Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slmlar nasılsınnz iyi haftalar güzelhaberler olur inşalllah ben 100 tane ihlası okudum yeni başladınızmı varsa okurum

slmlar nasılsınz neler var neler yok güzel bir hafta olur bizim için inşallah ben 100 ilası okudum gene okursanınz bende okurum

slmlar nasılsınnz iyi haftalar güzelhaberler olur inşalllah ben 100 tane ihlası okudum yeni başladınızmı varsa okurum

hosgeldın canım
kım ıcın okumsutun pekı o kısmı onemlı
eger merve ıcın degılse merve dıe bı arkadas ıcın 100 tane daha alabılrımısın

onun 200 eksıgıı var suan
sonra nurme ye gececegız

ay canım benim Allah razı olsun erinmemiş birde araştırmışsın tekrardan
ben bakıyım satış yapılan yerlere denemekte fayda var inşallah düşürür
fsh değerini

kızlar selammmm, ben geldim doktordan çok şükür bebeğimi ve kalp atışlarını duyduk..Allah'ım herkese nasip eder inşAllah..Çok muhteşem bir duygu, Rabbim inşAllah sağlıkla devam ettirir..

Lorke ben alayım 100 tane Merve için ..

Melis"im gözünaydın , rabbim tamamına erdirsin inşallah ..

ay canım benim Allah razı olsun erinmemiş birde araştırmışsın tekrardan
ben bakıyım satış yapılan yerlere denemekte fayda var inşallah düşürür
fsh değerini
ne olcak canım butun gunum bılg basında barı faydalı bısey yapayım
valla eslere takınca kafayı kendımızı unutmayalım bende bu ay dıkkate edıcem arısutu balpolen de alıcam ınsalla
sende dene bence hıc bısey kaybetmezsın keısnlıkle
hatta ben sıfa bulacagına ınanıyorum

kızlar selammmm, ben geldim doktordan çok şükür bebeğimi ve kalp atışlarını duyduk..Allah'ım herkese nasip eder inşAllah..Çok muhteşem bir duygu, Rabbim inşAllah sağlıkla devam ettirir..

canım masallah Rabbım saglıkla kucagına aldıgın gunlerıde gostersın

Sevdiği kıza kavuşamadığı için çekip gitmek isteyen gence bilge sorar:
- Mecnun Leyla’sından vazgeçti mi?
-Hayır.
- Kerem ateşten kaçtı mı?
- Hayır.
- Ferhat dağları delmekten yıldı mı?
- Hayır.
- Ya Kocadağlı Ahmet?
Bir süre susup düşündükten sonra genç;
-O'nu hiç duymadım ki efendim, deyince bilge:
-Tabi duymazsın ; çünkü o vazgeçti...

Lorke ben alayım 100 tane Merve için ..

Melis"im gözünaydın , rabbim tamamına erdirsin inşallah ..

Bilgem canım çok teşekkür ediyorum, senden bişey isteyeceğim ama utanıyorum, bana da çizelge yapabilirmisin? yada nasıl yapacağımı anlatırsan ben kendimde yapabilirim..nolur hakkını helal et, gerçekten çok utanarak söylüyorum.

canım lorkem çok ama çok teşekkür ediyorum, bu arada sıradaki arkadaş kimse ben de 100 tane alıyorum..

Nurme içinde alıyorum 100 tane ..
Lorke ben tek tek okudum diye haber vermiyorum ama aldıklarımın hepsini okudum şimdiye kadar ..
Okumadığım yok yani ..
Bilgi vereyim didim :)

Aaa Melis"im aşk olsun , satını söyle yapayım , birde ne yazmamı istersin , aklında bişey yoksa ben kafama göre yaparım , varsa söyle ama :)

tamam canım not alıyorum nurme ıcın baslayalım o zaman

bilgemm okudum deyınce zaten tkrr daha cok karısıyo lıste
ben herkesın aldıgını okudugunu dusunuyorum acıkcası
ınsallah oledır zaten

nurme ıcın
bılgemm :100
melisela:100

Evet karışmasın listemiz alan okusun hemenvik :)
Melis"in çizelgeyi yapayım , hemen okumuya başlayacağım ..

gözün aydın canım Rabbim devamında hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah sorunsuzca

lorkem zaten 3 aydır arısütü tableti omega 3 multivitamin içiyorum şimdide hayıta başladım
aslanpençesinide yapmaya çalışacağım inşallah hepimiz şifa buluruz emeklerimiz boşa gitmez
birde benim anlamadığım fsh yüksekken benim sadece sağ yumurtalığımda 6 tane yumurta
gördü bu sefer sol taraftakileri saymadı bile saydıklarıda en belirgin olanlarıydı fsh yumurtaları
etkilemiyormu çözemedim doktorada bu tezatlığı sormak aklıma gelmedi.

Aaa Melis"im aşk olsun , satını söyle yapayım , birde ne yazmamı istersin , aklında bişey yoksa ben kafama göre yaparım , varsa söyle ama :)

canım ne bileyim işte başta söyleyemedim, sakın yanlış anlama kendimi iyi hissetmedim nedense..

benim şöyle oluyor şimdi, satım 24 temmuz buna göre bugün 7+1 çıktı, ama tüp bebek doktorum transferden hesapladı ve 3ünde 5+2ydik, ona görede bugün 6+4'üz...hangisini alalım? ben ikinciyi kullanıyorum hep, transfer 11 ağustosdaydı..artık sen nasıl hesaplarsan bitanem..

Yazı olarak da aklıma bişey gelmiyor, onuda sen yaz, teyzesinden olsun..gerçekten çok teşekkür ediyorum..

canım enesim çok teşekkür ediyorum bitanem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…