Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ekıne bır daha cımrı demeye yuzum kalmadı
bana bugun faturalı hattan 2 defa mesj attı :)

ikıncı mesajın sonunda yazdgı cumle su
anam bu mesaj 2 oldu oyyyyyy :)

evet imajımı yıktım artık elibol ekin

inceleme olayını CEYLANDAN ogrendım
o bu ıslerde profosyonel
o aklım ageldı hemen baktım ınan kıne :)

biri prof, diğeri doçent.

GÜNAYDIN KIZLAR SABAH SABAH GÜNE KAHKAHALARLA BAŞLADIM BU HACIVATLA KARAGÖZ YÜZÜNDEN ...

GÜNAYDIN KIZLAR SABAH SABAH GÜNE KAHKAHALARLA BAŞLADIM BU HACIVATLA KARAGÖZ YÜZÜNDEN ...

Gunaydin ekincim dun geceden bu saate kadar yazilanlari okumaktan uyumadim gul gul oldum yazilanlara baya neseli bi aksam olmus insallah butun hafta herkes Icin bole gecer hep guzel haberler aliriz

Gunaydin ekincim dun geceden bu saate kadar yazilanlari okumaktan uyumadim gul gul oldum yazilanlara baya neseli bi aksam olmus insallah butun hafta herkes Icin bole gecer hep guzel haberler aliriz

Sorma cnaım kaçırmışım gece şenliğini, saat 8 olsada bilgemden yine güzel bi haber gelse:)

Lorkemmm ya be n bu ateş ölçme işini beceremicem.yataktan paldır küldür kalkıyorum.sonra aklıma geliyor.sırf onun için erken yattım güya..

gunaydın ekin ve nlgnsk
nasılsınız sızde erencısınız bakıyorum
ben sahur sonrası esımı elazıgayolcu ettım sonra da mutfagı topla vs derken uykum kactı
kızım ben sana hep dıom sallama bak atesını duzgun uyu olc dıye ama nerdee gobegım yokkı dınleneyım

kızlar cuma gecesi çatlatma iğnemi oldum ama vücut ısımda tık yok
acaba çatlamadımı yumoşlarım(
canım sen ctesı 02 olmussun ıgnenı
36. saat pazar oglen 2 yapar
o saattede ates olcmuyorsun ya erken olcuyorsun yukselısı goremedın
ama ınsallah ptesı yanı bu sabahkı atesının yuksek cıkması lazım

aynen sabahın nurunda kendı kendıme gulup duruyom yattıgım yerden

ekin bende bu sabah basladım 41 fatiha ya Allah razı olsun senden
senın gununde yakın degılmıydı ne zaman regl tarıhın

Sorma cnaım kaçırmışım gece şenliğini, saat 8 olsada bilgemden yine güzel bi haber gelse:)

Bolesine senlik varken keske haberdar olabilseydim hakkaten kacirmisin burda butun uyeler birbirinden seker hepsi harika insanlar kismet bi dahakine artik bende cok merak ediyorum bilgeden gelicek haberi dunde 4 gozle bekledim ama kesin haber bugune kaldi desene hayirlisiyla aliriz insallah guzel haberi son 2 saat

Lorkemmm ya be n bu ateş ölçme işini beceremicem.yataktan paldır küldür kalkıyorum.sonra aklıma geliyor.sırf onun için erken yattım güya..

canım suan olcebıldıgın kadar dene yaptıkca alısacaksın
hatta ben bı ara gece her uyandıgımda saate bakıyordum olcme saatını kacrdım galıba dıye
vucut bı sure dengesını sassırıyo ama sonra alısıyo

alarmla mı uyanıyorsun
ben mesela alarm calınca hemen yastıgımın yanında derec alıom agzıma

OKu canım 15 yıldır çocuğu olmayan birinin olmuşRabbim kabuleylesin hepimizinkini bende 3 gündür başladım.
Reglim çarşamba-cuma gelir.Gelecek yani kesin..
Ben bu ay Meryem sureside çok okudum 60 buldu sanırım..İyiki sığınacak bir MEVLAMIZ var..

Alarm çalıyo ben ayaktayım sonra ytıp ölçmek olmazki bide telaşlı uyanıyorum sanki işe geç kalıcam hey Allahım ya..
ne güzel senin refleks haline gelmiş artık.
illa 3 saatmi uyumak gerek. akşam 12 yattık mesela sabah 7 de ölçülmezmi

Sanada gunaydin lorkee yazilanlari okuduktan sonra kotu olmak mumkunmu hic sen nasilsin canim esini yolcu etmissin oncelikle insallah esin sag salim elaziga varir sonrada Rabbim sizi tekrardan saglikla kavusturur

kesınlıkle canım dua edınce rahatlıyo ınsan sadece yoksa o kadr buyur kı kafamızda hersey
cok sukur akledıp dua edıp rahatlayabılıyoruz tabıkı
kız tabıkıde olurr
burda dedıgımız sey en az 3 saat uyumus olmak
yanı 3 saatten az uykuyla olmaz
ama fazlası olur yanı
ama hep aynı olması lazım yanı az cok
yanı bıgun 4 te yattın 7 de kalktın
bı gun 12 de yattın 7 de kalktın o ates aynı cıkmaz tablo dengesız olur
en fazla 1 -2 saat oynasın uykuya yatıs saatı
yanı 12 yerıne 1 de 2 de yatsan 7 de kı ates cok degısmez

Sanada gunaydin lorkee yazilanlari okuduktan sonra kotu olmak mumkunmu hic sen nasilsin canim esini yolcu etmissin oncelikle insallah esin sag salim elaziga varir sonrada Rabbim sizi tekrardan saglikla kavusturur

saolasın canım Allah razı olsun
aksama gelecek nasıbse

Amin canim cumlemizden insallah Rabbim dualarimizi kabul etsin karsiliksiz birakmasin
Ara ara okuyorum simdi ekinde bahsetmis bu ates olcme islemi nedir ne icin gerekli acaba daha yeniyim aranizda pek fazlada bi bilgim yok acikcasi cahilligimi mazur gorun

bu ates olcme ıslemı yumurtlama zamanını tam bılmeyenlerın ozellıkle kullnaması gerektıgı bı yontem
vucut ısısındakı degısıme gore yumrutlama gununu tayın etmıs oluyoruz

Tesekkur ederim kizlar sayenizde bisey daha ogrenmis oldum herne kadar olcmem suan icin bi ise yaramiycakta olsa bigun mutlaka isime yariyacagi bi zamanda olur elbet bu eczanelerde satilan ovuluasyon testleride ayni seymi acaba

Tesekkur ederim kizlar sayenizde bisey daha ogrenmis oldum herne kadar olcmem suan icin bi ise yaramiycakta olsa bigun mutlaka isime yariyacagi bi zamanda olur elbet bu eczanelerde satilan ovuluasyon testleride ayni seymi acaba

ovulkasyon testlerini gittigidiyordan alabilrsin cnaım.eczanele çok pahalı
buda ölçümde onunla aynı işlevi görüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…