Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ahhhh kader arkadaşım ahhhhhhhhhhhhhhhhhh

kolay gelsin(((

Kız sen içipte dengeni bozma yaaa
tazecik yımırtaların delümüsün nesün
hepsini içir damadıma yarasın inşallahhhhhhh

ekin tatlım kulladığımbu dhea göğüslerde hassasiyet yaparmı?????????
benimkiler şu an öyle
kimse anlamasın diye kağıtlarını hep attım okuyamıyorum o yüzden:)

Yağmurum bende yapmadı..
Bıraktım zaten biliyorsun.Allahım seni yan etkilerinden korusun..İnşallahhhhh
senin iğneler ilaçlar yapmış olabilirmi?

ben dün regli oldummmm malesef

bende az önce oldum

bende dun gece olmustum ( ben artik regly olmaktan sikldim sole bir 9 ay mola verse cok sey istiyorum farkindayim..... bu yil evlilik yildonumumde esime hamileyim diyebilmeyi cok isterdim..... hem agrim var hem nobetciyim offfff

çakır nerelerdesin merak ediyorm arayıp rahatsızda etmek istemiyormmm

kızlar bende oldum offfffffffffffffffffffff

desenize diyer aya kaldı umutlar
ekinin dediği gibi topiği kan gütürüyo
allah diyer aya versin inşallah bebelerimizi
xeadm burdayım sen yoksun

inşallah diyer aya hamiş kalırız arkadaşlar ya
çakır edanın yazısını okumuştum
eşimle ayrılıyoruz yazmıştı hayır olsu inşallah tekrar girdimi
ben tatilde olduğum için çok giremiyırum

burdayım bacım
xeda eşi ile sorunları vardı uzun süredir bpşanmaya bile karar verdiler ama sonra eşinin hatasını anlaması ile iş tatlıya bağlanı
sen ne yaptın okuduğum kadarı ile
ameeliyat iptal olmuş
değerleriniz çok güzel yükselmiş maşallah
en yakın zamanda bebeğin gelir umarım
sizin daha önceki değerler nasıldı yazarmısın ve bu deyerlerin yükselmesi için ne kollandın

umud xeda aruna ceylan
hepınızın arkaarkaya gelmıs regller yaa
hayrılısı ne dıyelım ınsallah bı daha kı aya nasıb olur mujde vermek

sıradakılerden guzel haber alırız ınsallah
ekın esra mues var yakın sanırım
sonra yagmurumla meri aynı zamanlarda galıba

benım daha yumurtlama zamanları ama yumurtladımmı o bıle bellı degıl hala

ronyam hıc gelmedı galıba dımı bugun
ınsallah agrısı sızısı azalmıstır hatta yoktur :26:
merak ettım dunde goremedım

cnm ateş ölçmeninsayenizde öğrenmeye başladın 3 gün önce geldi ben tahmin ettim bir anda 1 derece düştü

merhaba kizlar nasilsiniz bugun esim tekrar hormon testi yaptirdi hic bi degisme yok ilac kullandi uzun sure cok moralim bozuldu bayada umutlanmistim duzelecek diye ama hala yerimizde sayiyoruz

evet aynı canım testesteronu boşver sperm için önemli olan fsh..
acaba yetersizmi kalıyor tekrar bi dr gidin bence..
tedaviyi değiştirir belki

bugun testi aldik doktor izinliymis yarin sorcaz insallah yeterli olmuyor heralde zaten yarim kullan demisti testesteronun artmasini istemiyor igne falan daha etkili oluyomus doktorda vermedi igne kaan hoca cok dusuk ilacla yukselmez demisti zaten testesteronun artmasi sorun olmazmi yani saglik acisindan( sperm disinda)

polip adette çok feci ağrı yapmıştı bende rahime bıçak saplandı sanki adette dikkat et bakalım bişi düşecekmi?

cnm zaten o dr gitmeyecektim200 lira verdim yumurta takibi için onun için bu ay devam ettim benim imkansız denilen çikolata kisttin dolayı bir arkadaşım hamiş o prof gideceğim bu dr bana dün adetten bir gün önce progesteron yapptırdı tabi hastalanacağım için 0.7 çıktı dr dedim niye 26.gün yaptırdık sen geç yumurtladın hayır 15.gün yumurtladım a tarihler karışmış dedi hiç muayene etmeden kisttin var dedi dr hn hani polipti hem kist hem polip seni başka has yönlendireceğim dedi eşim dışarda şikayet edelim dedi ben onu allaha havale ediyorum ağrım çok yok ama gözüm polipte birde hayali kisttimde

cnm bizde 6 ay serephone kullandık sonrada 3 ay klomen ilacı içinde fsh süper bırakınca 3:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…