- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #88.601
Merhaba kızlar , geçmişi okudum geldim , benim için güzel dileklerde bulunan dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim canlarım ..
Bugün hastanedeydim yine sabah ..Devlet hastanesi olunca git-gel hiç bitmez ..
Dahiliye , anestezi ve psikiyatri bölümlerini doşaştım , laftan bir muayene oldum , hepsi onay verdiler ve tetkikler evraklar tamamlandı ..
Yarın sahak dr hanımla birlikte dosya oluşturucaz ve kurula girecek ..
Kuruldan 3-5 gün içinoe bir dönüş bekliyorum ,..
Her halükarda Rabbim nabip ederse yakında lucrine başlıyorum , doğum kontrol hapım azalmaya başladı ..
Başlarken gözümde büyüdü ama yüzdüm yüzrüm kuyruğuna geldim ..
İşten ikide bir izin istiyorum , hiç yüzüm kalmadı , yarın sabah yine isteyeceğim ..
Ne olacak bu iş.. Bugün böyle sıkıntı, transfer yapılınca 2 hafta gitmeyeceğim işe o zaman ne olucuk ..
Allah rası olsun beni idare ediyolar ama ben çekiniyorum ..
Merhaba kızlar , geçmişi okudum geldim , benim için güzel dileklerde bulunan dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim canlarım ..
Dahiliye , anestezi ve psikiyatri bölümlerini doşaştım , laftan bir muayene oldum , hepsi onay verdiler ve tetkikler evraklar tamamlandı ..
Her halükarda Rabbim nabip ederse yakında lucrine başlıyorum , doğum kontrol hapım azalmaya başladı ..
İşten ikide bir izin istiyorum , hiç yüzüm kalmadı , yarın sabah yine isteyeceğim ..
Ne olacak bu iş.. Bugün böyle sıkıntı, transfer yapılınca 2 hafta gitmeyeceğim işe o zaman ne olucuk ..
Yok canım izmitteyim benMuesciğim rahim filminden hiç kjorkma. ben acıya hiç dayanamam, ben nbile çektirdim yavv... Çok kolay oluyor inanın bana. Ama doktorların tavsiye ettiği bşr yer var istanbuldaysan orda çektir
anestezi kullanmadan mı çekildin ?
Bende bundan korkuyorum işte, ben ağrıya dayanamayınca bayılıyorum...
İyidir canım sen nasılsın..
Bebek nasıl...
Kolay gelsin canım Rabbim rast getirsin işlerini inşallah...
ama muescim diyorumki yine olsa yine anestesiz çektiririm niye korkuyorsunki bir anlık adet sancısı hepsi bu hem bayıl ne olacak ayılırsın geri :) sonucu güzel olsun değmezmi
iyiyim muesim çok şükür mide bulantılarım vardı azaldı baya bebeşimdi iyi canım
sende rahim filmi çekilecekmişsin korkmana gerek yok kuzum ayetel kürsüyü oku üfle
boşver tahtalara ses çıkarsınki sana küsüp bidaha gelmesin :)kız yok benimki ciddi ciddi araştırmış kameraları ama çok pahalı aldırmamki
parmak uçlarında yürüyüp merceğe bakmaya devam yerdeki tahtalar ses
çıkarmadıkça sorun yok yola devam
Allah daha iyi etsin canım oğluşunda iyidir inşallah ay ne güzel yarın görüş
günü desene
Allah iyiliğini versin emi esra bunların köklerini kurutmak lazım
ama nasıl yoksa bize kurtuluş yok bunlardan yada Rabbim içlerine
anlayış incelik versin inşallah
Sağol adacımmm rahatlattınız benii.......
Karadenizli arkadaşlar bilirler..
Bizim oralarda fazla korkak canı kıymetli olana fufula derler...
Ben biraz ondanım...
boşver tahtalara ses çıkarsınki sana küsüp bidaha gelmesin :)
fufula seni :)))))
ay benim canımda çok kıymetlidir bende fufulayım demekki
slmlar nasılsınz ne var ne yok yeni hamileler varmı fazla giremiyorum kusura bakmayın sizi çok seviyorum ve öpüyorum benden hep aynı
Evet kızlar biliyorlar tüp bebek yaptırdığımı , gizleyip saklamadım ..
Keyfiyet değil tabi ki ama yinede çok üst üste alınca , ne bileyim yaa sıkılıyorum çekiniyorum , hastaneyede gitmem gerek ..
Özel değil ki cmt günü gideyim , devlet hastanesi .. Aslında rapor çıkarta kısmı zor , yani sürekli hastanede dr kapısında istedikleri zaman hazır bulunmak lazım ..
Ama rapor çıkınca arada bir kontrole gideceğim , yumoşlar büyüdümü diye .. Böyle üst üste olmayacak ..
Hayırlısı olsun , işimdende memnununm çıkmakta istemiyorum ama trasferden sonda bir sıkıntı olursa hiç düşünmeden ayrılıcam ..
Selşam canım , hoşgeldin . bende sana nasıl ulaşabilirim diye düşünüyodum bugün hep. İyiki geldin. ben sana sormak istediğim. Ben de histereskopi çektirmem gerektiğini dün özel muayenesine gittiğim doktor söyledi. Zeynep kamilde çektirmem için ne yapmam lazım. sgk'm var. hangi prosüdürü takip etmem lazım. Yardımcı ol bana tatlım nolur
slmlar nasılsınz ne var ne yok yeni hamileler varmı fazla giremiyorum kusura bakmayın sizi çok seviyorum ve öpüyorum benden hep aynı
Hoşgeldin canım...
Boncuk doğum yaptı..
Tedavide olan arkadaşlar var.
Şimdilik beklemedeyiz kasım muhteşem olucak inşallah..
Kurban bayramı ile beraber brçok bayram yaşayacağız kısmetse......
Ne güzelde söylemişsin Canım içime bir umut geldi bir an. İnşallah kasım ayında çok güzel haberler olur. tedavide olanlar inşallah hamile haberi verir. diğerlerindede inşallah süprizler olur. Allahım inşallah herkese nasip et .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?