Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi allah tan çok doldurmamışsınız sayfayı :)
kızlar çok yoruldum yahu temizlik yaptım bi güzel heryer misss gibi oldu fallla :82:
sizde ne var ne yok

kızlar bu akşam eşimin bi arkadaşına gittik bebekleri oldu hediyemizi aldık gittik ama ben çok fena oldum
arkadaşı bizden çok sonra evlendi ,birde eşim çocuğumuzun olmadığını söylemiş galiba bir kez de o buraları bizden daha iyi bildiği için kadın doğuma gidicaktik doktor sormuştu eşim
sanki arkadaşı bi garip bakıyodu bana üzüntüsünü belli edercesine ,konu bebek hep zaten ,güzel şeyler söylüyolar ama ben çoook fena oldum

Boşverrrrrrrrrrr,takma kafana kim ne düşünürsen düşünsün ,Rabbim yeterki çok aratmasın en kısa zamanda versinde ,gerisi boş valla.
Tugok şekerim sizde en son sayı kaçtı(sperm):

karpuz mu(((((((((((((((((((

ayyy balım sana biz burda bi işler edecez ama hadi hayırlısı
krisimm balımm ya ben ginseng aldım dedim ya bu amerikan ginsengi,sibirya ve korean ginsengi hepsinin hemen hemen etkileri aynı yani bu üçünün birlikte olduğu kapsül bnm aldığım markada fena değil iyi marka sanırım:)yani sencede tek korean ginseng bu bnmkisi daha etkili olmazmı ?

Canım ben gnc den sadece korean ginsengi aldım satıcıda bana onu önerdi:))))))

uzulme seninde bu ay olacak insallah canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…