- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #81.181
gözyaşı bizimde sgk yok
hoca bizden dna hasar testi için sperm testi vermemiz için sabah cebeciye yönlendirdi.
hocaya sigortamız yok diyin o size isim vererek birine yönlendirecek 55 tl ödeyeceksiniz.
kan testleride 40-50 civarı tutuyor birde devlet hastanesi muayene ücreti alır 15 tl
ayrıca hastaneye yakın tren istasyonu yakınında ucuz oteller var kötü mötü ama idare eder oda ücreti 60 tl:)
cok degil 3 saatlik bir yolumuz var ne kadar tutarki acaba buyuk sehirlerde biraz yuksek oluyor heralde biz burda 25 tlye sperm 20 tlye hormon testi yaptirdik
gözyaşı bizimde sgk yok
hoca bizden dna hasar testi için sperm testi vermemiz için sabah cebeciye yönlendirdi.
hocaya sigortamız yok diyin o size isim vererek birine yönlendirecek 55 tl ödeyeceksiniz.
kan testleride 40-50 civarı tutuyor birde devlet hastanesi muayene ücreti alır 15 tl
ayrıca hastaneye yakın tren istasyonu yakınında ucuz oteller var kötü mötü ama idare eder oda ücreti 60 tl:)
sagol canim o zaman cok sorun olmaz ben 200 falan olur diye dusunuyodum bu ara sikintidayiz baya harcama yaptik o yuzden dikkat etmeye calisiyoruz
cebecide test veriyorsunuz 45 dk.sonra sonucu ve sperm örneğini elinize veriyorlar.onu ankara tıp fakültesi morfoloji binasına teslim ediyorsunuz hiç uğraşmayın taksiyle gidin hem örnek zarar görmesin vucut ısısında tutucaksın ben göğsüme koymuştum:) 10 tl falan tutuyor.
bu dediğim dna hasar testi yaptıracaksa olacak işler..
dna hasari morfolojidende anlasilabilliyomu bizim elimizde iki test var morfoloji %45
yok canım o farklı bi test..
biz sonucu öğrenemedik bi hata oldu dediler kaldı öylece..
cebecide test veriyorsunuz 45 dk.sonra sonucu ve sperm örneğini elinize veriyorlar.onu ankara tıp fakültesi morfoloji binasına teslim ediyorsunuz hiç uğraşmayın taksiyle gidin hem örnek zarar görmesin vucut ısısında tutucaksın ben göğsüme koymuştum:) 10 tl falan tutuyor.
bu dediğim dna hasar testi yaptıracaksa olacak işler..
yok canım o farklı bi test..
biz sonucu öğrenemedik bi hata oldu dediler kaldı öylece..
mayıs sonu gitmiştik canım sonra temmuzda gidip varikosel ameliyatı olduk.cok kotu yaa o kadar git siz ne zaman gitmistiniz canim
demek göğsüne.....
ekin sizin sonuç çıkmamıştı dimi?
demek göğsüne.....
ekin sizin sonuç çıkmamıştı dimi?
canım morfoloji spermim dışına yani şekline,
dna hasarı spermin içine yani yapısına bakılyor
mayıs sonu gitmiştik canım sonra temmuzda gidip varikosel ameliyatı olduk.
onun içinde 550 tl +oda ücreti ödedik.ibni sina hastanesinde.
:)
ordada şanslı bi insan olduğum ortaya çıkarıldı:))
ekin bende ılk dısarda verıdıgmız de evden goturueken koltuk altıma koymustum havluya sarıp
ekin bende ılk dısarda verıdıgmız de evden goturueken koltuk altıma koymustum havluya sarıp
ögggggg igrençsiniz kızlarrr
hele sen ekin ıyyyyyyyyyy
allahım yarabbim hiç meni görmemiş sanki:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?