- Konu Sahibi boncukboncuk
- #8.801
merhaba arkadaşlar.ben pko hastasıyım tedaviye başladık 3ay sonra eşimdende test istendi test sonucunda sperm sayısı 200bin çıktı direk tüp bebek dediler:-( çok yıkıldık.daha sonra bi üroloji doktoruna muayene oldu eşim ve 4.derece varikosel çıktı.ameliyat oldu ama doktorlr çok bi düzelme olmaz dediler.10gündür keçiboynuzu kürü uyguluyoruz 3ay dvm edicez inş.sormak istediğim konu şu ; eşime doktor 3ay bekleyin spermiogram yaptırın ama 1sene içinde anca düzelme olur demiş.ben kendi kadın doğum doktorumla konuştum sperm sayısında çok düzelme olmaz yinede tüp bebek yaptırın dediler.şimdi pko hastaları ilaçla tedavi ediliyolar ama erkekler için direk tüp bebek diyolar.saraçoğlu beslnme programını yapsak keçiboynuzu kürüne devam etsek bi artma olurmu?bizim sayımız çok düşük hiç umut yokmu acabaaaaa????
yardımcı olun bilgisi olan arkadaşlarrr
hoş geldin arkadaşım öncelikle geçmiş olsun diyorum,eşinin ameliyatı sonrasında neden düzelme olmaz dediler ben anlamadım öyle diyceklerdi neden ameliyet ettiler,bizim kullandığımız bazı ürünler var ve bir çok kişide faydasını görüyor değerler yükseliyor
proxeed plus kullanıyor bir çoğumuzun eşi tavsiye ederim
bu konularda deteylı bilgisi olan arkadaşımız var krishazel yazını gördüğünde mutlaka sana tavsiyelerde bulunucaktır,unutmaki hiç bir dert dermansız değildir,şifalar diliyorum