- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #87.181
sagol canım az kalsın benüm herüfe karı ilacı içirecektim
sagol canım az kalsın benüm herüfe karı ilacı içirecektim
aminn canım:86::86::86::86::86:
butterfly33,
Maviikizz,
karden
Nasılsınız kızlar.....
hangı ılacmıs kız kocana yanlıslıkla verecegın :)
karı ılacı dıo :)
Canım benim teşekkürler iyiyim tatlım sen nasılsın, nasıl keyifler ? biizmde çarşamba günü evlilik yıldönümümüz bende senin gibi ne yapsam diye düşünüyorum :)
butterfly33,
Maviikizz,
karden
Nasılsınız kızlar.....
iyilik canım sen nasılsın?
butterfly33,
Maviikizz,
karden
Nasılsınız kızlar.....
bence kızlar erkeklere hediyedense cilve kur daha etkili
bence akşam çok güzel romantik bir yemek hazırlayın içki içiyorsanız şarap olsun mum ışığı falan sizde çok şık ve seksi olun onu karşılayın yemeğe oturun sohbet yemek sonrasındada pasta alın ve evlilik yıldönümünüzün şerefine pasta kesin sonradaaaaaaaaaaaa söylemeye gerek yok burdaki tüm bayanlar çok zeki anlamışlardır :) kendinize yeni bir iç çamaşırı gecelik alın ve gecenin şerefine olduğunu söyleyin yada buda fazla oldu derseniz onu sevindirecek küçük bir hediye alın. nasıl ama çok etkili olduğunu söyleyebilirim.
iyiyim canım; bende unutamayacağı bir sürpriz yapmak istiyorum...
Ekim ayı çok masraflı bizim için.
Geçen pazar benim doğum günümdü, bu pazar onun.
26 sında evlilik yıl dönümümüz...
Eşim diyorki:"çocuğumuzda ekim de doğsa tam olucak....
Hediye fabrikası diye bir site var orada güzel şeyler var oraya bakabilirsin canım..
Eşim bana oradan gazete yaptırmıştı doğum günümde....
kız hatce bırak şu unutma beni dizisini gel buraya bak sana ne hediye aldım aç bakalım poşeti 1 kilo havuç
tabii tüm bu anlattıklarını hazır çocuk yokken yapın
yoksa sizi heran basan bir ufaklıkla karşılaşabilirsiniz
bence kızlar erkeklere hediyedense cilve kur daha etkili
bence akşam çok güzel romantik bir yemek hazırlayın içki içiyorsanız şarap olsun mum ışığı falan sizde çok şık ve seksi olun onu karşılayın yemeğe oturun sohbet yemek sonrasındada pasta alın ve evlilik yıldönümünüzün şerefine pasta kesin sonradaaaaaaaaaaaa söylemeye gerek yok burdaki tüm bayanlar çok zeki anlamışlardır :) kendinize yeni bir iç çamaşırı gecelik alın ve gecenin şerefine olduğunu söyleyin yada buda fazla oldu derseniz onu sevindirecek küçük bir hediye alın. nasıl ama çok etkili olduğunu söyleyebilirim.
çarşamba doktora gittim kadın doğum doktoru tahlillere baktı eşinin durumu pek parlak değil dedi bendeeşim tedavi oluyor dedim oda güldü erkeğe hiç bişey etkili olmaz diye bende bakın işte tedaviye başladıktan sonra nekadar etkili oldu diye oda bana sinirli bi şekilde bu değerler iyimiki dedi bende farka bakınca gayet ümit verici dedim eşimin önceden yapılan tahlilde yıkama sonrası hareketli sperm sayısı 1 milyonud 1-2 ay tedavi sonrası hareketli 8 milyon oldu dedim bu sizce başarı değilmi dedim oda değil değil en az yıkama sonrası hareketli 15- 20 milyon olcakki bişey olsun dedi sinir oldum içimden 1 ay sonra sana o değeride getircem lafınıda yedircem dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?