Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pammukum senle ikimiz söyleyelim
mağduruzz mağduruz ebay mağduruzzzzzzz :43:

tugok bu arada bence bu ay sendende güzel haberler alabiliriz
eşinin değerleri baya iyi olmuştu en son testte
doğru hatırlıyom demi gülüm sorun yoktu lökosit dışında

Son düzenleme:

ayyy umrumda değil :)))) ben gösteriririm onlara :47:

evet lökosit 5 e falan inmişti diğerleri de iyiydi ama hiç bi belirti yok maalesef keşke olsa bilmiyorum kii... bekliyos bakalım hayırlısı artıkk... ayy ama artık zamanı geldi bir iki hamiş daha lazım bu toğie hadi kızlarrrr yok mu arttırannn..... :9: :9: :9:

suan en cok izlenen dizi bu dizi sanirim
kimsecikler kalmamis:))

selam kızlar, ne güzel topik herkes hamile ya da hamileliği gözlüyor:)ben de yolun başındayım ama hiç hayalim yok artık:( kusuruma bakmayın ben depresif bir azolu eşi olarak pek uyum sağlayamadım. merak ettiğim şey sizler de de azo vardı tedavi mi oldunuz?bir de benim gibi testesteron sorunu olanlar neler yaptınız?

selam kızlar, ne güzel topik herkes hamile ya da hamileliği gözlüyor:)ben de yolun başındayım ama hiç hayalim yok artık:( kusuruma bakmayın ben depresif bir azolu eşi olarak pek uyum sağlayamadım. merak ettiğim şey sizler de de azo vardı tedavi mi oldunuz?bir de benim gibi testesteron sorunu olanlar neler yaptınız?

Hoşgeldin canım..Burada herkes Prof. Dr. Kaan Aydos Hocanın hastası. Gidip tedavi olamayanlar e-mail yoluyla haberleşiyorlar. Kaan Hoca mail yoluylada tedavi veriyor.
Ve herkes eşi için multivitamin tabletleri kullanıyor..

Back
X