- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #86.501
%60 baş anormalisiBaş anomolisi %kaç sizde ? bizim de baktırmamız gerekiyomu . biizm;
Baş defekti %55
BOyun defekti %24
kuyruk defekti %17
kuyruk sallayan sperm ne demek anlamadım papatyaIMSI yapılacak olmasına çok sevindim.canım kafası güzel görünen spermlerin kromozomlarında da bozukluk yokmuş o da süper. sizde kuyrk sallayan sperm çok olduğu için kriterleri iyice daraltmaları yanlış spermi seçme şansını azaltacaktır. co kültür,yapıştırma, traşlama filan yapılıyormuş, duruma göre yapılacak odur diye tahmin ediyorum. Allah işini rastgetirsin gidiş yolu güzel inşallah sonuçta güzel olur.
bilgemcim sizin morfolojiniz bize güre tabiki çok iyi ama sayı çok olunca normal sperm sayılarıda artoyoMerhaba kızlar ..
Canım Kaan Hoca bizede tese yapalım dedi ama biz istemedim , zanen şuan tüp bebek yaptırdığımız hastanede böyle bişey yapmayacaklar ..
Bizim morfoloji %4 ile %7 arasında gidip geliyor , inşallah onların içinden en işilerini seçerler ..
valla baş onormalisi çok olması malasef kütü ama rabbim büyük ona sığındımcakırcım hıc anladıgım seyler degıl maalesef o yuzden yorum yapamıcam Allah rast gettırsın kolaylastırsın ınsallah ıslerınızı
bız de de bas anomalısı cok fazla malesef
o nedne oluyokı :26:
kız nıe kacıs yok acma kapını baska zamna geldıgınde de hastayım kalakmadım dersın
valla sende pek hassasssın yahuu
demı demı aman nazar degmesın komsuma
Geçmiş olsun canım . Doktora gidecen ya için rahat olsun. Doktor kullanabileceğin ilacı verecek merak etme.
ınsallah yoktur ekıntosum
belkı normal donemsel artan hamılleık zamnaı olan akıntıdır
yoksa kasıntı yanma falanda olurdu sanırımm :26:
sen yıne gıt ıcın rahat etsın tabıkı
bilgemmcim geldinmiiii
seni rüyamda gördüm biliyomusun
bizim burda büyük bi çarşı var kıyafet ve ayakkabı üzerine genelde
ben orda geziyorum ve o sırada seni görüyorum
aaa bilgemciiiimm diyorum bide
sana sarılıyorum tabi kucagında ogluşunda var
senin orda dükkanın varmış çeyiz eşyaları üzerine
sonra ben oglunu kucagıma alıyorum biraz dolaşalım bende seviyim bi yandan diyorum
gezerken krisi ve hbbyi görüyoruz
kris yere çökmüş hbbyi seviyo oynatıyo
hatta memişlerini seviyodu
sonra yanına geliyorum krise diyorumki bak buda bilgemin oglu diyorum
o sırada sen geliyosun
biraz konuşup sonra oglunu sana verip ayrılıyorum ben
bilmem benim rüyalarda ronyanınkine benzermi ama ilk kez topikten birisini görüyorum
buda benim nacizane rüyam
Geçmiş olsun canım . Doktora gidecen ya için rahat olsun. Doktor kullanabileceğin ilacı verecek merak etme.
bilgemmcim geldinmiiii
sonra ben oglunu kucagıma alıyorum biraz dolaşalım bende seviyim bi yandan diyorum
o sırada sen geliyosun
bilmem benim rüyalarda ronyanınkine benzermi ama ilk kez topikten birisini görüyorum
buda benim nacizane rüyamh
günaydın kızlar! ben ancak kendime gelebildiğim için :) geçmişi okurken o kadar güldümki :)) Esra alemsin gelip gitmişin ama ortama neşe saçıp gitmişsin, bu arada da çok geçmiş olsun..
Bende bugün iyi değilim yaheran çıkarma modundayım, o değil yediğime üzülüyorum :))) geçen eşim diyor ben o senin çıkardıklarına ne kadar para veriyorum biliyormusun bende diyecektim bende senin şeylerini yola koymak için ne kadar para verdim biliyormusun:))) ama demedim tabi :)
bilgemmcim geldinmiiii
seni rüyamda gördüm biliyomusun........:
günaydın kızlar! ben ancak kendime gelebildiğim için :) geçmişi okurken o kadar güldümki :)) Esra alemsin gelip gitmişin ama ortama neşe saçıp gitmişsin, bu arada da çok geçmiş olsun..
