Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

teşekkür ederim esracım.. Sende takma sperm sayısını kafana bir sperm bile yetiyormuş rabbim yeter ki ol desin bol bol dua edelim inşallah..

kuzeymi hele sülümannn sevmem o kadar sarı adamı
yağız olacak irkekk dediğin döşüğüde kıllı olacak
hanımın çiftliğindeki kemal gibi yada bülent inal gibi yada kenan imirzalıoğlu gibi

ronyam kemal harıc zevklerımız aynı demekkı
gecen sene ezelı ızlerken gozlerım fıldır fıldır

ay valla yaaa
hele yanı daha yenı tanıstı sanırım
yanı bede reklamlarında ve arada baktım ama anladıgım yenı tanısıyo bı yatıyo bı kalkıo hamıle :44:
Ve kesin morfoloji de %100 :)

Aaaa Lorke'm , Muesciğim için alıyorum 100 tane ...

lorkemm banada 50 tane yazarmısın

lorke banada 100 yaz

ya kızlar ben fatiha okuyorum ya ihlas okurken karıştırıyorum bi bakıyorum fatihaya geçmişim:)
o yüzden az okuyorum kusura bakmayın canlarım.
kız valla ben bıle sabah 41 fatıha okuyom ama gun ıcınde ıhlasa karısabılıyo

mues için
lorkee:150
gozyası :100
melissela:100
yagmurum :100
karden :200
boncuk :100
bılgem :100
ronyam:50
ekın:100

kızlar muesınde duası bıttı 50 yı kendıme ekledım

sevsere gecebılırız sımdı

ben okudum ona bugun

sevser ıcın
yeter:100
karden:200
boncuk:100
lorkee:100

canım kaldıysa bende alabilirim..

meliselaaa hoşgeldin nasılsın canımm

canım ronyam teşekkür ederim, bende iyi olmaya çalışıyorum, sanki bende de bulantı ve halsizlik başladı, yok yok derken, iş yerinde tüm gün uyudum resmen..bende başımı kaldıramıyorum nedense..

Seninde iyi olmana çok sevindim..Büyümüş minik prenses :)

geç yazdım çünkü ancak geçmişi bitirdim..

kızlar hayırlı akşamlar maşallah tükkan kalabalık
bana bu ay kim yumurta takipi yapmak ister
paramla rezil oldum leyn bu ay 70 milyona hormon testi
yaptırdığımla kaldım gıcık doktor yapmıyo takip felan ama
şükür değerlerim düşmüş biraz bu ay o yüzden moralimi bozamadı
yinede beğendiremedik kadına ben diyorum takip o diyo tüp
o tatlı dilli kadını bir an cadı gibi gördüm sanki

""mrb arkadaşlar.siteye yeni üyeyim.konuyu azospermi forumundada konuştuk arkadaşlarla.birde ayrı konu acmak istedim.3 aylık evliyim.eşim 35 ben 31 yaşındayız.eşim 15 gün önce spermiyogram testi yaptırdı.1 ml de 2.75 milyon sperm ve yüzde 18 toplam hareket(yüzde 9 hızlı ileri ve yüzde dokuz yavaş ileri hareketli).ayrıca varikosel cıktı.bize ameliyat olmamız söylendi.araya bayram girdi ve bayramda eşimle düşünüp taşındık ve ameliyatı daha iyi bi doktora mikrocerrahi yöntemi ile olmaya karar verdik ve dün bi docent e gittik.cok iyi bi doktordu.oda ameliyat olmamızı söyledi ve tekrardan bi spermiogram yaptırmamızı istedi.bizde gittiğimiz hastanede yaptırdık dün testi.sonuç bizi yıktı resmen.sperm sayısı 0 cıktı.doktor moralimizi bozmamamızı istedi ve 15 gün sonra bir test daha yaptırmamızı istedi.şimdi 15 gün sonra bir test daha yaptıracagız farklı bir merkezde.benim anlamadıgım konu böyle bir şeyin olabilmesi mümkünmü..? 15 gün önce 2.75 milyon cıkan sperm sonucunun 15 gün sonra 0 cıkması söz konusu olabilirmi..? bugun ilk test yaptırdıgım hastaneye gittik eşimle.laboratuardaki doktorla görüştük.doktor kontrol etti ve 2.75 milyon cıkan testi yapan elemenı için cok olumlu sözler söyledi işinde titiz oldugunu belirtti.oda dünkü 0 cıkan sonuca cok şaşırdı.umarım yanlıştır 2. test..resmen bunalımdayız kızlar,offffffff....!""

