- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #7.901
aman unutmayın zaten bende sizi yakalarım sorarım ozaman
selam kızlar ben geldim tam herkes gidiyooooo((((((((((
hoşgeldin canım ,walla kıymetimi bilin etimden sütümden faydalaanın regli dönemindeyim ona göre:)))))))
Dur kızz nereye daha karpuz kesecektik,daha 12 olmadı((((((
karpuz mu(((((((((((((((((((
bende aynen öye canım
kızlar bu akşam eşimin bi arkadaşına gittik bebekleri oldu hediyemizi aldık gittik ama ben çok fena oldum
arkadaşı bizden çok sonra evlendi ,birde eşim çocuğumuzun olmadığını söylemiş galiba bir kez de o buraları bizden daha iyi bildiği için kadın doğuma gidicaktik doktor sormuştu eşim
sanki arkadaşı bi garip bakıyodu bana üzüntüsünü belli edercesine ,konu bebek hep zaten ,güzel şeyler söylüyolar ama ben çoook fena oldum
karpuz mu(((((((((((((((((((
ayyy balım sana biz burda bi işler edecez ama hadi hayırlısı
krisimm balımm ya ben ginseng aldım dedim ya bu amerikan ginsengi,sibirya ve korean ginsengi hepsinin hemen hemen etkileri aynı yani bu üçünün birlikte olduğu kapsül bnm aldığım markada fena değil iyi marka sanırım:)yani sencede tek korean ginseng bu bnmkisi daha etkili olmazmı ?
Boşverrrrrrrrrrr,takma kafana kim ne düşünürsen düşünsün ,Rabbim yeterki çok aratmasın en kısa zamanda versinde ,gerisi boş valla.
Tugok şekerim sizde en son sayı kaçtı(sperm):
canlarım iyi geceler bende çıkıyorum öpüldünüz
kimsenin bi art niyeti yok onndan eminim ama insan yinede rahatsız oluyo,geçicek inşallah
kızlar bu akşam eşimin bi arkadaşına gittik bebekleri oldu hediyemizi aldık gittik ama ben çok fena oldum
arkadaşı bizden çok sonra evlendi ,birde eşim çocuğumuzun olmadığını söylemiş galiba bir kez de o buraları bizden daha iyi bildiği için kadın doğuma gidicaktik doktor sormuştu eşim
sanki arkadaşı bi garip bakıyodu bana üzüntüsünü belli edercesine ,konu bebek hep zaten ,güzel şeyler söylüyolar ama ben çoook fena oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?