Bende bugün iyi değilim yaheran çıkarma modundayım, o değil yediğime üzülüyorum :))) geçen eşim diyor ben o senin çıkardıklarına ne kadar para veriyorum biliyormusun bende diyecektim bende senin şeylerini yola koymak için ne kadar para verdim biliyormusun:))) ama demedim tabi :)
selam herkese .burası ne topiği yaawwerkek infertilitesi mi ,geyik mi
Canım özelde bu Tese işlemlerini 2.000 tl"ye yapıyorlar , yaptırmak istersen yaptır ama IMSI de yaptırsan gayet güzel olur ..%60 baş anormalisi
kuyruk sallayan sperm ne demek anlamadım papatya
inşallah dediğin gibi sonuç iyi olur sizde sorun ne idi sende böyle şeyler araştırmışsın dedinde ondan sordum sizin tüp bebek nerde oldu nasıl işlemlerden geçtin canım bana biraz anlatırmısın
bilgemcim sizin morfolojiniz bize güre tabiki çok iyi ama sayı çok olunca normal sperm sayılarıda artoyo
sabah sana özellikle sordum sende kaan hocanın hastasısın ve sorunlarımız birbirine denziyo
onun için sordum
acaba ben hastaneden böyle bişi istesem öcretini ödersem yaparlar acaba öle bir talepte bulunayımmı
gerçekte şaşırdım kaldım
Ceylannnnn"ım o nacizane rüyan beni ne kadar mutlu etti bilemezsin ..bilgemmcim geldinmiiii
o sırada sen geliyosun
buda benim nacizane rüyam
Hem geyik hem bebek yapıyoruz :)selam herkese .burası ne topiği yaawwerkek infertilitesi mi ,geyik mi
canım yazdım ama görmemişsin iyiy olmana sevindim demiştimmmmmmkarden,xeda,sevser,papatya sız nasılsınz ?
aşılama olmaz diyo ama doclar ben malatyaya bi gidem olursa yaptırırımmmsağol bitanem iyiyim sen nasılsın aşılama için karar verdinmi
sendende razı olsun canım çok sağol şimdi nasıl bebişim güzelmi
gerizekalımısın sen hatce ilk önce şu yüzüne kese kağıdı geçir böyle daha iyi oluyotüh allah belanı vermesin gitte şu bıyıklarını bi kestir
kız çakır hiçbişey anlamadım tek anladıgım % 70 çok iyi bitanem ol derse hiç engelin yok inşhepinize toptan yazayım
şimdi biz memorial hastanesine gittiğimiz zaman bunların hepsini kunuştuk
morfolojik sorun için IMSI tekniğini deniyecekler Dr bunu kendisi söyledi istesenizde istemesenizde bunu yapıcaz dedi
ikincisi baş anrmalisi bizde çok onun için sperm testinden başka bir test daha yaptılar
200 liraya o tesi yaptırdık baş anormali olan spermlerde korumuzon bozukluğu varmı diye
bakıldı onun sonucu dün çıktı eşim hastaneye gitti Dr ile konuşmuş
212 milyon sıpermde bulunan %2 morfolojiyi IMSI ile halledicez %2 olan normal morfolojinin
koromozon bozukluğu varmı deye baktık yok demiş ne demek bilmiyorum
2 yomurta tırasfer edilecekmiş IMSI yapılacakmış
yomurtaların o zamanki durumuna güre başka işlem yapılabilirde yapılmaya bilirde demiş
%65 ile % 70 şans vermiş
sizce iyimi
evet canım çok doğru aslında ben takılmıyorum bunlara ama kaan hoca bunu özellikle belirtince size sormak istedimçakırcım bak ne güzel tedaviye başlamışsın...
hiç canını sıkma kafanı karıştırma yok başı yok kuyruğu diye...
sen elinden geleni yaptın,artık sakin olup tedavini ol..
biryerden sonra insanın elinden gelen bitiyor..
bir spermin yumurtayı döllemesi içn 100 tane enzimin doğru çalışması gerekiyor...
bunada kimsenin gücü yetmez...
melisela geçici bir dönem ama çok yorucu..
elma bana ilaç gibi geliyordu,her yanımdaydı....
bazılarına çubuk krakerde iyi geliyor
kız ceylan hayrolsun dıyelım bakalım
sende de ne cevherler varmıssss
yat dınlen canım bosver hazır ızındesınde hem
evet aynen öyle xeda ben önce rabbime sığındım sonrada memoya güveniyorum kızcanım yazdım ama görmemişsin iyiy olmana sevindim demiştimmmmmm
aşılama olmaz diyo ama doclar ben malatyaya bi gidem olursa yaptırırımmm
gülmekten bayılcammm delüüüüüüüüüülerrrrrrr
kız çakır hiçbişey anlamadım tek anladıgım % 70 çok iyi bitanem ol derse hiç engelin yok inş
evet canım çok doğru aslında ben takılmıyorum bunlara ama kaan hoca bunu özellikle belirtince size sormak istedim
veren rabbim dir rabbim nasip etmişse olacak
cevapların için çok saol allah razı olsun
%60 baş anormalisi
kuyruk sallayan sperm ne demek anlamadım papatya
inşallah dediğin gibi sonuç iyi olur sizde sorun ne idi sende böyle şeyler araştırmışsın dedinde ondan sordum sizin tüp bebek nerde oldu nasıl işlemlerden geçtin canım bana biraz anlatırmısın
bilgemcim sizin morfolojiniz bize güre tabiki çok iyi ama sayı çok olunca normal sperm sayılarıda artoyo
sabah sana özellikle sordum sende kaan hocanın hastasısın ve sorunlarımız birbirine denziyo
onun için sordum
acaba ben hastaneden böyle bişi istesem öcretini ödersem yaparlar acaba öle bir talepte bulunayımmı
gerçekte şaşırdım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?