- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #76.321
offfff ceylan gerısı cıkmıs
dukkanı ben kapatayım barı
hayırlı sabahlar
hayırlı bır hafta oldun ınsallah
hamıs dolu bır hafta olsun ınsallahhhhhh
ekıne bır daha cımrı demeye yuzum kalmadı
bana bugun faturalı hattan 2 defa mesj attı :)
ikıncı mesajın sonunda yazdgı cumle su
anam bu mesaj 2 oldu oyyyyyy :)
inceleme olayını CEYLANDAN ogrendım
o bu ıslerde profosyonel
o aklım ageldı hemen baktım ınan kıne :)
evet imajımı yıktım artık elibol ekin
biri prof, diğeri doçent.
GÜNAYDIN KIZLAR SABAH SABAH GÜNE KAHKAHALARLA BAŞLADIM BU HACIVATLA KARAGÖZ YÜZÜNDEN ...
Gunaydin ekincim dun geceden bu saate kadar yazilanlari okumaktan uyumadim gul gul oldum yazilanlara baya neseli bi aksam olmus insallah butun hafta herkes Icin bole gecer hep guzel haberler aliriz
kızım ben sana hep dıom sallama bak atesını duzgun uyu olc dıye ama nerdee gobegım yokkı dınleneyımbence eger olursam evham yapmayacam çünkü belkide çok saglılıklı bi tablo olmadı çodu zaman 3 saat uyuyamadan ölçtüm
belkide erken çatlamıştır benim işaretlemelerimde bu kadar geç çekmiştir
önümüzdeki ay daha dikkatli ölçüp bi daha bakmak lazım diye düşünüyorum sence ronya
canım sen ctesı 02 olmussun ıgnenıkızlar cuma gecesi çatlatma iğnemi oldum ama vücut ısımda tık yok
acaba çatlamadımı yumoşlarım(
evet imajımı yıktım artık elibol ekin
biri prof, diğeri doçent.
GÜNAYDIN KIZLAR SABAH SABAH GÜNE KAHKAHALARLA BAŞLADIM BU HACIVATLA KARAGÖZ YÜZÜNDEN ...
Sorma cnaım kaçırmışım gece şenliğini, saat 8 olsada bilgemden yine güzel bi haber gelse:)
Lorkemmm ya be n bu ateş ölçme işini beceremicem.yataktan paldır küldür kalkıyorum.sonra aklıma geliyor.sırf onun için erken yattım güya..
canım suan olcebıldıgın kadar dene yaptıkca alısacaksın
hatta ben bı ara gece her uyandıgımda saate bakıyordum olcme saatını kacrdım galıba dıye
vucut bı sure dengesını sassırıyo ama sonra alısıyo
alarmla mı uyanıyorsun
ben mesela alarm calınca hemen yastıgımın yanında derec alıom agzıma
kesınlıkle canım dua edınce rahatlıyo ınsan sadece yoksa o kadr buyur kı kafamızda herseyOKu canım 15 yıldır çocuğu olmayan birinin olmuşRabbim kabuleylesin hepimizinkini bende 3 gündür başladım.
Reglim çarşamba-cuma gelir.Gelecek yani kesin..
Ben bu ay Meryem sureside çok okudum 60 buldu sanırım..İyiki sığınacak bir MEVLAMIZ var..
kız tabıkıde olurrAlarm çalıyo ben ayaktayım sonra ytıp ölçmek olmazki bide telaşlı uyanıyorum sanki işe geç kalıcam hey Allahım ya..
ne güzel senin refleks haline gelmiş artık.
illa 3 saatmi uyumak gerek. akşam 12 yattık mesela sabah 7 de ölçülmezmi
Sanada gunaydin lorkee yazilanlari okuduktan sonra kotu olmak mumkunmu hic sen nasilsin canim esini yolcu etmissin oncelikle insallah esin sag salim elaziga varir sonrada Rabbim sizi tekrardan saglikla kavusturur
kesınlıkle canım dua edınce rahatlıyo ınsan sadece yoksa o kadr buyur kı kafamızda hersey
cok sukur akledıp dua edıp rahatlayabılıyoruz tabıkı
kız tabıkıde olurr
burda dedıgımız sey en az 3 saat uyumus olmak
yanı 3 saatten az uykuyla olmaz
ama fazlası olur yanı
ama hep aynı olması lazım yanı az cok
yanı bıgun 4 te yattın 7 de kalktın
bı gun 12 de yattın 7 de kalktın o ates aynı cıkmaz tablo dengesız olur
en fazla 1 -2 saat oynasın uykuya yatıs saatı
yanı 12 yerıne 1 de 2 de yatsan 7 de kı ates cok degısmez
saolasın canım Allah razı olsun
aksama gelecek nasıbse
Amin canim cumlemizden insallah Rabbim dualarimizi kabul etsin karsiliksiz birakmasin
Ara ara okuyorum simdi ekinde bahsetmis bu ates olcme islemi nedir ne icin gerekli acaba daha yeniyim aranizda pek fazlada bi bilgim yok acikcasi cahilligimi mazur gorun
bılgemm en erken kacta gelır
mukabele oncesı bıraz uyamam lazım
hafıften gelıyolar soldan soldan
Tesekkur ederim kizlar sayenizde bisey daha ogrenmis oldum herne kadar olcmem suan icin bi ise yaramiycakta olsa bigun mutlaka isime yariyacagi bi zamanda olur elbet bu eczanelerde satilan ovuluasyon testleride ayni seymi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?