- Konu Sahibi boncukboncuk
- #8.881
İyi madem kokmuyor,o zaman hemen başlayayım bari soğan kürüne...
yarin sabah basla canim mutlaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi madem kokmuyor,o zaman hemen başlayayım bari soğan kürüne...
Canım hiç korkma hiç kokmuyo ,tadı ağzından anında gidiyo ,soğanın kendini yemiyorsunki suyunu içiyorsun en 3 ay yaptım gene yapacağım:)))))
ay ne gusel keske bızımde cıksaaaaaaaaaaaaaesracım bizim değerler hiç milimde 6 milyonun üzerine çıkmamıştı daha önce 2 ay önce başladık tedaviye o zaman değerler milimde 10 milyon top 45 milyon civarı hareketlilikte toplam %40 civarıdı
şu anda ise top 70 milyon civarı milimde 17 milyon top hareketlilik %60 morfoloji % 1 son testte böyle çıktı,bizim fsh sorunumuzda vardı onun içinde ilaç kullandı eşim
tedaviye devam ediyoruz ve bence sizdede değerler artıcaktır
attım canım ınşşş olacak hersey ıstedıgım gıbıcanım bence sen durumu baştan sona anlatan bir email at
ankaraya gelmek isteriz ama gelemiyoruz uzağız diye belirt
canım bence kaan hoca bu işi çözer
elinde eşine ait ne kadar sonuç varsa hepsini yaz
inşallah çaresi buluncak canımm
paypala uye olmadan dırek ebaydan almıormuydukcanım önce paypala üye ol.sonra ebaya ordan sipariş verip paypaldan ödeme yapıyorsun.evet kartla aldım ayın 10.sipariş verdim bugün geldi şaşırdım bende.kargo dahil 56 tl canım yanında 40ovulasyon10gebelik testi istemiştim.
İngilizcem olmadığından çeviri sitelerini kullandım ne dediklerini anlamak için:)
yaklaşık 20 mailde anca anlaşabildik
Bu mesajım esraya..
sagol canımiyi akşamlar kızlar.. epeydir yazamıyorum bazı iyi ve kötü gelişmeler olmuş.
Esracım geçmiş olsun canım,diyecek çok şey yok ama kendini bırakmamalıydın onu da yaptın zatenRabbim hayırlısıyla en yakın zamanda muradına erdirir inş.
Yağmurcum değerler artmış çok sevindim, sonucu hamilelik olsun darısı da bize olsun inş.
Birkaç tane yeni isim gördüm hepsine HOŞGELDİNİZ diyorum.
bız kan testını tekrardan yaptırırız ya tup bebek merkezınden oncede bakıldı sorun cıkmadı hormnlarda falan fsh falan duzgun cıktı tup bebek merkezındede yapıp baktılar ama butun evrakları attımcanim bakildi diyorsun ama sonuclari hic bilmiyorsun
elinde kesin sonuclar olmasi lazim
tup bebek merkezi ilgilenmezki oyle seylerle onlar direk tup bebek yapar hormonlar bozuk olsada soylemezki
:))))))))))))yeni gelebildim pc yi alamadım elinden az önce iğneyi yaparak intikamımı aldım
acıtmışım sapladım sinirle
özledim sizi yaaaaaaaaaaa
tup bebek benım ıcın erken deıldı yanı doktora gıtsek bırsey bunu yukseltmez yol yakınken vede esın kucukken gıdın yaptırın dedi elımız kolumuz baglı gıttık yaptırdık yasanacakmıs ıste yapacak bırsey yokcanım sen bir kitap yazarısın kitabın anasayfasını giriş gelişme sonucunu yazmadan arka kapağa geçiyosun herşeyi akışıyla yap tüp bebek için çok erkendi senin için azmin elinden ne kurtulmuş başaracağına inanıyorum benden daha sabırsız olanlarda varmış Allah şifasını verecektir arkadaşım hiç canını sıkma![]()
Gördünüzmü bu resim yapıştı kaldı baa bir türlü deüişmiyo ,lanetlendim ben ,kadının kim olduğunu bilsem gam yemiyeceğim ya kötü kadınsa adımı lekeliyecek topikte((((((
canım bendede malesef pco var ben bir ara yumurta takibi yaptırdım
puregon iğneyle iki yumurtam olmuştu.
canım benim pco 1 senedir var evvelden böyle bir sorunum yoktu.
şuandada kilo ve tüylenme problemim yok bir tek adet düzensizliği var
ve tabiki en kötüsü doğal olarak yumurtlamıyom
umarım aşılaman başarılı olur bizim bir arkadaş oda pco di ve ilk aşılamada hamile oldu
hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Günaydın güzel cici hatunlarrrr..Neredesiniz bakimmm??![]()
canım benim inşallah sonucu hayırlı bi şekilde alırsın,bende kilo ve tüğlenme de oldu:18: ama çok şükür iğne ile güzel yumurtladımbugünde progestan kulllanmaya başladım çok heyecanlıyım
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİ'UD-DUA
RABBİM BANA (BİZE)TARAFINDAN HAYIRLI BİR NESİL BAĞIŞLA,ŞÜPHESİZ SEN DUAYI HAKKIYLA İŞİTENSİN)
MEVLAM BİZLERE HAYIRLI UĞURLU SAĞLIKLI SIHHATLİ AKILLI FİKİRLİ GÜZELMİ GÜZEL EVLAT YADA EVLATLAR NASİP ET BİZLERİNE EVLATLARIMIZA HAYIRLI ANNE BABA OLMAMIZI SAĞLA VA SENİN RIZAN DOĞRULTUSUNDA YATİŞTİRMAYİ NASİP ET AMİİİİİİİİİİİN)
![]()
cok gusel bır duaaaaaaaa
rabbım kabul eylesın herkesın duasını ınşşşşşşşşşş
Önce eşiniz sabahları 1 adet Endol adlı tabletlerden, akşamları da yine 1 adet Trental 400 mg tabletlerden almaya başlasın. 1 ay aralıksız kullansın. Bitince bir labortuvara ya da hastaneye gidip kanda FSH ve Testosteron hormonlarına baktırsın. Sonucu da bana bu sayfanın üzrine yazarak gönderin.
kaan bey bana yazmıs.........
Merhaba klomenin kullanımı ile ilgili kafam karıştı Emre beye sordum cevap gelmedi 25 gün yarım içilip 5 gün ara veriliyor değilmi ?
Gözün aydın esracım..Şifa olsun inşallah
Bu Kaan amca bir beni kaale almadı..(direk tüp dedi)Ama kimliğimi değiştirip, eşime hormon testi yaptırıp yine mail atacağım.Benden kurtulamayacak
![]()
Gözün aydın esracım..Şifa olsun inşallah
Bu Kaan amca bir beni kaale almadı..(direk tüp dedi)Ama kimliğimi değiştirip, eşime hormon testi yaptırıp yine mail atacağım.Benden kurtulamayacak
![]()
canım ben önceden kullanmıştım klomen ama böyle değil bana adetin 5.günü başla sabah 1 akşam 1
5 gün iç dedi.sonra yumurtama baktı ve 5 günde günde 1 tane içtim sen doktora gitmedin mi kendin mi aldın klomeni,ha bide bana klomenin yanında glifor verdi yumurta gelişimini olumlu yönde etkiliyomuş ALLAH cc hepimizin yar ve yardımcısı olsun