- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #77.461
aminnn inşallah nuncumsevsercim iyi haberlerini aldık çok sevindik, inş yakında müjdeyi de alırız.
enfeksiyonla alakası olabilir tabiki, olmasa bile onu halletmelisin çünkü hamilelikte çok sıkıntı oluyo canım.
ama ben yorum yazarken sen yoktunkıııııııııııı
haaa tamam ozaman
hıı tamam canım enfeksiyona ilaç kullanıyorum bakalımÖNCE ENFEKSİYONU hallet sonra filmi çektir.
Rahim filminde ilaç veriyorlar enfeksiyon yukarılara taşınmasın
onuda yaptır bakalım şimdide kendine sardın
kıs sal bi kendini olacak sizin inşallahhhhh
yukarı derken nereye ekın kız :))))))
benmde enfeksıyonum vardı gıdıp rahım fılmı cektırdıgımde
öle olması daha ıı eger cok ılerı boyutta deılse
rahım fılmı zaten hem tuplerın acık olup olmadıgını belırten aynı zmanda
verdıklerı ılaclan ıcını temızleyen bır fılmmmm
hııımmm tamam bak bunu öğrendiğim iyi oldu
saol tatlımmmmmmm
benım oldugu gıbı ıcım aktı ertesı gunu
ve gunlerce bu devam ettı
ıcım dolmus ıcımmmmm :))))))))))))))
ıyyyyyyyyyyyyyy
Mantık yürüttüm doktoruna sorsun o zmn vajinal duş yapmayın enfeksiyoon varsa yukarı taşınır demiştide bana doktorum ordan geldi aklıma
bu arada günaydın gençler
kızlar selam ben geldim :))) çok şükür değerim katlanmış ve 700 olmuş..doktorum ikiz olabilir dedi ve bayramdan sonraki haftaya gün verdi..Rabbime şükürler olsun..
kızlar selam ben geldim :))) çok şükür değerim katlanmış ve 700 olmuş..doktorum ikiz olabilir dedi ve bayramdan sonraki haftaya gün verdi..Rabbime şükürler olsun..
kız vallahı ben dıcektım ha ılk degerını yazdıgında ıkızmı bu yoksa dıyeeeeeeeeeeeeee
ay superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
HACI amcanda iyi dişlerini evde unutmuş az önce sepetle saldım aldı
TEK EMBRİYO DEĞİLMİYDİ OHH OHHHHHH
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr ( ben yeni kalktımda)
karden artık bizi unuttumu yoksa kızlar ya
ekin bacım iyiki sizlerle tanıştık ama keşke eşimi varikosel sanarak tanışmasaydık ama olsun hamdolsun yaradana
ekin bişi sorcam dr bana eşinin degerleri çok güzel sen muayne ol dedi ben zaten oldum 4 ayrı dr da sadece rahim filmi çektirmedim ama çektirsemmiki ha ama idrarımda yoğun şekilde enfeksiyon çıktı dr bundanda olmayabilir dedi ilaç verdi acaba alakası varmıki
ekinim bende anlamadım, bana verilen kağıtta tek embriyo transfer edilmiştir yazıyor..hakkımızda hayırlısı artık..
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr ( ben yeni kalktımda)
karden artık bizi unuttumu yoksa kızlar ya
ekin bacım iyiki sizlerle tanıştık ama keşke eşimi varikosel sanarak tanışmasaydık ama olsun hamdolsun yaradana
ekin bişi sorcam dr bana eşinin degerleri çok güzel sen muayne ol dedi ben zaten oldum 4 ayrı dr da sadece rahim filmi çektirmedim ama çektirsemmiki ha ama idrarımda yoğun şekilde enfeksiyon çıktı dr bundanda olmayabilir dedi ilaç verdi acaba alakası varmıki
bencede su 1 yılı bı doldurun sen rahat ol
zaten doktora da gıtsen 1 yıldan once kımse gıt rahım fılmı cektır demıyo
sonra olmadı mutlaka cektır aklında hıc bı suphe kalmadan sen rahatlıkla yoluna devam etmeyecksın gıbı gorunuyo cunku
canım cok sevındım masalah yaa
ılk kan testını kacıncı gun yaptırdın pekı
ıkız olma ıhıtmalı varmı hakkaten
canım ilka kan testini 12.günde yaptırmıştım ve 367 idi..bugünde 700, doktor ikiz olabilir dedi..
artık rabbım cıft cıft verıor bıze
cok sukurrrrrrrrr
inşAllah esram..Darısı sana ve diğer tüm kardeşlerime olsun, Allah'ın izniyle inşAllah keseyi ve kalp atışlarını duyarım..
Kızlar ben çıkıyorum, bugün baya kendimi yordum dinleneyim azcık..kocaman öpüldünüz fıstıklarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?