- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #76.001
çok canım yanıyo kızlar yolladık herşeyimi bitanemi tek dayanağımı ebedi yuvasına kavuşmuştur şimdi dedeme peki ben napıcam hayatta yapayanlız kaldığımı hissediyorum beni yarı yolda bıraktılar halbuki nekadar ihtiyacım vardı onlara daha dedeme yanarken bide babannem daha doğrusu annem beni yetiştiren bu yaşıma kadar bana emek veren canımın diğer yarısıda gitti yarısıda bana babalık yapan dedemde gitmişti zaten şimdi bomboşum yapayanlızım bu acı nasıl geçer ben yeniden nasıl tutunurum hayata bilmiyorum yetimdim şimdi bide öksüz kaldım allah kimseye yaşatmasın bu acıları artık dayanacak gücüm yok
çok canım yanıyo kızlar yolladık herşeyimi bitanemi tek dayanağımı ebedi yuvasına kavuşmuştur şimdi dedeme peki ben napıcam hayatta yapayanlız kaldığımı hissediyorum beni yarı yolda bıraktılar halbuki nekadar ihtiyacım vardı onlara daha dedeme yanarken bide babannem daha doğrusu annem beni yetiştiren bu yaşıma kadar bana emek veren canımın diğer yarısıda gitti yarısıda bana babalık yapan dedemde gitmişti zaten şimdi bomboşum yapayanlızım bu acı nasıl geçer ben yeniden nasıl tutunurum hayata bilmiyorum yetimdim şimdi bide öksüz kaldım allah kimseye yaşatmasın bu acıları artık dayanacak gücüm yok
3 gündür senin gelişinin haberini bekliyorum minik kuzu, daha gelmeden bu kadar özelsin.
Evde senden bahsediyorum eşime, bizim topikte Bilge diye biri var hamile olma ihtimali var diye...
İnşallah nazlanıyorsundur da geç haber vermek istiyorsundur gelişini.
Allahım eğer hayırlısı ise Bilgemin ve diğer canlarımın güzel haberlerini almayı nasip et.
Boncuğum beni nasıl duygulandırdın , ağlayacaktım ama daha akmadan sildim gözyaşlarımı..
Seni o kadar çok seviyorum ki, tabi bütün arkadaşlarımıda ama senin yerin benim için apayrı...
Dualar ediyorsun hergün benim için bizim için , bunun fazlasıyla farkındayım , sen söylesende söylemesende..
Aslında bir kaç gündür topiği fazlaca meşgul ettim , kendi durumumla ve çok üzgünüm ..
Diğer arkadaşlarımın durumunu bile doğru dürüst sorup takip edemedim , bu yüzden hepsinden özür dilerim ..
Benim sıpaya gelince , nazlandığına inanmak istiyorum , sadece bu ay yaşadıklarımdan değil genel olarak 4 yıl boyunca beklediğim süre içinde ..
O kadar nazlı ki hemde gözüm hep yollarda kaldı , oysa odası hazır , hayatımızda ona en ayırdığımız en güzel yer hazır , maddi manevi tüm gücümüzle büyütmeye biz hazırız, onu tüm kalbimizle sevmeye bağrımıza basmaya , oyun oynayama , evi alt üstmeye , gece uykusuz kalmaya bile hazırız ..
Belkide hazırlıklarımızda bişeyler eksik olduğundan gelmiyordur , bazen düşünüdyordum sanırım sabrımız eksik ..
Umarım yakın zamanda artık tüm iisteyenlerin evlatları gelir..
Lorkemmmmçok ama çok geçmiş olsun...
Ronyamhiç karşılaşamıyoruz, özledim seni canım yaaaaa...
Pamuğumhoşgeldin...
Pamuğumhoşgeldin...
Pamuğumhoşgeldin...
pammukkk kuzum hoşgeldin
az evvelde yazdım bu kk mesajımı uçurmuş
yok yayınlanmamış mesajım
neyse nasıldı tatil
iyi tatil yaptın maşallah kaçak seni
bılgemmm canım atesın hala yuksek
ıhtımaller 1 ıns hamılesın ama gec dollenme yerlesme oldu cıkmıyor
2 luteal fazın 18 gunmu acaba :44:
3 belkıde yuksek atesle regl oluyorsun
ama ben 1. ıhtımal ıcın duaedıyorum Rabbım hayırlsını versın ınsallah
kırmızı gormeden pes etmek yok
kız bagırdın geldım
bılgemmı merak ettım bılgısayarı hıc acmasam olacak bugun
gece sızden sonra acıle gıttık
dayanamadım esımı uyandırdım mıdemde agrıdıgı ıcın mıgren ıcın ılac ıcmeye korktum
ıgne yaptılar
bulantı vs eve zor geldım yol kenarın da ıstıfra ettım cok kotuydu
sımdı de yenı uyandım
gece boluk boluk uyudum keıdnıme gelemedım hala
Boncuğum beni nasıl duygulandırdın , ağlayacaktım ama daha akmadan sildim gözyaşlarımı..
