- 12 Ocak 2011
- 4.430
- 0
- 116
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #74.941
Merhaba kızlar ..
Bugün ateşim beni baya bir şaşırttı , 36.8 çıktı ama ben güvenemedim ve tabloma 36.7 yazdım ...
Kızlar dün düşmeye başlamıştı , bugün sabah 3 kere ölçtüm ve 2 kere 36.8 bir kerede 36.7 çıktı ...
Zaten yarın bat tarihim , bugün akşam gelirken gebelik testi alıcam , yarın sabahta test yapacağım ..
Kasık ağrım var gibi ama adet ağrısı mı gebelik ağrısı mı bilemiyorum ..
Bazen hiç olmuyor , neyse hayırlısı olsun , rabbim belkide nasip etmiştir kimbilir..
368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Merhaba kızlar ..
Bugün ateşim beni baya bir şaşırttı , 36.8 çıktı ama ben güvenemedim ve tabloma 36.7 yazdım ...
Kızlar dün düşmeye başlamıştı , bugün sabah 3 kere ölçtüm ve 2 kere 36.8 bir kerede 36.7 çıktı ...
Zaten yarın bat tarihim , bugün akşam gelirken gebelik testi alıcam , yarın sabahta test yapacağım ..
Bazen hiç olmuyor , neyse hayırlısı olsun , rabbim belkide nasip etmiştir kimbilir..
Günaydın kızlar hepinize,pazartesiden bu yana kk ulaşamadım, bi gün bakımdaydı site, diğer günde kör olacasıca ineternet koptu yine, giremedim o yüzden.
Pazartesi doktora gittik, herşey yolunda çok şükür. Bebişde iyi.
Günaydın kızlar hepinize,pazartesiden bu yana kk ulaşamadım, bi gün bakımdaydı site, diğer günde kör olacasıca ineternet koptu yine, giremedim o yüzden.
Pazartesi doktora gittik, herşey yolunda çok şükür. Bebişde iyi.
Merhaba kızlar ..
SAAT 4 DE bu siteye noluyo niyetmi ediyor:)
bakım yapıldıkca site kafayı yiyor yaa
bi cevap yazmak için yarım saat beklenirmi ya
bu nasıl bakım ben anlamadım daha beter oluyo gün geçtikçe
gündüz girilmiyor gecede takılıyor muhabbet edilmiyoki böyle
Merhaba kızlar ..
Su gözün aydın almışsın raporu .. Bende bu hafta içi histereskopi çekilicem , tüp bebek için istiyor devlet hastaneleri..
Benim anlamadığım raporunu almışsın neden aralıkda yaptıracaksın tüp bebeği dr"ların kararı mı sen mi öyle istedin ?
tedavimiz iyidir inşallah bende bilmiyorum nasıl sonuçlar bayramdan sonu iğneleri kullanmaya başlayalı 1 ay olacak
ilk testler yapılacak bu sefer hoca istemedi ama biz
sperm testide yaptırmak istiyoruz bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah
inşallah sağlılkla hayırla kucağına alırsın canım sen nasıl mutlu rahat olacaksan öyle yap
selam canım merak etme tedbir amaçlı istemiştir histeroskopiyi
bilgemede yazdım az önce benimde tüp bebek tedavisine başladıktan sonra istedi doktorum
rahminin şeklinden bir şüphem var dedi apar topar çekmek istedi bide ben ankarada yaptırıyordum
tedaviyi eve döndükten sonra araştırıp gelme şansımda yoktu mecbur çektirmiştim benimki ekstra
para almak içindi önceki muayenlerde görmediğini başladıktan sonra gördü ve sonuçta temiz çıktı
neyse rahmimde temizlenmiş oldu bahaneyle yıkandı bi güzelsende içini ferah tut bişey çıkmaz
inşallah yaptır kafan rahat etsin
bide şu var dok 45 dakka geç geldi
benden önceki hasta girdi tüm ailecek ,hamile kadın kaynanası kocası ,kayınpederi
yarım saate çıkmadılar
hastalar doldu
doktorda benı kısa tuttu
lafımı bile bitirmedim
doktor kapıyı açtı bana ya
lafımı yuttum
çok kötü oldum anlatamam((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?