Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar.ben pko hastasıyım tedaviye başladık 3ay sonra eşimdende test istendi test sonucunda sperm sayısı 200bin çıktı direk tüp bebek dediler:-( çok yıkıldık.daha sonra bi üroloji doktoruna muayene oldu eşim ve 4.derece varikosel çıktı.ameliyat oldu ama doktorlr çok bi düzelme olmaz dediler.10gündür keçiboynuzu kürü uyguluyoruz 3ay dvm edicez inş.sormak istediğim konu şu ; eşime doktor 3ay bekleyin spermiogram yaptırın ama 1sene içinde anca düzelme olur demiş.ben kendi kadın doğum doktorumla konuştum sperm sayısında çok düzelme olmaz yinede tüp bebek yaptırın dediler.şimdi pko hastaları ilaçla tedavi ediliyolar ama erkekler için direk tüp bebek diyolar.saraçoğlu beslnme programını yapsak keçiboynuzu kürüne devam etsek bi artma olurmu?bizim sayımız çok düşük hiç umut yokmu acabaaaaa????
yardımcı olun bilgisi olan arkadaşlarrr

hoş geldin arkadaşım öncelikle geçmiş olsun diyorum,eşinin ameliyatı sonrasında neden düzelme olmaz dediler ben anlamadım öyle diyceklerdi neden ameliyet ettiler,bizim kullandığımız bazı ürünler var ve bir çok kişide faydasını görüyor değerler yükseliyor
proxeed plus kullanıyor bir çoğumuzun eşi tavsiye ederim
bu konularda deteylı bilgisi olan arkadaşımız var krishazel yazını gördüğünde mutlaka sana tavsiyelerde bulunucaktır,unutmaki hiç bir dert dermansız değildir,şifalar diliyorum

iyi akşamlar kızlar.. epeydir yazamıyorum bazı iyi ve kötü gelişmeler olmuş.

Esracım geçmiş olsun canım,diyecek çok şey yok ama kendini bırakmamalıydın onu da yaptın zaten:46: Rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda muradına erdirir inş.

Yağmurcum değerler artmış çok sevindim:65:, sonucu hamilelik olsun darısı da bize olsun inş.

Birkaç tane yeni isim gördüm hepsine HOŞGELDİNİZ diyorum.

ronyacım ilk kezmi yaptıracaksın,pco falan varmı (ki inşallah yoktur) benim bu 2.aşılamam 1.de klomen+glifor kullanmıştım olmamıştı
2.de ise gonal f+glifor kullandım eşimde trental diye bi hap kullandı bir de vitamin sonucumuz ne olck meraklar içindeyim
inşallah seninde aşılama yaptırırsan sonuçlarını en hayırlı ve güzel şekilde alırsın :49::71:

canım bendede malesef pco var ben bir ara yumurta takibi yaptırdım
puregon iğneyle iki yumurtam olmuştu.
canım benim pco 1 senedir var evvelden böyle bir sorunum yoktu.
şuandada kilo ve tüylenme problemim yok bir tek adet düzensizliği var
ve tabiki en kötüsü doğal olarak yumurtlamıyom
umarım aşılaman başarılı olur bizim bir arkadaş oda pco di ve ilk aşılamada hamile oldu
hepimiz güzel haberler alırız inşallah

GÜLSÜMBEYDA canım 1.derece varikoseli bile olanlarda bile artış alıyor
sizdemi olmucak bence 6 ay içinde değerleriniz artıcak
buarada eşin vitamin takviyeleri kullansın eminim faydası olacaktır

merhaba arkadaşlar.ben pko hastasıyım tedaviye başladık 3ay sonra eşimdende test istendi test sonucunda sperm sayısı 200bin çıktı direk tüp bebek dediler:-( çok yıkıldık.daha sonra bi üroloji doktoruna muayene oldu eşim ve 4.derece varikosel çıktı.ameliyat oldu ama doktorlr çok bi düzelme olmaz dediler.10gündür keçiboynuzu kürü uyguluyoruz 3ay dvm edicez inş.sormak istediğim konu şu ; eşime doktor 3ay bekleyin spermiogram yaptırın ama 1sene içinde anca düzelme olur demiş.ben kendi kadın doğum doktorumla konuştum sperm sayısında çok düzelme olmaz yinede tüp bebek yaptırın dediler.şimdi pko hastaları ilaçla tedavi ediliyolar ama erkekler için direk tüp bebek diyolar.saraçoğlu beslnme programını yapsak keçiboynuzu kürüne devam etsek bi artma olurmu?bizim sayımız çok düşük hiç umut yokmu acabaaaaa????