Seni o kadar çok seviyorum ki, tabi bütün arkadaşlarımıda ama senin yerin benim için apayrı...
Dualar ediyorsun hergün benim için bizim için , bunun fazlasıyla farkındayım , sen söylesende söylemesende..
Aslında bir kaç gündür topiği fazlaca meşgul ettim , kendi durumumla ve çok üzgünüm ..
Diğer arkadaşlarımın durumunu bile doğru dürüst sorup takip edemedim , bu yüzden hepsinden özür dilerim ..
Benim sıpaya gelince , nazlandığına inanmak istiyorum , sadece bu ay yaşadıklarımdan değil genel olarak 4 yıl boyunca beklediğim süre içinde ..
O kadar nazlı ki hemde gözüm hep yollarda kaldı , oysa odası hazır , hayatımızda ona en ayırdığımız en güzel yer hazır , maddi manevi tüm gücümüzle büyütmeye biz hazırız, onu tüm kalbimizle sevmeye bağrımıza basmaya , oyun oynayama , evi alt üstmeye , gece uykusuz kalmaya bile hazırız ..
Belkide hazırlıklarımızda bişeyler eksik olduğundan gelmiyordur , bazen düşünüdyordum sanırım sabrımız eksik ..
Umarım yakın zamanda artık tüm iisteyenlerin evlatları gelir..
senin o kadar güzel bir evladın olacakki
bak gör ronya demişti diceksin
o kadar beklediğime değermiş diceksin
canım bilgemm sen kimseyi meşgul ediyorsun
bende şunu itiraf edeyim bütün arkadaşlarım değerli ama sen içlerinde
daha değerli olanlardansın
her ne kadar sen boncuğumun yeri ayrı desende
şaka şaka tabiki boncuğum bambaşka
boncuğu tanımak için zaman gerekir
şarap gibi gün geçtikçe sevgisi büyüyor derinleşiyor
Ronya'mm sana çok nadir Ronya demişimdir , çünkü Ronya bana soğuk geliyor ama Ronya'm demek , taaa kalbimin en güzel yerindesin demek ..
Sağolsın güzel sözlerin için ..Ayrıca şaka yaptığın o kadar bariz ki Ronya'm , hemencik anladım , çünkü sen kalbi kocaman bir kadınsın , içinde asla kötü niyet olamaz :)
Boncuk adına söylediğin şeyler çok doğru , gerçekten çok kıymetli benim için eminim herkes için öyledir..
Birde Esra cankuş var , onuda unutursam darılır .. Darılmaaaa hayatımmm sen benim pırlantamsın .. Sen gebiş kalamadın diye bak bende kalmıyorum , yoksa 3'er 5'er doğuracaktım .. Birgün ağzımdan yanlışlıkla tamam aynı anda hamile kalalım çıktı , sözüm dua yerine mi geçti ne , gördün mü başımaa gelenleri ?
Şuan korunuyor olacakken tüp bebek yaptıracağım :)
Kızlar aslında kişi seçmek hiç bana göre değil , ben topikteki tüm dostlarımı seviyorum hemde ailemden birileri gini ama insan bazılarını daha yakın hisseder olay bu ..
Sınıfta bütün arkadaşların arkadaşındır ama 1-2 isim hep farklı olur bunun kadar masumane hislerim ..Kimseyi kırmak , incitmek istemem , burası benim ailem gibi..
Üye olduğumda derdim araştırma yapmaktı ama nerden bilecektim bir aileye sahip olacağımı ...
Aşılama yapacaktım sözde bilgi ediniyordum , o aşılamayı yapmak hiç nasip olmadı , ama canımdan can dostlar edindim ..
Şimdi burdan kopamıyorum ..
İnanın cepten giriyorum gündüzleri , aslında ne eziyet o kadar yavaş ki, sayfa tam 1 dk da yenileniyor.. Ama olsun ayrı kalmaktan iyidir..
Hepinizi kocaman öpüp , iyi geceler diliyorum ...
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aleyküm selam deli hacım :)))))))))))))))))))
iyimisin kuşummmmmmmmmmm
evetttttttttttttttttttttttt hemde çokkkkk
sennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?