- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #88.761
kızlar kan uyuşmazlığı için doğumdan sonra 72saat içinde antiRH iğnesi vurulması gerekiyormuş (bunu biliyordum zaten)
bilmediğim 24.haftada da bu vuruluyor diye duydum yarın doktora soracağım ama bide size soruyum dedim..
hemde sizlerinde aklında kalsın istedim....lazım olur birgün
canım değerleriniz gayet güzel bence sıkı bir vitamin ve beslenme takviyesi ile çok daha güzel olur..
eğer imkanlarınız münasipse gidin anakaraya kaan hocanın eşini muayene etmesi faydalı olur...
ronya canım benim nasıl oldun????????????
canım ben arkadaşımla geçen gün onun kontrolğne gitmiştim
orda bir kadın bekliyordu ben sordum bizde kan uyuşmazlığı var eşim iğne almaya gitti
doktor vuracak dedi kadın 18 haftalık falandı
bir sor bakalım doktoruna geç kalmayın
gidemeyizki benim eşimin daha asaleti tastik olmadı 5 aylık memur yani izni yok ekin79 dediğin gibi yazdım zaten bide ikinci sonucuda gönderdim bakalım ne diyecek
daha iyiyim ekinimm
bugünde yağmurlardan dolayı sanırım bacaklarım ağrıyor
galiba romatizma var bende :44:
birde feci bel ağrım var ama sanırım bu haftalarda normalmiş
ne çürük hatunmuşum ben yaa :97:
Birde keçiboynuzu aldım eşim için hareketlilik sıfır bizde birde %79 hareketsiz. Bunu yarım litre suya 6-7 tane kırıp 20 dk kaynatıp soğuyunca içiricem hergün taze yapıcam değilmi
iyiyiz sen nasılsın evdemi nöbettemisinkızlarrrrrrrr nasılsınızzzzzz
Ohooo benle evlenenu yada 1 yıl sonra evlenen bile doğurdu kaç hamiş kaç bebiş gördü bu gözler
evet haklısın ben evlendikten sonra görümcelerimin peşpeşe ikinci çocukları oldu ablalarımın,, ikizkardeşim benden bi buçuk sene sonra evlendi ilk ay hamile kaldı 20 günlük evliydi ve test yaptı pozitif daha bi çok kişi var bide benimle aynı zamanda evlelnen arkadaşalrım bazılaı ikinciyi bile doğurdu bazen düşününce isyan edesim gelyor sonra Rabbime sığınıyorum Rabbim sen bizi bizden daha ii biliyorsn ne olur yardınmını esergeme hayırlı bebişler nasip eyle aminn
kızlarrrrrrrr nasılsınızzzzzz
evet buşekilde..
birde eşin yerse bolca nohut haşla buzdolabı poşetine birer kaselik paketle hergün tuzlayıp yesin
birde ısırgan otu sallama çayı içir
arı sütü bal polen karışımıda iyi gelir
Ohooo benle evlenenu yada 1 yıl sonra evlenen bile doğurdu kaç hamiş kaç bebiş gördü bu gözler
evet haklısın ben evlendikten sonra görümcelerimin peşpeşe ikinci çocukları oldu ablalarımın,, ikizkardeşim benden bi buçuk sene sonra evlendi ilk ay hamile kaldı 20 günlük evliydi ve test yaptı pozitif daha bi çok kişi var bide benimle aynı zamanda evlelnen arkadaşalrım bazılaı ikinciyi bile doğurdu bazen düşününce isyan edesim gelyor sonra Rabbime sığınıyorum Rabbim sen bizi bizden daha ii biliyorsn ne olur yardınmını esergeme hayırlı bebişler nasip eyle aminn
kızlarrrrrrrr nasılsınızzzzzz
tamam onlarıda alayım ozaman, bende bugün muayene oldum poliskistikover çıktı. aktar bunun için bana hayıt tohumuyla civanperçemi verdi 10 dk ikisini demle iç sabah akşam dedi. Yalnız bunlar eğer hamile kalırsan bebeği düşürüyormuş doğrumu? forumda okudum geçmiş yıllarda yazılmış. kullanmayımmı neyapayım?
evet buşekilde..
birde eşin yerse bolca nohut haşla buzdolabı poşetine birer kaselik paketle hergün tuzlayıp yesin
evet buşekilde..
Nohut yemez eşim yemeğini bile yaptırmaz eve sokmuyor tühhh!! Bende de polikistikover çıktı. aktar civanperçemiyle hayıt tohumu verdi. Bunların ikisinden bir tutam alıp 10 dk demleyip içecekmişim sabah akşam. Doğrumudur? birde bunlar eğer hamile kalırsan bebeği düşürüyormuymuş neymiş ozaman ilk 14-15 gün kullanıp sonra bırakacakmıyım ya hamileysem diye peki fayda edermi böyle nasıl yapıcam anlamadım
umud nasilsin canimm
nohut u okuduktan sonra tekrar yazdım önce anlamadım aklım okadar dağıldı ki
bende ekleyim bari adaşım işin kolylaşsın...
hergün bol bol yeşillik...topiğin ilk sayfalarındaki yazılardan örnek alabilrsin...
akşamları kabak,ayçiçek çekirdeği,fındık ,badem ama kavrulmamış,dut kurusu,meyve kuruları...
keçiboynuzu tozu
eşin için incir kürü
senin için soğan kürü
kırmızı eti azaltıyorsunuz
sigara kesinlikle bırakılmalı...
ama siz şu tıkanıklık işini bir sonuca bağlayın hoca aslında bunun için bir ilaç tavsiye ediyordu...
iyiyiz sen nasılsın evdemi nöbettemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?