Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çakır slm sabahı kestinmi kuzu yoksa daha hastamısın sesin çıkmıyorrr
baya kütüyüm ya bir yandanda adet olmuşum bir yandan boğazım ağrıyo bvir yandan grip olmuşum halim pek iyi deyil yani
kızlar adetim yine şaşırdı
temmuzun 25 de oldum ağastosun 20 de oldum bu ayın eylülün 15de oldum sizce bu normalmi
kızlar ayakta dıracak halim yok ben biraz yatayım siz cevap yazın ben sonra bakarım
xedam seni çok seviyom canım arkadaşım denk gelmiyoruz bu günlerde pek ama seni seviyorum
hepinizi çok seviyorum

lorkecim xeda için ben de 100 alayım tatlım bu arada listeye beni de dahil etmene çok sevindim çok teşekkürler cnm. ama düşündüm de ne kadar ilginç değil mi burada bir sürü insan hiç tanımadığı belki ismini bile bilmediği insanlar için dua ediyor ne kadar hoş birşey rabbim böyle duaları daha tez kabul eder inşallah.. ( tabi belki siz tanışıyorsunuzdur biilmiyorum ama ben hiç birinizin gerçek ismini bilmiyorum ve namazdan sonra ismen dua etmek daha hayırlı olduğundan bende sizin nickleriinize dua ediyorum:76::76::76:
Biraz komik oluyo ama inşallah kabul eder rabbim..

katılıyorum arkadaşım :)

bende seni canımgeçmiş olsun istanbul armutlu ya 2 ekimde gelicem seni görmeyi çok isterim ama nasip gülüm yaaaa

antalyammmmmm canım arkadaşım beni merak etmişin sağolasın
canım ben ısrarla iyi olmaya çalışıyorum
topicte çok fazla mızmızlanmak istemiyorum ama çok zor geçiyor günlerim
migrenim peşimi bırakıyor halsizliğim devam ediyor kansızlığım var
ama inşalah iyi olacağım az kaldı
sen nasıl vefalı kardeşim keyfin yerindemi
öperim seni kocaman

Ronyaaaa"m kıyamam sana ..
Mızmızlan lütfen , keşke bir faydamız olsa ..
Çok zor zamanlar yaşıyorsun farkındayız ama elden birşey gelmiyor ..
Şu migren illetine bir çare bulunmadı gitti , eşiminde haftada 3-4 gün migreni tutuyor , ışığa sese tahammül edemiyor ..
Rabbim şifalar versin ..

Ronya"m yeri değil ama ama benim ovl günlerim bitti , beklemedeyim artık ..

Son düzenleme:

canımmm bilgemm güzel dileklerin çok sağol canım kardeşim
bu arada senin durumundan haberdarım dualarımdasın
bazen okuyorum ama yazmaya mecalim olmuyor
inşallah bu zorlu zamanlar biticek
seni kocaman seviyorumm :103::103::103:

canım Allah yardımcın olsun hele migrende olunca çok fena çok
kansızlık için takviye uygula kan hapına ne zaman başlıcaksın
benimde sınırda oynuyor sürekli pekmez kuru üzüm yiyorum c vitaminiyle birlikte

canım sabahları aç karna pekmez içiyorum
aslında benimde sınırda kansızlığın yani çok az
ama doktor etkiler dedi
umarım yakında düzelirim gerçekten iptal durumdayım

kizlarrr nasilsinizz hast. yeni geldik genetik test istemisti doktorumuz onun icin kan verdik esimle 3 haftaya kadar sonuclar cikacak INSALLAH birsey cikmaz...birde esimin hormonlarina baktirdik sonuclar hakkinda yorum yapin....
sizler nasilsinizz bakalim ronyam canim az kaldi bitanem hersey yoluna girecek minik kizimizin nazlari bunlar ama az kaldi...
kizlar dua sirasi xedadaymis bende 100 aliyorum eklersiniz listeye...
gelelim sonuclara esimin...
fsh:10,82
lh:14,36
sizce nasil

umudcum ameliyat günü değerlerimiz bunlardı.doktor hormonlarda sorun varmı onada bakalım demişti
ama biz 40 günlük bi klomen kullanımı sonucu bu değerleri vermiştik..aynı rakamlar güzel bi sorun yok dedi.
ama klomenlik sonuçtu bizim.
sizin normal sonucunuz bu ..
kaan hocaya mail at tabi yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…