- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #74.281
tamam canım çok saol bu topiğe bu yüzden bayılıyorum iyiki diyorum iyiki varsınız iyiki tanışmışız sizlerle yoksa ben nasıl sakinlerdi allah korusun
offfffffffff dr erkek ve burda başka hastane yok offfff
erkek olsun, çekiniyor musun?
kocam çekiniyor canım canım maalesef
sevser bunlara bak canım
Omega3.6.9 --1000 mg 200 Soft.KARGO BİZDEN GittiGidiyor.com'da #42628905
| GNC Yaşam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
rnler > Bitkisel rnler > Ginseng Triple 90 kapsl | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
rnler > Bitkisel rnler > Ginkgo Biloba Plus 120 tablet - 50 mg | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
hergecen gun umudumu kaybediyorum icim tarifi olmayan bir sekilde pes etme egiliminde....ben diyorum ben minigimin hayalini cok kurdum neyi cok istediysem olmadi zaten isyan etmiyorum RABBIM MUTLAKA HAYIRLISINI BILIR....umursamiyormusum gibi yapiyorum delilige vuruyorum ama canim yaniyor onceden nobetleri severdim artik dogum yapanlari gordukce bebekleri gordukce icim aciyor bu mutlulugu yasayacakmiyim...acaba diyorum melegimi cok istedim ona dair hayaller kurdum bebegimin omuzlarina cokmu yuk yukledim gelmek istemiyormu annesinin gul yuzlusu mis kokulusu....
hergecen gun umudumu kaybediyorum icim tarifi olmayan bir sekilde pes etme egiliminde....ben diyorum ben minigimin hayalini cok kurdum neyi cok istediysem olmadi zaten isyan etmiyorum RABBIM MUTLAKA HAYIRLISINI BILIR....umursamiyormusum gibi yapiyorum delilige vuruyorum ama canim yaniyor onceden nobetleri severdim artik dogum yapanlari gordukce bebekleri gordukce icim aciyor bu mutlulugu yasayacakmiyim...acaba diyorum melegimi cok istedim ona dair hayaller kurdum bebegimin omuzlarina cokmu yuk yukledim gelmek istemiyormu annesinin gul yuzlusu mis kokulusu....
Yağmurumun yarın dr günü inşallah güzel haberlerle gelir..
kızlar acil yardım!!!!!!!!!!!
menogon iğnemı vurulacağım insülüm iğnesi bulamadım
elimde büyük iğne var
kendi kendime yapabilirmiyim kalçadan?????????*
kızlar acil yardım!!!!!!!!!!!
menogon iğnemı vurulacağım insülüm iğnesi bulamadım
elimde büyük iğne var
kendi kendime yapabilirmiyim kalçadan?????????*
ekin canım bu verdiğin linktekileri almam için tasiye ediyomusun tatlım yani kris markasını bize sormadan sakın alma dedi sahteleri var dei vs....
ama bunları sen aldın galiba dimi
kızlar kusura balkmayın misafir vardı yenı gitti ,eşin nöbetçi eczanelerde iğne arıyor
nasılsınız hepinizi çok özledim:))
kücük igne den bahsediyosun büyüklede olur cok girme ama iceri kücükle nasil
yapiyosan yine yap bende kullandim menogon hemde cok ama göbekten yaptim sen kalcadan yapiyosun:44::44:
bu arada herkese iyi aksamlar
normalde göbekten yapıyorumda büyük iğne olunca kalçadan yapayım dedim
normalde 9 da vurmam lazımdı bu saate kaldı etkisi azalmışmıdır((
ayyyyy koca iğne yapayım öyle o zaman((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?