- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #81.581
boncukkk nasilsin canim topic pek sessiz bugun bir sen bir ben birde bebek variz :) sen nasilsin canim minik nasil hazirliklar bitmistir artik RABBIM sagsalim kucagina almayi nasip etsin sakin bize dua etmeyi unutma olurmu....
nöbetçi hoş geldi n
sagol canim hosbuldukkk ama ben izindeyim pazartesi isbasi ve nobetler basliyor yine nobetci hemsire olcamnasilsin canim
iyiym canım dua et bebişlarmz tez gelsin
kizlar xeda umud nasilsiniz
kizlar xeda umud nasilsiniz
RABBIM kabul etsin kendim icin hepimiz icin herzaman dua ediyorum....RABBIM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN INSALLAH....sende dua et heee
merhaba gokcennn sana hosgeldim diyememistim ailemize hosgeldin canim
gökçen hoş geldin avatarın çok şirin inşallah hepimizinde öyle olurrrrrr
iyiyim cok sukur canlarim alis veris yapiyorum bol bol yakinda yolculuk var insallah
nereyeeee bizi birakmayacaksin degilmi
gökçen hoş geldin avatarın çok şirin inşallah hepimizinde öyle olurrrrrr
inşallah xeda... Biliyor musun ben eskiden beri hep üçüzüm olsun isterdim akrabalardan birinin üçüzleri vardı üç tane kızz öyle tatlılardı ki onlarda çok zor çocuk sahibi olmuşlardı onlara bakıp bakıp imreniyordm bir de akıllılardı ki maaşallah.. üçüzlere dua ettirmiştim benim de sizler gibi üçüzüm olsun dua edin bakiimmm demiştim, daha sonra bu üçüz fikri çok ütopik geldi bana tabi yaş kemale erince hayal kurmaktan vazgeçip üçüzüm olmaz herhalde diye düşündüm ama ikizim olabilir o daha olasılığı yüksek bir durum diye düşündüm ve hep öyle dua ettim ve herkese ettirdim:))) Tabi bu çookk çok önce daha lisedeyken falan.. şimdi gelgelelim 14 aydır evliyim ve doktor bana tüp bebekten başka şansınız yok dedi((( Bİran ne düşündüm biliyor musun çok mu dua ettim acaba da rabbim duamı kabul edecek al sana üçüz mü diyecek.. o yüzden bu tüp bebebk işine çok da üzülmedim belki yolun başındaym ondan.. Daha doğrusu hep iyi tarafından baktım bizim çocuğumuz olmayacakmış demedim hiç bir zaman. bizim üçümüz ya da ikizimiz olacak ondan tüp bebeği layık gördü rabbim sırf duamı kabul etmek için diyorum yoksa normal şartlarda ikiz üçüz olması imkansız ailede yok. o yüzden şu anda da inancım tam rabbim üçüz ya da ikiz verecek bana sağlıklı hayırlı dünyalar tatlısı kıkzlarımı ben buna inanmaya devam edeceğim inşallah hayal kırıklığına uğramam inşallah rabbim hepimizin hayalindeki yavrucuğu versin kucaklarımıza...
Bnede ikiz istiyordum sanırım açgözlülüğün sonunu yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?