Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ben arkadaşımla geçen gün onun kontrolğne gitmiştim
orda bir kadın bekliyordu ben sordum bizde kan uyuşmazlığı var eşim iğne almaya gitti
doktor vuracak dedi kadın 18 haftalık falandı
bir sor bakalım doktoruna geç kalmayın

canım değerleriniz gayet güzel bence sıkı bir vitamin ve beslenme takviyesi ile çok daha güzel olur..
eğer imkanlarınız münasipse gidin anakaraya kaan hocanın eşini muayene etmesi faydalı olur...

gidemeyizki benim eşimin daha asaleti tastik olmadı 5 aylık memur yani izni yok ekin79 dediğin gibi yazdım zaten bide ikinci sonucuda gönderdim bakalım ne diyecek

üfff ronya karıştı karıştı
biri diyor 24 biri diyor 28 ....şimdi birde 18:)))))))))))))))))

Birde keçiboynuzu aldım eşim için hareketlilik sıfır bizde birde %79 hareketsiz. Bunu yarım litre suya 6-7 tane kırıp 20 dk kaynatıp soğuyunca içiricem hergün taze yapıcam değilmi

gidemeyizki benim eşimin daha asaleti tastik olmadı 5 aylık memur yani izni yok ekin79 dediğin gibi yazdım zaten bide ikinci sonucuda gönderdim bakalım ne diyecek

o zaman durumunu mailde iyice anlat yada yaşadığın şehirde güveneceğin bir ürolog bulcaksın...ama kaan hocanın dışında önce tedavi sonra tüp diyecek bir doktor çıkmaz

eee canım benim 2.yi doğuracaksın

Birde keçiboynuzu aldım eşim için hareketlilik sıfır bizde birde %79 hareketsiz. Bunu yarım litre suya 6-7 tane kırıp 20 dk kaynatıp soğuyunca içiricem hergün taze yapıcam değilmi

evet buşekilde..
birde eşin yerse bolca nohut haşla buzdolabı poşetine birer kaselik paketle hergün tuzlayıp yesin
birde ısırgan otu sallama çayı içir
arı sütü bal polen karışımıda iyi gelir

Ohooo benle evlenenu yada 1 yıl sonra evlenen bile doğurdu kaç hamiş kaç bebiş gördü bu gözler

kızlarrrrrrrr nasılsınızzzzzz

umud nasilsin canimmm

evet buşekilde..
birde eşin yerse bolca nohut haşla buzdolabı poşetine birer kaselik paketle hergün tuzlayıp yesin

tamam onlarıda alayım ozaman, bende bugün muayene oldum poliskistikover çıktı. aktar bunun için bana hayıt tohumuyla civanperçemi verdi 10 dk ikisini demle iç sabah akşam dedi. Yalnız bunlar eğer hamile kalırsan bebeği düşürüyormuş doğrumu? forumda okudum geçmiş yıllarda yazılmış. kullanmayımmı neyapayım?

Ohooo benle evlenenu yada 1 yıl sonra evlenen bile doğurdu kaç hamiş kaç bebiş gördü bu gözler

kızlarrrrrrrr nasılsınızzzzzz

umud nasilsin canimm

kullan canım hamileliğini öğrendikten sonra zararı olur ateş ölçmeyi kullanırsan yumurtlamadan 1hafta sonra bırakrsın

evet buşekilde..

Nohut yemez eşim yemeğini bile yaptırmaz eve sokmuyor tühhh!! Bende de polikistikover çıktı. aktar civanperçemiyle hayıt tohumu verdi. Bunların ikisinden bir tutam alıp 10 dk demleyip içecekmişim sabah akşam. Doğrumudur? birde bunlar eğer hamile kalırsan bebeği düşürüyormuymuş neymiş ozaman ilk 14-15 gün kullanıp sonra bırakacakmıyım ya hamileysem diye peki fayda edermi böyle nasıl yapıcam anlamadım

evet buşekilde..

bende ekleyim bari adaşım işin kolylaşsın...

hergün bol bol yeşillik...topiğin ilk sayfalarındaki yazılardan örnek alabilrsin...
akşamları kabak,ayçiçek çekirdeği,fındık ,badem ama kavrulmamış,dut kurusu,meyve kuruları...
keçiboynuzu tozu
eşin için incir kürü
senin için soğan kürü
kırmızı eti azaltıyorsunuz
sigara kesinlikle bırakılmalı...

ama siz şu tıkanıklık işini bir sonuca bağlayın hoca aslında bunun için bir ilaç tavsiye ediyordu...

nohut u okuduktan sonra tekrar yazdım önce anlamadım aklım okadar dağıldı ki

eşim sağolsun doppler le bakılması gerektiğini duyunca caydı baktırmam öyle diye tutturdu birde ben örnek verirken kendimi kasıyorum herzamankinden az veriyorum ondan hacim düşüktür diyip kestirip atıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…