Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tatlım allah sağlıcakla kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah
darısıda bizeeeee olsun

kız ben seni yerim yaaaa

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-olup-varikosel-cikanlar-yardim-lutfen-2.html

benm durumum gıbı olupta varıkosel amelıyatının hcbır faydasını gormeyenlerın kanıtı ıste burda
ıyı gelecegını duzelecegını bılsek neden yaptırmayım
o kadar dusuncesızmıyım bende
bu kadar acı cekım

onlarada hep gıttıktelerı doktor
varıkosel br ınsanın sperm cıkısını bu kadar etkılemez demıs
bızede aynen öle söledıler
kaldıkı bzde renklı duplorde bıle cıkmadı
1 tane doktor 1. derecede var gıbı dedi
var oldugu bıle bellı olmayan varıkoselın
ve yukselmeyecegını bıldıgım yıkandıgı halde 21 tane olan spermın neyını amelıyat ettırımde yukseltımmmm

slm arkadaslar.sizi gunlerdir belkide aylardir takib ediyorum.bende hikayemi sizinle paylasmak istiyorum cunku okudugum takib ettigim kadariyla cok iyi ve cok tatli insanlarsiniz.

ben gecen sen temmuz ayindan beri tup bebkle ugrasiyorum..

1 deneme.negatif.

2.deneme pozitif ama 6 haftalik dusuk sanirim ikizdi.

3 dnemede pozitif ama malesef 9 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum.erkekmis ne aciki genetik teste ogrendik.

ve 4 denemeyide gecen ay yaptik oda kimyasal gebelikle sonuclandi..cok uzgunum bizimkide erkek infertilesi.bizde yurt disinda yasiyoruz esim igne tedavisi goruyo..sperm sayisi gecen sene tup bebege baslamadan once turkiyede yaptirdigimizda 6 milyondu..burda sperm tahlili pailiyo her 7 ayda bir felan ama bize pek bilgi verirlmiyo.esimle ilk evlendigimizde hic yumurtaliklari yoktu ve spermde ama tedavinin sonucunu aldik cok sukur simdi var..ben artik cok yoruldum ve aritk normale biraktim burda ne kadar cok mucize okudum..ins birgun bizide bulur..sizden yardim istiyorum bundan sonra ne yapmaliyim evde.bide presed diye bisey duydum nerden aliyosunuz bilgi verirmisin simdidin cok tsk ederim

hoş geldin gamzelim
baya yorulmuş ve üzülmüşsünüz sizlerde
allah yardımcınız olsun
düşüklerin sebebi kalitesiz spermden mi kaynaklanıyor acaba
eşin menogon iğne kullanıyosa mutlaka olumlu gelişmeler olucaktır

ve benide araniza alirmisin..dullariniza cok ihtiyocam var..ins RABBIM herkese hayirli saglikli bi evlat nasip etsin..

canım alırız tabi hoşgeldin sıkma canını elbette zamanı gelecek sende güzel haberlerini paylaşacaksın
eşimin yumurtaları yoktu derken inmemiş testis problemimi vardı
anladığım kadarıyla sperm değerleriniz fena değil
canım burda bir çok arkadaşın eşi proxeed plus vitamin yada arginmax mens vitamin kullanıyor
eğer imkanın varsa proxeed alırsan daha faydalı olur hatta yurt dışında yaşıyorsan m sure diye bir vitamin varmış
süper olduğu söyleniyor onu kullanabilirsiniz eşinin varikoseli varmı eğer varsa ilk onu halledin
canım ben eşime bol bl nohut haşladım yedirdim keçi boynuzunun tozunu sabah akşam bir bardak süte kattım içirdim
ve yemeklerde bol domates salçası kullandım salçanın içinde bol miktarda likopen diye bir madde var oda morfolojiyi çok düzeltiyormuş
umarım tez zamanda güzel haberler alırsınız

Bilgemmmm hassas arkadaşım benim çok geçmeden eminim bu hayallerinin hepsini sırasıyla gerçekleştirip bugünler aklına gelince tatalı tatlı gülümseyeceksin...
Şimdi en güzeli yarının tadını çıkarmak beklediğin güzel günler Allah'ın izni ile sana çok yakın bunu hissediyorum ve öyle olmasını diliyorum

Sağol su cum denemedim hiç alırım bende ozaman her ilacı denedim birde bunu deneyim Allah razı olsun...

geçmiş olsun canım
dikkat et kendine

Sağol merimmm teşekkür ederim...

Eki Görüntüle 240290

muessssssssssssssssssssssssssss ^^GECMIS OLSUN ^^

Teşekkür ederim canımmm.

:)))))))))))))))))):))))))))))))):))))))))))))))
ASLINDA ENISTEDE SUC ODA sıkılacak bunun anasında erkenden kalkacak gorecek gununu :)

o özellikle geldi bizim mahalleden aldı evi
şimdi annesigilede sizden çok görüyom onları diye
hava atıyo
kendiside sıkılıyo kız kendi evlerinde
alt kat biraz basıkya
oda fazla durmaz
gidince ben yine az daha oturalım derim
o beni zorla kaldırır

ateşli hatun ronya naparsınn bakem

ateş olayı cidden zevkliymiş
sen aylarca ölç ölç dedin başlamadım bi türlü ama şimdi tiryakisi oldum:))

kızlar merhaba hepinize ii geceler
deneyimli olanlar bi şey sormak istiyorum
12 gün sonra adet olmalıyım 25 ağustosta yanii
adetime bir hafta kala ağrılarım yoklar biraz anlarım bende geliyo diye
ama bu ay çok çalıştık
fakat kendimi hiç dinlemiyorum Allah isterse olacak diyorum
fakat acayip bir bel ağrısı yaşıyorum nefesimi kesecek kadar ara ara
karnım bi tuhaf :44:
bi ağlıyorum bi gülüyorum .düşünün eşimle bugün 4 kere kavga edip 2 3 saniye sonra barışıyorum bi gülüp bi ağlıyorum manyaklaştın diyo bana :)
dün gecede karnımdan kasığıma kramp girdi iki büklüm yatakta mama yedim
bugünde bacaklarım (üstü )felaket ağrıyo ve çok halsizim
ama ben hiç bööle olmazdım
normal mi

Gamze hoşgeldin aramıza inşallah yakın zamanda bebişine kavuşursun Ramazan ayı hürmetine
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Ronyam sağol kardeşim inşallah birgün bizide bırakır bu migren ağrısı
Tek tesellim peygamberimizinde migreni varmış bir tuttumu 3 gün çıkıp hutbe veremezemiş
O'nun hürmetine bizdeki migren ağrısıda geçer birgün inşallah....

Son düzenleme:

canım mrabe inşallah hamilesindir fakat bu belirtilerine asla ve asla güvenme derim çünkü piskolojik olarak miğdeni bulandırıp başını bile döndürebiliyor bu piskoloji lütfen umutlanma canım inşallah bişeyler vardır ama regl olduktan soraki o sıkıntı insanı mahveder canım yapma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…