Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizde bugün iğnelere başladık sabah kaan hocanın oraya gitmiş vurulmuş iğnelerini kriscim dediğin gibi iğnenin girmesi değilde içindeki sıvı olunca çok acıyo dedi bizim cips biraz nazlı da zaten :1:
pregnyl 2 kutu almış 8 kutusunuda 2 gün sonra alacakmış adam bittikçe getirtirim demiş kaan hoca reçeteye 10 kutu menagon yazmış 10 kutuda pregnyl

bizde bugün iğnelere başladık sabah kaan hocanın oraya gitmiş vurulmuş iğnelerini kriscim dediğin gibi iğnenin girmesi değilde içindeki sıvı olunca çok acıyo dedi bizim cips biraz nazlı da zaten :1:
pregnyl 2 kutu almış 8 kutusunuda 2 gün sonra alacakmış adam bittikçe getirtirim demiş kaan hoca reçeteye 10 kutu menagon yazmış 10 kutuda pregnyl

askim gozun aydin hadi hayirlisi :)

mericim sonuçlar çıkmış herhalde gözün aydın bitanem nasıl sonuçlar inşallah iyidir

tatlim gobekten mi?

ozaman senin esinede kizdim

askolsun ya haber vereydin bari

diyoruz bu yapmazdi mutlaka gelirdi

askolsun cips e :(

zaten meri nin esini de ( lays ) reddettim

kıyamadı verdii ya özledim kızları hadi ver dedim :))))) aldım sonunda benim bilgisayar hala tamirde bir alsam gün boyu burda olucam bugün yarın yapılır olmuyo yoksa böyle cips vermiyoki bana :)))

canim gittigi yer mecidiye koyde sabah trafigi falan yetistiremez diye ,ama galiba artik boyle olcak ,insallah bir daha gerekmez gurur meselesi yapiyo:(((99

yağmurum biz bunu özellikle kaan hocaya sorduk kaç saatte gelmesi gerek diye yarım saatte olur 1,5 saatte olur dedi düşün hiç sorun olmaz arkadaşım bu konuda ben biraz çektim hastanede çok zor oluyo psikolojik olarak veremiyolar zaten krisim bilir

Back
X