Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canim adetimin 14 gunu felan test yapmistim ov testi cift cizgi cikmisti.
.bende her an bir spriz havasindayim vallaa
..ates olvcmeye basladim beceremedim bu ay tekrar baslicam

kaç gün geçti o günden sonra 14 günmü?

ekintosun gerginlikmi:)
adet belirtilerimdendir kendileri farkında diilim olabilir yani

kızlar muhabbetinize daldım ama birşey soracağım benim adetim düzensiz hemde geç oluyor yani genelde 35 günü buluyo dolayısıyla yumurtamın çatlaması da 21 günü buluyo bazen daha erken.. ben ateş ölçme olayını ilk defa burada duydum ben de yapmak istiyorum tabi ilk önce bir ateş ölçer almam lazım sizce nasıl bişi alayım doğru ölçen tavsiye ettiğiniz bişi var mı dijital olsun dimi pek anlamam ama netten de sipariş verebilirim var mı tavsiye etiğiniz kızlar..

ya güzelim git bir eczaneden al şu dijitalllerden.1-2liralık şey için netten uğraşma...

ya güzelim git bir eczaneden al şu dijitalllerden.1-2liralık şey için netten uğraşma...

hıımmmm o kadar basit yani öyle alengirli birşee gerek yok dimi... ayy ne bileyim ekintos nette yüz yüzelli liralıklar var ondan mı kullanıyorsunuz diye iyi o zaman gayet basitmiş sağol tatlımm...

hıımmmm o kadar basit yani öyle alengirli birşee gerek yok dimi... ayy ne bileyim ekintos nette yüz yüzelli liralıklar var ondan mı kullanıyorsunuz diye iyi o zaman gayet basitmiş sağol tatlımm...

ben ölçmüyorum ama kızlar böyle bir derece ile ölçüyorlar..
genelde ağızlarında uyuya kalıyorlar ondan biliyorum:)

ekimin sonlarına doğru illaki bişeyler çıkacak topikten o kadar hareketlilik var olmazsa ayıp bizeeeee :86:

ekinnnnnnnnnnnnnnnnn

hafta ıcı su romanya ıksırı bende olucak kısmetse
kız yollamıs
kullanımı nasıl
sen nasıl yapıorsun
vede 200 ml gelecekmıs
ne kadar gıder tahmını
bır daha devamını nerde bulacaksam

esram sabah öğle akşam bir tatlı kaşığını çaybardağı suya karıştırıp içicek tahminim 1 ay anca yeter..
ben 15 gün kullandım yarısı bitti şifa olsun inşallah

esra kullandıktan sonra eminim testtte yaptırmayacaksınız iyi geldimi gelmedimi bilmeden off kim bulacak zaten diyip onuda bırakacan
bana öyle geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…