- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #80.181
slmlar nasılsınnz iyi haftalar güzelhaberler olur inşalllah ben 100 tane ihlası okudum yeni başladınızmı varsa okurum
valla bence vardır ya
sen bole ev hanımı falan olan ınsanlara sor etrafında vrarsa
mesela eskshırde halk egıtım merkezlerı var orda vardı kurslar
beledıyenın sayfası varsa ona falan bak belkı vardır
bende kılosu 11 e aldım ama ondan once kutuda almıstım ac ık degıl 10 tlydı 200 grm
ılk denem ıcebılecekmı esım dıye aldım
rengı daha koyuydu
sımdı aldıgım bıraz daha acık renklı
ama esım kutuda aldıgın tadı daha belırgındı daha kalıyetlıydı sankı falan dedı :26:
enesss normal aslanpnecsı ıcınde hormon dengeleyıcı kur var
5)Bayanların kadınlık hormonlarını düzenleyici
4 - 5 gram (yaklaşık bir tutam) kurutulmuş arslanpençesi kaynamakta olan yarım litre suyun içine atılır ve hafif ateşte 12 dakika sıcaklığını kaybettirmeden demlenir. Daha sonra süzülür ve soğumaya bırakılır . Demleme işlemi tamamlandıktan sonra mutlaka süzme işleminin yapılması gerekir. Kesinlikle demleme süresi tamamlandıktan sonra daha fazla kabın içinde bitkiyi bekletmeyiniz ve süzerek bitkiyi ayırınız. 45 gün boyunca bir gün arayla (gün aşırı) bir su bardağı içilir. Her defasında taze olarak hazırlanması gerekir.
Aslan Penesi(Alchemilla alpina) 50 gr - Baharatlar, ifal Bitkiler, Ak Aktariye rnleri Online Sat ve Bilgi Maazas
burda da satıs var ama testere dıslı degıl normal olanından
ne olcak canım butun gunum bılg basında barı faydalı bısey yapayımay canım benim Allah razı olsun erinmemiş birde araştırmışsın tekrardan
ben bakıyım satış yapılan yerlere denemekte fayda var inşallah düşürür
fsh değerini
kızlar selammmm, ben geldim doktordan çok şükür bebeğimi ve kalp atışlarını duyduk..Allah'ım herkese nasip eder inşAllah..Çok muhteşem bir duygu, Rabbim inşAllah sağlıkla devam ettirir..
Lorke ben alayım 100 tane Merve için ..
Melis"im gözünaydın , rabbim tamamına erdirsin inşallah ..
Lorke ben alayım 100 tane Merve için ..
Melis"im gözünaydın , rabbim tamamına erdirsin inşallah ..
ne olcak canım butun gunum bılg basında barı faydalı bısey yapayım
valla eslere takınca kafayı kendımızı unutmayalım bende bu ay dıkkate edıcem arısutu balpolen de alıcam ınsalla
sende dene bence hıc bısey kaybetmezsın keısnlıkle
hatta ben sıfa bulacagına ınanıyorum
canım masallah Rabbım saglıkla kucagına aldıgın gunlerıde gostersın
Bilgem canım çok teşekkür ediyorum, senden bişey isteyeceğim ama utanıyorum, bana da çizelge yapabilirmisin? yada nasıl yapacağımı anlatırsan ben kendimde yapabilirim..nolur hakkını helal et, gerçekten çok utanarak söylüyorum.
canım lorkem çok ama çok teşekkür ediyorum, bu arada sıradaki arkadaş kimse ben de 100 tane alıyorum..
tamam canım not alıyorum nurme ıcın baslayalım o zaman
bilgemm okudum deyınce zaten tkrr daha cok karısıyo lıste
ben herkesın aldıgını okudugunu dusunuyorum acıkcası
ınsallah oledır zaten
nurme ıcın
bılgemm :100
melisela:100
kızlar selammmm, ben geldim doktordan çok şükür bebeğimi ve kalp atışlarını duyduk..Allah'ım herkese nasip eder inşAllah..Çok muhteşem bir duygu, Rabbim inşAllah sağlıkla devam ettirir..
ne olcak canım butun gunum bılg basında barı faydalı bısey yapayım
valla eslere takınca kafayı kendımızı unutmayalım bende bu ay dıkkate edıcem arısutu balpolen de alıcam ınsalla
sende dene bence hıc bısey kaybetmezsın keısnlıkle
hatta ben sıfa bulacagına ınanıyorum
canım masallah Rabbım saglıkla kucagına aldıgın gunlerıde gostersın
Aaa Melis"im aşk olsun , satını söyle yapayım , birde ne yazmamı istersin , aklında bişey yoksa ben kafama göre yaparım , varsa söyle ama :)
gözün aydın canım Rabbim devamında hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah sorunsuzca
lorkem zaten 3 aydır arısütü tableti omega 3 multivitamin içiyorum şimdide hayıta başladım
aslanpençesinide yapmaya çalışacağım inşallah hepimiz şifa buluruz emeklerimiz boşa gitmez
birde benim anlamadığım fsh yüksekken benim sadece sağ yumurtalığımda 6 tane yumurta
gördü bu sefer sol taraftakileri saymadı bile saydıklarıda en belirgin olanlarıydı fsh yumurtaları
etkilemiyormu çözemedim doktorada bu tezatlığı sormak aklıma gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?