Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim teşekkürler iyiyim tatlım sen nasılsın, nasıl keyifler ? biizmde çarşamba günü evlilik yıldönümümüz bende senin gibi ne yapsam diye düşünüyorum :)

iyiyim canım; bende unutamayacağı bir sürpriz yapmak istiyorum...
Ekim ayı çok masraflı bizim için.
Geçen pazar benim doğum günümdü, bu pazar onun.
26 sında evlilik yıl dönümümüz...
Eşim diyorki:"çocuğumuzda ekim de doğsa tam olucak....
Hediye fabrikası diye bir site var orada güzel şeyler var oraya bakabilirsin canım..
Eşim bana oradan gazete yaptırmıştı doğum günümde....

Son düzenleme:
bence kızlar erkeklere hediyedense cilve kur daha etkili

bence akşam çok güzel romantik bir yemek hazırlayın içki içiyorsanız şarap olsun mum ışığı falan sizde çok şık ve seksi olun onu karşılayın yemeğe oturun sohbet yemek sonrasındada pasta alın ve evlilik yıldönümünüzün şerefine pasta kesin sonradaaaaaaaaaaaa söylemeye gerek yok burdaki tüm bayanlar çok zeki anlamışlardır :) kendinize yeni bir iç çamaşırı gecelik alın ve gecenin şerefine olduğunu söyleyin yada buda fazla oldu derseniz onu sevindirecek küçük bir hediye alın. nasıl ama çok etkili olduğunu söyleyebilirim.

butterfly33,
Maviikizz,
karden

Nasılsınız kızlar.....

teşekkürler canım sen nasılsın bence eşine çok romantik bişeyler yap canım ben özel bi günde yapmadım normal bi gündü eşime slayt cd yaptırdım ikimizin fotoğraflarıyla oluşan bide bizim ortak şarkımızı koydurdum bayıldı resmen sürekli izliyo

tabii tüm bu anlattıklarını hazır çocuk yokken yapın
yoksa sizi heran basan bir ufaklıkla karşılaşabilirsiniz

çarşamba doktora gittim kadın doğum doktoru tahlillere baktı eşinin durumu pek parlak değil dedi bendeeşim tedavi oluyor dedim oda güldü erkeğe hiç bişey etkili olmaz diye bende bakın işte tedaviye başladıktan sonra nekadar etkili oldu diye oda bana sinirli bi şekilde bu değerler iyimiki dedi bende farka bakınca gayet ümit verici dedim eşimin önceden yapılan tahlilde yıkama sonrası hareketli sperm sayısı 1 milyonud 1-2 ay tedavi sonrası hareketli 8 milyon oldu dedim bu sizce başarı değilmi dedim oda değil değil en az yıkama sonrası hareketli 15- 20 milyon olcakki bişey olsun dedi sinir oldum içimden 1 ay sonra sana o değeride getircem lafınıda yedircem dedim :)

kız hatce bırak şu unutma beni dizisini gel buraya bak sana ne hediye aldım aç bakalım poşeti 1 kilo havuç

Tamam canım sağol bakayım neler varmış orda. :)

tabii tüm bu anlattıklarını hazır çocuk yokken yapın
yoksa sizi heran basan bir ufaklıkla karşılaşabilirsiniz

evet haklısın ronya çocuk olunca bunlar yapılmaz o yüzden bu zamanlarında tadını çıkarmak lazım. valla ben ilk evlilik yıldönümümüzde bunu yaptım anlatamam eşim o kadar mutlu olmuştuki onu çok özel hissettirmişimde hayatındaki en güzel gecelerden biriymişte :))) sonra tabi taktik tutunca arada yapıyorum

Vavvvv çok etkili thanks canım. bende ona benzer bişey düşünmüştüm. bak pasta olayıda olabilir hee bunu düşünmemiştim. bu arada içki içmiyoruz. kola mola idare edriz artık. Acaba kolasına ilaç mı koysam

butterfly ay neolur o aptal dr a inat patlama olsun olmazsada bizim topiğin linkini ver tıklasın görsün hamile kalanların sayısını morfolojini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…