• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biliyorum o doktoru biz test yaptıralı 4 gün oldu inanırmısın 4 gündür yıkık vaziyetteyim internetin başında yok morfoloji düzelmez yok tüp bebek şöyle pahalı ne gece uyku kaldı ne de gündüz moral. İnşallah allah'ım tüm anne olmak isteyenlerle beraber banada bu mutluluğu tattırır. bu arada biraz önce attım maili bide onu takarım kafama cavap verirmi verirse nezaman gönderir cevabı diye

sen kötü düşüncleri boşver zamanla toparlıcaksın bak bize :37:
hocayla görüş tedavi planınızı yapınve uygulayın..
Takdir Rabbimin.

genelde geceleri cvp yazıyo en geç 2 güne yanıtlar.

Biliyorum o doktoru biz test yaptıralı 4 gün oldu inanırmısın 4 gündür yıkık vaziyetteyim internetin başında yok morfoloji düzelmez yok tüp bebek şöyle pahalı ne gece uyku kaldı ne de gündüz moral. İnşallah allah'ım tüm anne olmak isteyenlerle beraber banada bu mutluluğu tattırır. bu arada biraz önce attım maili bide onu takarım kafama cavap verirmi verirse nezaman gönderir cevabı diye

canim ALLAH yardimcniz olsun ilk ogrenince hepimiz ayni duyguyu yasadik..sabir inss en yakin zmanda bebgin gelir cokta takma olurmu o zman hayat yasanmaz hake geliyo sanki..

sen kötü düşüncleri boşver zamanla toparlıcaksın bak bize :37:
hocayla görüş tedavi planınızı yapınve uygulayın..
Takdir Rabbimin.

genelde geceleri cvp yazıyo en geç 2 güne yanıtlar.

çok sağol bende doktordan randevu aldım bakalım bende neler çıkacak kistlerim vardı hayatım yıllarca yasmin içmekle geçti şimdi yine adet olamıyorum falan bakalım yarın ne çıkacak

esimmveben ben burdan cvplıyım
hoca hep proxed plus kullandırıyor.
kutusu 120 tl ayda 2 kutu gidiyor eczacıyla pazarlık yap 105 kadar veriyorlar kutusunu

Tamam alayım ozaman umarım işe yarar bugün de özel labratuvarda test yaptırdık onunda sonucu yarın alınacak neolur iyi bişey çıksın :...(

Hiç sperm çıkışı olmayanlar var hamdolsun yine halimize..bizimde morfoloji%1-2 değişiyor..
Rabbim OL desin yeter..dua et bol bol
Benimde erken menapoz riskim var ve yaş 32 bakma tuzu kuru gibi yazdığıma yapacak bişi yok işte..

Gamzelim yarın ateşini ölç yaa en az 3 saat uyu ve 7 gibi ölç
bu durumda hadi yat:60:

uyanık yaa senin enesin komşusu gibi bi komşun olsa sen onu çok güzel kovarsın hiç hissettirmeden komşuna:27::27::27::27::27:
bende yatıyorum artık kızlar hayırlı geceler
spaydırmenimde bu aralar gözükmüyo nerdeyse
neyse spaydırmenim sanada hıyarlı geceler:60::60::60::60::60:

uyanık yaa senin enesin komşusu gibi bi komşun olsa sen onu çok güzel kovarsın hiç hissettirmeden komşuna:27::27::27::27::27:

:60:
bende çıkıcam hadi iyi uykular

Hiç sperm çıkışı olmayanlar var hamdolsun yine halimize..bizimde morfoloji%1-2 değişiyor..
Rabbim OL desin yeter..dua et bol bol
Benimde erken menapoz riskim var ve yaş 32 bakma tuzu kuru gibi yazdığıma yapacak bişi yok işte..

Sanada çok geçmiş olsun, tuzu kuruluk değilde sakinleşmişsin artık ama için acıyordur hala aynı. bende sakinleşirim inşallah ama zor görünüyor. annem aradı akşam neoldu neyaptınız diye boğazıma birşey düğümlendi ne konuşabildim ne ağlayabildim. Şok hali geçmeden mantık lı olamıyor insan şu an yanlış olduğu bilsemde isyandayım. Çünkü hiçbirşeyimiz kolay olmadı bugüne kadar, hiçbirşey! Eşimle 10 yıldır tanışıyorduk çekmediğimiz kalmadı tam evlendik ohh diyorduk ki hadi bebeğimiz olsun bide..... şooookk

senin kazimi bende gormedim o gun nasil kovadiysan adami :1::1:
:60:
bende çıkıcam hadi iyi uykular

iyi geceler canimm..kendien iyi bak optummmmm :16::16:

Sanada çok geçmiş olsun, tuzu kuruluk değilde sakinleşmişsin artık ama için acıyordur hala aynı. bende sakinleşirim inşallah ama zor görünüyor. annem aradı akşam neoldu neyaptınız diye boğazıma birşey düğümlendi ne konuşabildim ne ağlayabildim. Şok hali geçmeden mantık lı olamıyor insan şu an yanlış olduğu bilsemde isyandayım. Çünkü hiçbirşeyimiz kolay olmadı bugüne kadar, hiçbirşey! Eşimle 10 yıldır tanışıyorduk çekmediğimiz kalmadı tam evlendik ohh diyorduk ki hadi bebeğimiz olsun bide..... şooookk

Bizde 7 yıl flörtün ardından evlendik.2 yıl 3 aydır bebiş istiyoruz.
Sakinleşmek zorundasın insan herşeye alışıyor ama dediğin gibi o acı hep bi yerde umutla bekliyor.
Eşin üroloğa gözükürse varikosel varmı yada hormonel bi sorun ona bakılsın.Sizin değerler inan çok iyi canım.Sıkı bi tedaviyle bebeğine kavuşacağına inanıyorum

Bizde 7 yıl flörtün ardından evlendik.2 yıl 3 aydır bebiş istiyoruz.
Sakinleşmek zorundasın insan herşeye alışıyor ama dediğin gibi o acı hep bi yerde umutla bekliyor.
Eşin üroloğa gözükürse varikosel varmı yada hormonel bi sorun ona bakılsın.Sizin değerler inan çok iyi canım.Sıkı bi tedaviyle bebeğine kavuşacağına inanıyorum

Moral verdin çok sağol canım yaa öyle ihtiyacım varki buna bide eşim şuan görevde yalnızım da iyice boğuldum. Ürolog gördü eşimi varikosel yok tıkanıklık yok dedi muayene etti. ama 2.test sonuçlarıda bu değerlerde çıkarsa ultrasonla tıkanıklığa bakarım varsa ameliyat ederim dedi ona da korktuk. Yarın onunda randevusu var bakalım doktor hoşuma gitmedi ama bidaha bi gidelim hemen ameliyat lafı çıktı ağzından tıkanık olsa muayenedede belli olmazmıydı

Back
X