- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #76.861
Esraaa bişi söyle bunlaraaaaaaaa
mAHCUP OLUP ne diceklerini bilemediler tamammııı
sınırlerım tavan yaptı ıyıkı söledın
sımdı okudum o nasıl ne bıcım cumleler yha
canım senın yumrutan catlamaya yaklasımıs olabolır tabıkde o yuzdne
bazısında ates once duser sonra bırden yukselır
bazısında dıerk dusmeden yukselır yumurtlama zamanı
sen akıntın da basladıysa bıde kocanı buldukca tabıkı calıs bu araları degerlendır
nıe bee bole ısım kımde duyulmus ılk ve tek olur beben ıste
ama erkek olursa lork koy
kız olursa lorkee
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr merhaba sonucumu aldım :))))) Rabbime şükürler olsun ki 367 çıktı... iki gün sonra tekrarlayacakmışım..kızlar dualarınız ve yanımda olduğunuz için çok ama çok teşekkürler..çok değişik bir ruh halindeyim, ağlayımmı güleyimmi bilemiyorum..ama hala bende bir belirti yok :)) nolur dua edin değerim katlansın..Sizi çok seviyorum..
kızlarrrrmerrrrrrrrrrrrr merhaba sonucumu aldım :))))) Rabbime şükürler olsun ki 367 çıktı... iki gün sonra tekrarlayacakmışım..kızlar dualarınız ve yanımda olduğunuz için çok ama çok teşekkürler..çok değişik bir ruh halindeyim, ağlayımmı güleyimmi bilemiyorum..ama hala bende bir belirti yok :)) nolur dua edin değerim katlansın..Sizi çok seviyorum..
Esraaa bişi söyle bunlaraaaaaaaa
olsuın sen kotu dusunme yetısır ınsallah kocam yımırtaya du bakalımkız akıntıyı işaretliyorum çıkmıyomu kaç gündür var zaten ama
kocayı nerden buliyim bacım çok küçük ihtimal ama perşembe gelebilirmiş
o zamanada benim yımırta çatlar gider zaten
tamam ben koymazsan koymaamanıınnnn lork ne kızzzzz
gözümü korkutma nerdeyse bu ay olmasın diye dua edecem şimdi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr merhaba sonucumu aldım :))))) Rabbime şükürler olsun ki 367 çıktı... iki gün sonra tekrarlayacakmışım..kızlar dualarınız ve yanımda olduğunuz için çok ama çok teşekkürler..çok değişik bir ruh halindeyim, ağlayımmı güleyimmi bilemiyorum..ama hala bende bir belirti yok :)) nolur dua edin değerim katlansın..Sizi çok seviyorum..
esra sımdı oraya yazacagı metnın hazırlıgını yapıyo sanırım
dagıtacak valla
Esram ben şaşkınım valla, dondum kaldım..Birazdan kur'an okumak ve şükretmek için gideceğim, sanırım o zaman ağlarım
sevncten aglıorum
melisa ne kadar güzel degerler canım maşallahh bebiş seninle tüp mü yaptırmıştınnnnn
dagıttım ınan
herkes bılıp bılmeden konusamaz
öle bır hakka sahıp deıl
yazdıklarını gorsen sende kesın cvp verrdın
Ekinim canım benim çok saol..süperrrrr
rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin..
ayyy çok sevindim canıımmmmm gözün aydınnn
kızlar bu ay tüp yaptıranların hep tuttu keşke bizde yaptırsaydık yaaa
kaan hocanın orda yaptırmıştın dimi nasıl ortam güzelmiydi titizlermiydi
olsuın sen kotu dusunme yetısır ınsallah kocam yımırtaya du bakalım
tamam ben koymazsan koyma
aman yeterkı hamıle ol tamam
yasasın yaaa cok sevındım canım Rabbım tamamına erdırsın katlanarak artısın degerın ınsallah
zaten guzel bı deger bence
hıc kafanı bulandırma
aglama gul tabıkıde
Esram ben şaşkınım valla, dondum kaldım..Birazdan kur'an okumak ve şükretmek için gideceğim, sanırım o zaman ağlarımAma sevinç gözyaşlarımız olsun bunlar..
evet canım benim tüptü..ayrıca teşekkür ediyorum, seninde gözün aydın, eşinle düzelme olmuş, Rabbim bir daha ağzınızın tadını kaçırmasın inşAllah..
okudum canım hepsını
sonuna kadr da haklsın senın yazdıgını da okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?