- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #88.521
canım ancak ordan gelen biri getirebilir 10 şişe kdr başka yolu yok..
gümrükten kargoyla falan geçişe müsade edilmiyor
eneslenam naptında fsh düştü süper ya doktor ne dedi,
ayrıca sen geçtiğimiz ay arginmax kullandınmı?
evet canim bende gumruk sorunu var diye biliyorum....belki ben bu sene aralikta gelirim tam belli degil ozaman getirebilirm size....
sen geleceğin zaman o topiğe söyler ve getirebilirsen çok sevaba girersin binbir umutla o ilacı arıyan çok kader arkadaşımız var..
keske hemen bulunabılen bır ılac olsa
sen tekrardan alacakmısın ?
sen geleceğin zaman o topiğe söyler ve getirebilirsen çok sevaba girersin binbir umutla o ilacı arıyan çok kader arkadaşımız var..
Merhaba kızlar, nasılsınız ?
Benim canım sıkkın bugünnnnnnn aynı sorunlar ama pek bir ümitsiz hisediyorum kendimi. İnşallah bu ruh halinden kurtulurum. benimde histereskopi çektirmem lazım, polp ve sebeb olduğu adet düzenimden dolayı . bu arad ben bişey merak ediyorum. eşime tekrar test yaptıracam. Ağustos 1 den beri birsürü şey kullanıyo faydası olmuşmu diye. sizin tecrübelerinizden yararlanıyım kızlar. sperm değerleriniz neydi ne oldu. elle tututlur sonuçlar elde ettiniz mi kürler ve viyaminler ile. bunu görmek bile beni rahatlatacak. Bu arada kocamın gayretsizlişği nedeniyle hala daha ürolojik muayene olamadık. ya burda bir doktora gidecez yada ankaraya gidecez bakalım hep gidecez diyorum ama hala daha gidemedik. oyyy oyyyy sıkıldım
senın ılacamı goz dıktıevet istiyorumda elimde varken talep etmek istemedim.
bittikten sonra devamı olcakmı oda belli değil
ayy esra benim beynim çorba yaaa
ceylan içsede kurtulsam
ne oldu kuzum sana öleMerhaba kızlar, nasılsınız ?
Benim canım sıkkın bugünnnnnnn aynı sorunlar ama pek bir ümitsiz hisediyorum kendimi. İnşallah bu ruh halinden kurtulurum. benimde histereskopi çektirmem lazım, polp ve sebeb olduğu adet düzenimden dolayı . bu arad ben bişey merak ediyorum. eşime tekrar test yaptıracam. Ağustos 1 den beri birsürü şey kullanıyo faydası olmuşmu diye. sizin tecrübelerinizden yararlanıyım kızlar. sperm değerleriniz neydi ne oldu. elle tututlur sonuçlar elde ettiniz mi kürler ve viyaminler ile. bunu görmek bile beni rahatlatacak. Bu arada kocamın gayretsizlişği nedeniyle hala daha ürolojik muayene olamadık. ya burda bir doktora gidecez yada ankaraya gidecez bakalım hep gidecez diyorum ama hala daha gidemedik. oyyy oyyyy sıkıldım
AA geldimi, çok sevindim senin adına. Canım ben dün doktora gittim muayene etti senin yumurta üretiminde bir sorun yok dedi. O dönem psikolojik olabil,r dedi. sadece adet düzenimi bozan 2 cmlik tam rahim ağzı giriinde polipim var. onun alınması şart dei. arginmax kullanıyımmı sence ?Maviiiiiiiii
okudunmu benim arginmax geldi sipariş vereceksen ver sende site sağlammış :86:
olurda gelırsen bzler gene hamıs kalamazsak aralıga kadar getr ınsallah bıze
bnde ıstedıgın kadar kecıboynuzu tazesı ayırırırım sana geldıgın adrese yolllarım....
enesımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım askımmmmmmmmmmmmmmmmm
gusel sonuclarlan donmussun ne gusellllllll
delı kız su boregımıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cok severım
ama hıc ıstahım yok bugunlerde
hıc ılgımı cekmıor
sen tepsıyı al
ceylana gıt bebem
mavi bak bizde varikosel varmış bizde vitaminler sadece sayıyı artırdı diğerleri değişmedi morfoloji %1ken 2 oldu birde.
muayene olması şart biz boşuna 3 ay bisürü parayı vitaminlere yatırdık sonra sil baştan...
yapmayın etmeyin yaaa tersten iş yapmayın bizim gibi...
AA geldimi, çok sevindim senin adına. Canım ben dün doktora gittim muayene etti senin yumurta üretiminde bir sorun yok dedi. O dönem psikolojik olabil,r dedi. sadece adet düzenimi bozan 2 cmlik tam rahim ağzı giriinde polipim var. onun alınması şart dei. arginmax kullanıyımmı sence ?
Canım valla maddi durumunu etkilemicekse kullan yediğimiz içtiğimiz herşey hormonlu vitamine ihtiyac var..kaliteli yumurta için.
kızlar hayırlı günler ben doktordan döndüm hayırlısı ile güzel haberlerle döndüm
Rabbim daimi eyler inşallah sonuçlarım
E2: 75 FOLLICULAR: 39-189
MID-CYCLE: 94-508
LUTEAL: 48-309
MENAPOZAL: 20-41
MALES: 20-77
LH: 5,07 2-12
FOLÜKÜLER: 1-18
MID-CYLE PEAK: 24-105
LUTEAL: 0.4-20
FSH: 6,25 1-8
FOLLICULAR PHASE: 4-13
MID-CYCLE PEAK: 5-22
LUTEAL PHASE: 2-13
P.MENAPAUSAL: 20-138
PRL: 21,33 5.18-26.53
TSH: 1,91
esimin isine bagli aralikta gelebilmem insallah gelirim ve hepinize yardimim dokunur....
esimin isine bagli aralikta gelebilmem insallah gelirim ve hepinize yardimim dokunur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?