Canım burada aşağı yukarı herkes senin yaşadığın korkuları yaşamıştır emin ol ama umut yok diye düşünme hiç.Bak bizim 3.7 milyondu ameliyattan önce sonra biraz yükseldi 10 milyon oldu tam sevinemeden 200 bine düştü yani biz de gördük o rakamı ama peşini bırakmadık şu an vitamindi beslenmeydi hormondu uğraşıyoruz,bizde elle tutulur bi gelişme yok henüz ama burada çok güzel sonuçlar gördük.İnş en kısa zamanda hepimiz severiz bebeklerimizi...

esracım bence sana en iyi örnek prmuk çünkü onun eşinde hiç sperm yoktu ve önce hormaonları düzeltmeye başladılar yaklaşık 3 ay kadar onu bekledi düşün.sonra sperm çıkarmaya uğraşdılar o öyle azimliydiki hiç yılmadı ve krisin dediklerini ve kaan beyin dediklerini harfiyen uyguladı 6 ay tedavi ve sonra hemen tüp dedi geçen ay kaan bey fakat o karalıydı normal gebeliğe ve bu ayki testlerinde bi kaç tane sperm bekliyolardı tam 93 milyon sperm olmuş çoğu ölü ama sadece 1 yada düşün ve kaan bey normal yolla olucak bu gidişle artık demiş :)bence dene derim.....
preseede gelince evet o linktekini aldım ben geçen çarşamba almıştım 2 gün önce elimde oldu tavsiye ederim yani
krisimmmm yazdıklarımı görmüyormusun küstünümü balım bana :38:

yok birtanem neden kuseyim:)

ben hataydayım nasıl gıdeyım suan ımkansızzz
maıllende cok yardımcı oluor dıe bılıorum
valla tup bebekte falan hep bakıldı kan tahlılıylen falan
ama sorun cıkmadı hormonlarda

canim bakildi diyorsun ama sonuclari hic bilmiyorsun
elinde kesin sonuclar olmasi lazim
tup bebek merkezi ilgilenmezki oyle seylerle onlar direk tup bebek yapar hormonlar bozuk olsada soylemezki

canım bence sen durumu baştan sona anlatan bir email at
ankaraya gelmek isteriz ama gelemiyoruz uzağız diye belirt
canım bence kaan hoca bu işi çözer
elinde eşine ait ne kadar sonuç varsa hepsini yaz
inşallah çaresi buluncak canımm

zaten sorun o
elinde hic sonuc yok

oyyyyyyy arkadaşlar krishazelcim ve ronyacım demin beri internet bağlamaya çalışıyorum :20:bende pco var eşimde 2 yıl önce varikosel ameliyatı oldu sonuçları da kız el yazısı ile yazmış okuyabildiğim kadarıyla yazdım :59:benim gonal f iğneleri ile yumurtalarım pazartesi 9ml 11ml ve 18 ml di dün de aşılamamı yaptı ve progestan verdi yarın başlıcam
şimdi milimdemi demişşinya tatlım inanki neyde 24.400 bilmiyorum sadecekont:24.400 yazmış prepakasyon sonrasınada kont:10.10 yazmış
2,5 yıldır bebek için uğraşıyoz ama bu milyon işlerinden hala bişi anlamadım

:nazar::emir_bebek:RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ET MELEKLERİNİ:nazar::emir_bebek:
İNŞALLAH DUALARINIZ KABUL OLUR ŞEKERLER VE BENDE SONUCU YAZARIM:52::52::52:AYYY BÖYLE SEVİNMEK İSTİYORUMM:49::49:

anladim canim sizde sorun senin pcon sadece suan
esin tedaviyle tamamen duzelmis
ronyam arkadasin durumu aynen senin gibi

bakalim sonuc ne olacak bence pozitif olacak:)

ronyacım ilk kezmi yaptıracaksın,pco falan varmı (ki inşallah yoktur) benim bu 2.aşılamam 1.de klomen+glifor kullanmıştım olmamıştı
2.de ise gonal f+glifor kullandım eşimde trental diye bi hap kullandı bir de vitamin sonucumuz ne olck meraklar içindeyim
inşallah seninde aşılama yaptırırsan sonuçlarını en hayırlı ve güzel şekilde alırsın :49::71:

nerede yaptirdin canim asilamayi

arkadasim size onu diyen doktora birdaha sakin gitmeyin
ne munasebet 4. derece varikosel varsa sebep tamamen o
sizin 6. ayda bak gor sonuclar ne olacak ki bence 6. aya kadar sen hamile bile kalirsin
karisimlarla kurlerle cok ugrasma direk destekleyici tedaviye baslayin
bizde 1. dereceden varikosel ameliyati olduk ve 6. ayimda ben hamile kaldim
proxeed plus kullanin mutlaka
fsh i kac esinin?
l arginine kullansin
ginseng
ginko biloba
evicap 400 kullansin esin mutlaka

Back
X