Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım pek iyi değilim feci bir gribi yakalandım
dün baya ateşlenmiştim bugün ateşim yok ama hastalık devam ediyor
bebişim umarım iyidir ilaç içmek zorunda kaldım vicdan azabı çekiyorum

<canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah çarçabuk iyileşirsin. sıcak tut kendini, bol c vitamini al vede bol bol dinlen. minik kızımız iyidir merak etme. Rabbim korusun onu.

Yağmurcuğum canım benim hadi maşallah. Çok sevindim. Herşey yolunda gidecek merak etme.Ve sen Allahın izniyle bebişine kavuşacaksın. Benim içimden kız geçiyo hatta :)
Dualarımız seninle sen merak etme. sen kalbini ferah tut canımcığım

SIZINLE SOHBET ETMEYI COK SEVDIGIMI BILIORSUNUZ
ılac kullandıgım ıcın erkenden bayılıorum
ıcelı 15 dk oldu suan kafamı zor tutuyorum
yatmaya gıdıcem
ınsallah duzelır duzelmez
sabahlıcazzzzzzzzzz
ve sabıt kalacam

slm kizlar nasilsiniz

ben pek iyi degilim moralim cok bozuk

benim gorumcemin kizi var 2 ay once evlendi evlendigi ay hamile kaldi..

benim de o sirada tup bebk tedavim vardi ama malesef kimyasal oldu..

az once mutfakta yemek yapiyodum kaynanam gorumcemle tlf da konusyo kizin bebgini soruyo nasil oldi cinsiyeti belli mi doktora gidip geliyomu vesaire.

bu konusmadan sonra mutfagin orda yerinde bi aglama kirizi geldi bana neden bilmiyorum kendimi tutamadim ya hep aldirmiyomus gibi zannediyodum ama meger oyle degilmis..o an gucugum tukendigini hissetdim..

ya kizlar herkes cokmu sansli yoksa ben mi haketmiyorum anne olmayi.. su an basim cok feci agriyo

herkes yemegin icine tuz katar yag katar bende gozyasimi kattim offfff

Ahh gamzelim hakedip etmemek değil mesele..
ne kadınlar var çocuğunu öldüren bunu düşününce bunun haketme meselesi olması imkansız.
güçlü olmak zorundayız.
şimdi seni kıskanıyorsun moduna bile sokarlar.
En dibindekide olsa, en canında en yabancında Yaşamayan ANLAMAZ.
Güçlü ol bitanem olacak inşallah hepimizin.

INSALLAH canim o an isyan etmekten cok korktum hemen toparladim kendimi cok sukur..

asla kiskanmiyorum sonucta onada veren ALLAH bana da veren...

beni sizden baska kimse anlamaz diye paylastim sizinle inanin sizi uzmek istemezdim

Canımm kıyamam sana, üzme tatlı canını, olacak Allahın izniyle sende anne olacaksın. Sadece biraz zamanı var. sabret. Allah sabrının mükafatı olarak verecek hemde oyle güzel öyle hayırlı bir evlat verecekki bütün sıkıntıları unutacaksın . Allaha şükredeceksin. ve verdiği değerin kıymetini bilerek yetiştireceksin evlatını. Güzel bir anne olacaksın. Çünkü sen iyi bir insansın Allahın sevdiği bir kulsun. Başı boş bir anne olmayacaksın bilinçli bir anne olacaksın. sakın üüzlme sadec sabır ve dua tatlım olur mu . seni seviyoruz ve dualarımızdasın daima

gaamzelim sıkma canını nolur...
o ağlama krizlerini bilirim hiç ummadığın anda gelir...
yapacak bişey dua etmekten başka yok..
verdiğimiz sınav çokkk büyükkkk

Ay canım aşkımız karşılılı eminol:)
ya kaydetsemde isim yazmıyorki hangisi kimin nasıl anlıyorsunuz

benim sayfada seklemeler doldu hep açık zaten birde senin tablonla mesala lorkeninki farklı
adet döngün felan şimdilik karıştırmıyorum her sabah sayfayı yeniliyorum kendi ateşimi girerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…