• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız delı_kız
bak burdakılerde cok delı ha
ne bu sınırın :57:
kafama ne vuruyorsun sen heee:4::4:
gülerken iidi dimi :57::57::57::57:

Kızlar fazlamı kenetlenmişiz nedir farkında değiliz ama birbirimizden başkasını görmüyormuyuz?
yeni kızçeler hep sitem içinde:)
demekki tek sitemli ben değilim .sorun sizde demekki :)))

delikız nerdeyse 1,5 senedir bu topikteyiz.yani birden oluşmadı bu diyaloglar sabır tatlım.zamanla sende bu halkanın içine gireceksin.
aaa deli kız bugün gelmedi diye sorulacaksın..Falannn işte..
Ama herşey için zaman ve paylaşım gerekiyor.

canım şimdi nette bir tarif buldum onu yapıcam
kekik kimyon ve sirke su karışımı kaynatılır gargara yapılır deniyor
umarım bir zararı olmaz
sarımsağıda yutmayı düşünüyorum
inşallah şifa bulurumm ne zormuş ya ilaç içememek
sen iyisin demi canımm

hadi şifa oldun ronya,ilginç bir karışım olacak...

ben iyiyim ronyacım...ama annem burda değil.yemek işi bile sıkıntı oluyor.
sanırım kayınvalidemlere gidicem haftaya kadar.yatmaya evime gelirim.

hayırdır canım ne oldu hangi konuda :53:

Canım belki saçma gelicek bunu size yazmam ama herşeyimi sizinle paylaşıyorum üzüntümü sıkıntımı bunu paylaşmak yardımlarınızı almak istedim....
Ben işin içinden çıkamadım kadın dayanışması bekliyorum sizlerden...
Eşime sürpriz bir doğum günü yapmak istiyorum.
Maddi manevi çok zor bir yılı geride bırakıcak kısmetse. Geçensene doğum gününden sonra öğrendik çocuk problemmimizi, kısacası çok zorlu bir yıldı onu unutturacak kadar güzel bir doğum günü hazırlamak istiyorum ama bulamıyorum hem hediye hemde organizasyon açısından...
Hediye seçeneğim kısıtlı giysi parfüm vb. hediyelerden hoşlanmıyor başkada birşey de gelmiyor aklıma yardımlarınızı bekliyorum....

hadi şifa oldun ronya,ilginç bir karışım olacak...

ben iyiyim ronyacım...ama annem burda değil.yemek işi bile sıkıntı oluyor.
sanırım kayınvalidemlere gidicem haftaya kadar.yatmaya evime gelirim.

canım bencede en mantıklısı git kayınvaliden baksın sana
inşalah 25.haftada herşey yoluna girmiş olacak
canım arkadaşımm dualarım seninle

Canım belki saçma gelicek bunu size yazmam ama herşeyimi sizinle paylaşıyorum üzüntümü sıkıntımı bunu paylaşmak yardımlarınızı almak istedim....
Maddi manevi çok zor bir yılı geride bırakıcak kısmetse. Geçensene doğum gününden sonra öğrendik çocuk problemmimizi, kısacası çok zorlu bir yıldı onu unutturacak kadar güzel bir doğum günü hazırlamak istiyorum ama bulamıyorum hem hediye hemde organizasyon açısından...
Hediye seçeneğim kısıtlı giysi parfüm vb. hediyelerden hoşlanmıyor başkada birşey de gelmiyor aklıma yardımlarınızı bekliyorum....

canımm ya hiç bir fikrimm yok
eşime hediye almayı hiç beceremem
aldığım hiçbirşeyi beğenmez zaten
umarm gönlünce olur sürprizin

:nazar:

ahhh yerim seni...ne yapsak kiiii.....

:nazar::nazar::nazar:

canım bencede en mantıklısı git kayınvaliden baksın sana
inşalah 25.haftada herşey yoluna girmiş olacak
canım arkadaşımm dualarım seninle

canımm ya hiç bir fikrimm yok
eşime hediye almayı hiç beceremem
aldığım hiçbirşeyi beğenmez zaten
umarm gönlünce olur sürprizin

Sağol canımmm geçmiş olsun bu arada.....

:nazar:

ahhh yerim seni...ne yapsak kiiii.....

:nazar::nazar::nazar:

:26::26::26:

ay canım benim tam adamıyım benim eşim doğum günü kutlamazki sadece hediyeleşiriz
o yüzden plan hiç yapmam ama hediye konusunda çok isabetliyimdir ben ihtiyacı olan veya
almak istediği bir şeyi alırım şimdiye kadar hiç beğenmediği olmadı
mesala bu ara traş makinası istiyor zavallım her gelen kargoyu kendine süpriz yaptım sanıyo
heycanlanıyo ama hepsi vitamin çıkıyo :60::60::60::60:

Back
X