slm tekrardan kızlar..yukarıdaki hikayemi sanırım okuyanlarınız vardır gecen hafta.eşim biz bunları yaşadıktan sonra cok sıkıntı cekti acıkcası.ikinci tahlildeki 0 rakamı altüst etti bizi.ilk günün stresini atlattıktan sonra hemen işe koyulduk.eşim hergün sabah ve akşam olmak üzere günde 3-4 kaşık keciboynuzu pekmezi içior şu anda.ayrıca hergün iki tatlı kaşıgıda içerisinde bal,fındık,antepfıstıgı,çörekotu,ceviz ve tarcın bulunan macun kıvamındaki karışımdan yiyor.(gerci biraz kilo alıcak gibi ama olsun :)).ve bunlara ek olarak suda 6-7 adet keciboynuzunu kaynatıp suyunu ikiye bölüor ve sabah akşam içior.biz bu karışıma bir haftadır devam ediorduk ki eşim dün ani bir kararla cook sıkıldıgını,15 günü tamamlamayı bekleyemeyecegini,birşeylerden emin olmak istedigini söyleyerek ilk tahlil yaptıgımız hastanede tekrar spermiogram yaptırdı..! ve bugun sonucu aldık.sonuç şu ;

toplam volume 3.9 ml
1 ml de sperm sayısı 3 milyon

biz bugun bu sonucu aldıktan sonra hastanedeki laboratuar la tekrar görüştük ve onlara testlerinin güvenilirliğini sorduk.testi yapan laborant yeni bir hastane oldklarını(özel hastane),tüm test ekipmanlarını en kaliteli malzemeden sectiklerini,dolayısı ile yanılma paylarının cok az oldugunu,kendisinin bu işin aylarca egitimini aldıgını belirtti.zaten ilk yaptıkları testin sonucunun 2.75 milyon,bu testinde 3 milyon olmasından bunun ortada oldugunu söyledi.bizimde cok düzeldi moralimiz aslında.en azından eşim varikosel ameliyatı olduktan sonra bu degerlerin cok daha yükselecegini düşünüyoruz allahın izniyle.ayrıca eşim keciboynuzu pekmezini,kaynatıp hazırladıgımız suyu ve diğer karışımıda asla ihmal etmiyor..

deseydin ya bu ay hemen nasıl tüpü yaptırayım boş geçmesin deneyelim..
Allah Allahh..
değerlerini yaz canım bakayım.

prenseesss :44: doğrumu okudumm :97:

prenses101 arkadaşım ameliyatın eminimki çok faydasnı göreceksiniz
ayrıca spermler çok değişken olabiliyor sen takılma ona
önce ameliyatınızı olun

deseydin ya bu ay hemen nasıl tüpü yaptırayım boş geçmesin deneyelim..
Allah Allahh..
değerlerini yaz canım bakayım.

dememmi delü kaç kez dedim yok eşinin değerleri yok senin fsh dedi durdu
gönlü yok kadının yapmaya o kadar tekrarladımki o reddettikçe suratının ortasına
yumruğu vurasım geldi akşam haberlerinde izlerdiniz beni artık 3 ay takip yapalım
dedim o delide 3 ay hapa devam et sonra bakalım değerlere öyle tüpe geçersiniz diyo
zaten deli oldum sağım solum önüm arkam hamile ve bebeklerle doluydu gözüme sokuldu resmen

TEST SONUCU REFERANS DEĞER

E2: 24.1 FOLLICULAR: 39-189
MID-CYCLE: 94-508
LUTEAL: 48-309
MENAPOZAL: 20-41
MALES: 20-77

LH: 8.79 2-12
FOLÜKÜLER: 1-18
MID-CYLE PEAK: 24-105
LUTEAL: 0.4-20

FSH: 10.09 1-8
FOLLICULAR PHASE: 4-13
MID-CYCLE PEAK: 5-22
LUTEAL PHASE: 2-13
P.MENAPAUSAL: 20-138

arkadaşın msjını okuyunca aklıma sen gelmiştin esra olsaydı bizim 21 tane derdi dedim
kuzeymi hele sülümannn sevmem o kadar sarı adamı
yağız olacak irkekk dediğin döşüğüde kıllı olacak
hanımın çiftliğindeki kemal gibi yada bülent inal gibi yada kenan imirzalıoğlu gibi

vay vay vayyyyyyyyyyyyyyy

melisela kalp atışlarını duymuşsunuz maşallah Rabbim tamamına erdirsin...
Allahım bütün arkaaşlara nasip etsin tez vakitte:)

ekinim haziranda ilk yapılan testte fsh:10.24 ikincide 12.99 çıkmıştı
bu ayki 10.09 azda olsa düşmüş diğerleride tabi bu bile beni mutlu etti
kanı verirken moralim çok bozuktu görüşmeden sonra kanı verdiğim için
yüksek çıkar diye bekliyordum ama şükür düşüşe geçmiş ayrıca kullandığım
ilacı 3 ay daha kullan dedi ama ben kararsızım kocaman sivilceler çıkıyo alnımda
ve vücudumda hemde çoğu uçsuz sence ne yapıyım

melisela kalp atışlarını duymuşsunuz maşallah Rabbim tamamına erdirsin...
Allahım bütün arkaaşlara nasip etsin tez vakitte:)

canım ekintosum çok teşekkürler, Rabbim burdaki tüm kardeşlerime nasip eder inşAllah.. sen napıyorsun, nasılsın? unuttun beni

evet :)))) sende öyle istemiyormusun yoksa

kim demiş istemem önce sağlıklısını isterim
Rabbim ne verisrse başımın tacıdır
ama kız isterim :))

canım bu test sonuçları senin sanırım
bence sende hiç bir sorun yok
doktorun takibini boşver sen ateş ölç ovulasyon test kullan
bu iş tamamdır
canım önemli olan LH hormonunu FSH dan düşük olması
ve E2 nin normal sınırlarda olması
senin maşallah çok iyi
tamam FSH biraz yüksek ama o değişebiliyor
hem çokda yüksek değil
daha en az 15 sene seni götürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…