslemeyemedim bu odayı dedim kendi kendime , derin bir iç çektim ..
Hamileyken o odaya girip, dolap buraya , karyola buraya , bebeğimin etejerini şuraya koyalım dediğimi anımsadım .. Herkes ne kadar acelecisin diyordu ..
Annem perdelerini ve halısını ben alacağım diyordu , canım annem ..
Ben bu oda ılık oluyor bebeğim hiç üşümez diyordum ..
Duvar kağıtlarına bakıyordum internetten , duvar kağıtlı olsun bebeğimin odası diyordum ..
Ablamın kııznın pusetini , yemek sandalyesini , bir kaç parça kullanmadıkları eşyasınıda koymuştum o boş odaya ..
Sonraa hepsini akldırdım attım .. Bir çift bebek ayakkabısı duruyor sadece ..
Oda umut bana , oda inanç , oda bana bir hayal..
Önümüzdeki hafta bebeğim kucağımda olacaktı , şimdi ben bayramı, yıldönümü hepsini doya doya büyük bir aşkla kutlayacaktım ..
Şimdi kutlama falan yapmıyorum ..
Acım hala içimde , acım o gün ki kadar taze..
canım bende bır migren hastasıyım bıberıye dıye bır ot var ben onun faydasını çok gördüm bıberıyeyı kaynatıosun her sabah tok karnına 1 su bardagı içiyorsun bıraz acı oluyor bal katarsan ıyı olur
geçmiş olsun canım
dikkat et kendine
:)))))))))))))))))):))))))))))))):))))))))))))))
ASLINDA ENISTEDE SUC ODA sıkılacak bunun anasında erkenden kalkacak gorecek gununu :)
ve benide araniza alirmisin..dullariniza cok ihtiyocam var..ins RABBIM herkese hayirli saglikli bi evlat nasip etsin..
slm arkadaslar.sizi gunlerdir belkide aylardir takib ediyorum.bende hikayemi sizinle paylasmak istiyorum cunku okudugum takib ettigim kadariyla cok iyi ve cok tatli insanlarsiniz.
ben gecen sen temmuz ayindan beri tup bebkle ugrasiyorum..
1 deneme.negatif.
2.deneme pozitif ama 6 haftalik dusuk sanirim ikizdi.
3 dnemede pozitif ama malesef 9 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum.erkekmis ne aciki genetik teste ogrendik.
ve 4 denemeyide gecen ay yaptik oda kimyasal gebelikle sonuclandi..cok uzgunum bizimkide erkek infertilesi.bizde yurt disinda yasiyoruz esim igne tedavisi goruyo..sperm sayisi gecen sene tup bebege baslamadan once turkiyede yaptirdigimizda 6 milyondu..burda sperm tahlili pailiyo her 7 ayda bir felan ama bize pek bilgi verirlmiyo.esimle ilk evlendigimizde hic yumurtaliklari yoktu ve spermde ama tedavinin sonucunu aldik cok sukur simdi var..ben artik cok yoruldum ve aritk normale biraktim burda ne kadar cok mucize okudum..ins birgun bizide bulur..sizden yardim istiyorum bundan sonra ne yapmaliyim evde.bide presed diye bisey duydum nerden aliyosunuz bilgi verirmisin simdidin cok tsk ederim
muesimm canım kardeşim çok geçmiş olsun ben migren nedir çok iyi bilirim
9 yaşından beri o lanet ağrıyı çekiyorum
bilgemmmm cankuşum çok az kaldı herşey çok güzel olcak
ben senin hamileyim dediğin günü sabırsızlıkla bekliyorum
senin haberini ben vermeyi çok isterim nasıl yürekten dua ediyorum bilemezsin
canımm yağmurumm aşılama iptal olmuş ama sakın üzülme
umarım fsh 5 in üstündedir ve süpermencikler uçuşa geçmiştir
ceylan muhtemelen yumurtlaman oldu ama 16.günmü 18.günmü kestiremedim
akıntınında yumurtlama akıntısı gibi olmamasıda kafamı karıştırıyor
hayırlısı olsun inşallah
kızlar merhaba hepinize ii geceler
deneyimli olanlar bi şey sormak istiyorum
12 gün sonra adet olmalıyım 25 ağustosta yanii
adetime bir hafta kala ağrılarım yoklar biraz anlarım bende geliyo diye
ama bu ay çok çalıştık
fakat kendimi hiç dinlemiyorum Allah isterse olacak diyorum
fakat acayip bir bel ağrısı yaşıyorum nefesimi kesecek kadar ara ara
karnım bi tuhaf :44:
bi ağlıyorum bi gülüyorum .düşünün eşimle bugün 4 kere kavga edip 2 3 saniye sonra barışıyorum bi gülüp bi ağlıyorummanyaklaştın diyo bana :)
dün gecede karnımdan kasığıma kramp girdi iki büklüm yatakta mama yedim
bugünde bacaklarım (üstü )felaket ağrıyo ve çok halsizim
ama ben hiç bööle olmazdım
normal mi
asiiiiiiiiii
nerdeydin sen kızz
nasıl ayrı kalabildin bizden o kadar
Selam biz geldik iyi olduk artik nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?