Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canim bende gumruk sorunu var diye biliyorum....belki ben bu sene aralikta gelirim tam belli degil ozaman getirebilirm size....

evet canim bende gumruk sorunu var diye biliyorum....belki ben bu sene aralikta gelirim tam belli degil ozaman getirebilirm size....

sen geleceğin zaman o topiğe söyler ve getirebilirsen çok sevaba girersin binbir umutla o ilacı arıyan çok kader arkadaşımız var..

olurda gelırsen bzler gene hamıs kalamazsak aralıga kadar getr ınsallah bıze
bnde ıstedıgın kadar kecıboynuzu tazesı ayırırırım sana geldıgın adrese yolllarım....

enesımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım askımmmmmmmmmmmmmmmmm
gusel sonuclarlan donmussun ne gusellllllll

delı kız su boregımıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cok severım
ama hıc ıstahım yok bugunlerde
hıc ılgımı cekmıor
sen tepsıyı al
ceylana gıt bebem

Merhaba kızlar, nasılsınız ?

Benim canım sıkkın bugünnnnnnn aynı sorunlar ama pek bir ümitsiz hisediyorum kendimi . İnşallah bu ruh halinden kurtulurum. benimde histereskopi çektirmem lazım, polp ve sebeb olduğu adet düzenimden dolayı . bu arad ben bişey merak ediyorum. eşime tekrar test yaptıracam. Ağustos 1 den beri birsürü şey kullanıyo faydası olmuşmu diye. sizin tecrübelerinizden yararlanıyım kızlar. sperm değerleriniz neydi ne oldu. elle tututlur sonuçlar elde ettiniz mi kürler ve viyaminler ile. bunu görmek bile beni rahatlatacak. Bu arada kocamın gayretsizlişği nedeniyle hala daha ürolojik muayene olamadık. ya burda bir doktora gidecez yada ankaraya gidecez bakalım hep gidecez diyorum ama hala daha gidemedik. oyyy oyyyy sıkıldım

sen geleceğin zaman o topiğe söyler ve getirebilirsen çok sevaba girersin binbir umutla o ilacı arıyan çok kader arkadaşımız var..

canim allah herkese yardim etsin ben elimden gelen birseyi tabi ki yaparm caresizligin ve bi fayda beklemenin ne demek oldugu iyi biliyorum...ama aralikta gelecegim kesin degil...

mavi bak bizde varikosel varmış bizde vitaminler sadece sayıyı artırdı diğerleri değişmedi morfoloji %1ken 2 oldu birde.
muayene olması şart biz boşuna 3 ay bisürü parayı vitaminlere yatırdık sonra sil baştan...
yapmayın etmeyin yaaa tersten iş yapmayın bizim gibi...

evet istiyorumda elimde varken talep etmek istemedim.
bittikten sonra devamı olcakmı oda belli değil
ayy esra benim beynim çorba yaaa
ceylan içsede kurtulsam
senın ılacamı goz dıktı
doktor sımdı yumurta tembelleıgı dedıyse keısn aklında senın ılac vardır onun
kız o ılacı kafaya dıker tek dıkıste bıtırır
cola nıyetıne
ne oldu kuzum sana öle

Maviiiiiiiii
okudunmu benim arginmax geldi sipariş vereceksen ver sende site sağlammış :86:
AA geldimi, çok sevindim senin adına. Canım ben dün doktora gittim muayene etti senin yumurta üretiminde bir sorun yok dedi. O dönem psikolojik olabil,r dedi. sadece adet düzenimi bozan 2 cmlik tam rahim ağzı giriinde polipim var. onun alınması şart dei. arginmax kullanıyımmı sence ?

esimin isine bagli aralikta gelebilmem insallah gelirim ve hepinize yardimim dokunur....

Kuzum ben seni çok iyi anlıyorum benim koca huysuz. adam gidecem dedi ama bana terih vermedi. sordumu tamam deik ya diyo sinir ediyo beni

Canım valla maddi durumunu etkilemicekse kullan yediğimiz içtiğimiz herşey hormonlu vitamine ihtiyac var..kaliteli yumurta için.

ekın sımdı ben antıdepresan ıcıorum yha
esıme bu ılacı baslatacam tabıııııııııııı gelırse
kız carsamba dedı ama beklıorum bakalım
e ben bırakacam mı
len bırakırsam gene hasta olurum...
zaten etkısı 3 ay mıs
3 ay dıkkatlı ılıskı olsun demı

ay elektrikler kesildi bütün yazdıklarım gitti sinir oldum
şimdi doktor iğneli takip işine direk tamam yapalım dedi
hiç itiraz etmedi bile eşinde tedavi oluyo iyi olur dedi eşimin
değerlerini bile sormadı iğneler için fakülteden rapor almam
gerekiyormuş zor olmaz umarım bu ay rapor işini hallet önümüzdeki ay
adetin 2. günü gel dedi eşiminde cuma günü hormon tahlilleri yapılacak
inşallah onunkilerde düzelmiştir Rabbim inşallah bu sefer hiç bir engel çıkmaz
hayırlısı ile şu takibi yaptırabilirim inanın şuanda sonucunun pozif yada negatif olmasını
düşünmüyorum bile sadece hayırlısı ile bu takibi yaptırmak istiyorum
ekinim ben geçen ay arginmax bulamadığım için ultra mega tabletini almıştım oda bugün
bitiyor daha benim arginmax gelmedi yada geldi ben komşum diye kapıyı açmadığım için
geri gitti öğlen

canım çok sevindim adına sonuçların gayet iyi fsh düşmüş stres nasıl etikliyor bak

esimin isine bagli aralikta gelebilmem insallah gelirim ve hepinize yardimim dokunur....

hayırlısı olsun canım,
kecıboynuzu konusundada ben sana yardımcı olabılırım
burdan oraya kac gunde gıder bılmıorum
am a
taze geldıgı an yollayabılırım adresıne
haberın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…