Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese günaydın
meri ve yağmur rabbim yumoşlarınıza can nasip etsin hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin ikinizin de sayıları çok güzel maşallah
bu ay topiği tırnak yeme modunda okuyacağız Rabbim tek tek hepinizin hayırlı haberini almayı nasip etsin bize bereketli bir ay olur inşallah..

[SUP][/SUP]gunaydın hayırlı sabahlar olsun herkese

yagmurum sende tedavıye baslamıssın,rabbm hayırlı bır evlat versın ınsallah
bu ay gercektende bereketlı olur ınsallah..............
bılgemden ,merıden,yagmurdan,cakırdan ve herkesden hayırlı haberler alırız ınsallah

kızlarr herkese günaydın
ben bugün yine evdeyim raporluyum az evvel aile hekimine gittim faranjit başlangıcı var dedi
bir iki kendin iyileşmeye çalış olmadı antibiyotiğe başlıcaz dedi
bende antibiyotik içmek istemiyorum
bitkisel olarak ne yapabilirim şuan sadece ballı limonlu ılık su içiyorum
esraa kuşum senin kocan aktar bir danışıver enişteye
arkadaşlar bildiklerini anlatırsanız beni çok mutlu edersiniz

bnde faranjıt baslangıcı yasıyorum 4 gundur ıgne vuruldum,
dogal olarak sen vurulamıcaksın
faranjıtı durduracak sey bol bol ılık su ıcmektır,
en etkılısı bu
bırde ben karısık cay ıctım ronyam
ıbınıskus,ıhlamur, karısımı...
bol bol su ıc ılık hemde
bogazın yumusar hem ...gecmıs olsunnnnnn askıtom

canım ev tarhanası bulabiliyorsan bol sarmısaklı ondan yiyebilirsin, sarmısak çok kuvvetli bir atibiyotik.. bitkisel şeylerden uzak dur bence onlarda ilaçlar gibi yarar ve zararını kesin ortya koyacak yeterli çalışma yapılmamış, hatta ilaçlar bile daha güvenli bu konuda fareler üzerinde de olsa en azında çalışmalar yapılmış, nacizane tavsiyem çok ilerlemeden basit antibiyotik alman ve her zaman yediğimiz faydalı besinlerden yemen..
çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah..

bu arada kadın doğumcunun tavsiyesi aile hekiminin tavsiyesinden daha iyi bence kadın doğumcuna da bir danış..

geçmiş olsun ..ben kışın her akşam yemeğinde soğan yiyerek hastalıktan korunuyorum biliyormusun ..
soğan çok güçlü bir antibiyotik..gerçekten de etkili ,denedim..
soğanı halka halka incecik doğrayıp ,limon ,yap ,baharat ve tuzla iice elimde eziyorum ..biraz bekliyorum ölsün diye ..sonra yemeğin yanında yiyoruz ..eşim de çok sever ..
tavsiye ederim

Geçmiş olsun canım benim. Allah şifa versin acilen. ben faranjite ne iyi gelir hiç bilmiyorum. Belki esra dediğin gibi yardımcı olabilir bu konuda. İnşallah çabuk atlatırsın tatlım. SEn ve bebişin Allaha emanet olun , acil şifalar diliyorum

nbr papatya nasıl gıddıor?

ıyıyyım cok sukur senı sormalı
ılac hakkında bılgı alacaktım ben senden
hekes bılgılerını yazsın denılmıste?

yahu bende dün girdim topiğe bir anda olayın içine giriverdim. biri geliyomuş romanyadan o getirecekmiş. bana sen isteyenlerin listesini tut dediler o kadar. sonrahastanekorkagi diye bir arkadaşa bilderecez

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
RONYA çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum kendine ve bebişine çok iyi bak inşallah tez zamanda iyileşirsin
BİLGEM nasılsın tekrar tedavin hayırlı olsun başladınızmı ilaçlara felan inşallah bebişine bu defa kavuşacaksın canım benim hislerim bazen çok kuvvetli çalışır ve ben bunu hissediyorum bu defa olucak bak gör demişti diyceksin

herkese günaydın,güzel bir gün olsun lütfen....biz haftaya kadar evdeyiz heralde doktora kadar çıkmak yok bana.....Rabbimin bildiği vardır mutlaka..

ronya canım benim hamileye ne iyi gelir ki her bitkide kullanılmaz..
normalde ıhlamur+tarçın falan iyi gelir ama kullanıp kullanmamanla ilgili bir fikrim yok..
sarımsak yut , doğal antibiyotik...ben boğazlarım iltihaplandığında denemiştim yutmayı iyi gelmişti...
bol bol sıvı al ve uyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…