Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
msj yazınca sayfa açılıyor.))))

herkese iyi geceler kızlar....

esra hoca cevap verince haber ver,merakla hocanın cevabını bekliyorum

sadece adet belirtileri var kız
başka bi belirti yok
ölçecem bakalım her zamanki saatimde inşallahhhhh

ceylann nobet iyi geciyo canim hersey yolunda cok SUKUR....kiz benim sol gogsum agriyo hamilemiyim neyim eee aksamda midem bulanmis basim donmustu idrarda baktim tek cizgi ama bat 25 agustoz kiz sence ben bu nobetlerden buldugum vakitle yaptigim fikfiklerle hamilemi kaldim :))

bilmiyorum ki canım valla inşallah öyle bi denk gelmiştir süpermenle yumurtada neden olmasın
ben olacak gibi hissediyorum
hakkımıda hayırlısı olsun

bilmiyorum ki canım valla inşallah öyle bi denk gelmiştir süpermenle yumurtada neden olmasın
ben olacak gibi hissediyorum
hakkımıda hayırlısı olsun

yokk be yavrumm nerde ben kesin psikolojik travma yasiyorum...hatirlamiyorum ama acaba basimi biyeremi carptim kendimi psikolojik hamile saniyorum.. benim icimde hic bi his yok bu ayda bosa gecti kesin

yokk be yavrumm nerde ben kesin psikolojik travma yasiyorum...hatirlamiyorum ama acaba basimi biyeremi carptim kendimi psikolojik hamile saniyorum.. benim icimde hic bi his yok bu ayda bosa gecti kesin

benim bulantım falanda olmaz
başımda dönmez öyle belirtilerim yok yani
normal bel agrısı ekstradan bacak agrısı
gögüslerde agrı bide aşırı üşüme
migde bulantımda kırmızıları görünce olur bazen
o yüzden ben hiç ümitlenemiyorum da
aslında en iyisi benimki bence
bi gün gelirsede bebişim hiç haberim olmadan hooopppp gelir ne güzel
bellimi olurum umudum allahtan ümit kesilmez
kız biz çok araştırıyoz biliyozya yapamıyoz
halbuki bazılarının hiç bilgisi yok
onlara büyükleri adetten ya hemen önce yada adetin bitince ilişki olsun o zaman olur bebişiniz diyolar
onlarda uyguluyo işin garibide gerçektende hamile kalıyolar
anlamıyom yaw acaba tıpmı yanlış biliyoki
yaşlılarımızmı dogru biliyo acep:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…