- Konu Sahibi boncukboncuk
- #8.121
malesef koca istanbulda tedaviyle ugrasan dr yok![]()
hepsi ayni
ameliyat edip birakiyorlar ugrasmak istemiyorlar
canim ya insallah bizim sonuclarda meri gibi cikmisdirda, hepimizin yuzu guler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef koca istanbulda tedaviyle ugrasan dr yok![]()
hepsi ayni
ameliyat edip birakiyorlar ugrasmak istemiyorlar
geçmişi okuyamadım daha neler kaynattınız merime neoldu canımı sıkkın
hoşgeldin canım özlettin kendini
bizde bugün iğnelere başladık sabah kaan hocanın oraya gitmiş vurulmuş iğnelerini kriscim dediğin gibi iğnenin girmesi değilde içindeki sıvı olunca çok acıyo dedi bizim cips biraz nazlı da zaten
pregnyl 2 kutu almış 8 kutusunuda 2 gün sonra alacakmış adam bittikçe getirtirim demiş kaan hoca reçeteye 10 kutu menagon yazmış 10 kutuda pregnyl
askim gozun aydin hadi hayirlisi :)
ben geldim eşimdeydi bilgisayar yeni elinden aldım :))))))
özledim sizi yaaaaa
soğol canım inşallah yarında senin güzel haberlerini alıcaz
bizde bugün iğnelere başladık sabah kaan hocanın oraya gitmiş vurulmuş iğnelerini kriscim dediğin gibi iğnenin girmesi değilde içindeki sıvı olunca çok acıyo dedi bizim cips biraz nazlı da zaten
pregnyl 2 kutu almış 8 kutusunuda 2 gün sonra alacakmış adam bittikçe getirtirim demiş kaan hoca reçeteye 10 kutu menagon yazmış 10 kutuda pregnyl
mericim sonuçlar çıkmış herhalde gözün aydın bitanem nasıl sonuçlar inşallah iyidir
canim ya super insallah bende weririrm iyi haberleri senin adina cok sewindim kardesim:))))))))
sağol yağmurum sen nasılsın bakalım
Nasil olayim iste soyle boyle ,sonuclrin cikmasini bekliyoruz yarin kismetse,askim benim komserim nasil:)))))00
ozaman senin esinede kizdim
askolsun ya haber vereydin bari
diyoruz bu yapmazdi mutlaka gelirdi
askolsun cips e
zaten meri nin esini de ( lays ) reddettim
canim siz niye sperm testi verdiniz ki?
esin niye evden goturmuyor adam zorlaniyor gerek yokki strese
evden gotursun
Nasil olayim iste soyle boyle ,sonuclrin cikmasini bekliyoruz yarin kismetse,askim benim komserim nasil:)))))00
canim gittigi yer mecidiye koyde sabah trafigi falan yetistiremez diye ,ama galiba artik boyle olcak ,insallah bir daha gerekmez gurur meselesi yapiyo((99
gulazer:))))))))))
canim gittigi yer mecidiye koyde sabah trafigi falan yetistiremez diye ,ama galiba artik boyle olcak ,insallah bir daha gerekmez gurur meselesi yapiyo((99