• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar sagolun,dualariniz ve guzel dilekleriniz icin.
Xeda ben daha ignelere baslayacagim,yumoslain toplanmasina daha var.

Kizlar sagolun,dualariniz ve guzel dilekleriniz icin.
Xeda ben daha ignelere baslayacagim,yumoslain toplanmasina daha var.

Kizlar guzel haberle geldim .
Rapor cikti dosyam olusturuldu cok sukur.
Simdi artik adetimin 17.gunu hastaneye gidecegim ultrasonda yumoslara bakacaklar ve lucrine gececegim.
Bugun adetimin 10.gunu yani haftaya carsamba gidecegim.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
hayırlı olsun canım bundan sonrada hep güzel haberlerle inşallah bebişine kavuşmana az kaldı canım ya heycanlımısın
kızzlar "RABBİ LA TEZERNİ FERDEVVE ENTE HAYRUL VARİSİN" bu ayeti de okusak olurmu?? zekeriyya a.s.ın çocuk için duası bunu okursak inş neslimiz hayırlı olur yine de siz bilirsiniz yengem beni rüyasında görmüştü bana diyormuş ki bu ayeti okursan zürriyetin hayırlı olur inş birde bir hoca arkadaşım bana bu ayeti Rabbim çocuğu olacak kişilere okumayı nasib edermiş. ben Elhamdüllillah hep okurum. bide okursak eğer 1001 kere okuyalım ben büyük hocalarımıza duasını yaptırırım inş

manası:Zekeriyya'yı da (an). Hani o, Rabbine şöyle niyaz etmişti: Rabbim! Beni yalnız bırakma! Sen, vârislerin en hayırlısısın, (her şey sonunda senindir).
ENBİYA SR. AYET 89

canım bu duada çok güzel bundan sonrada bu duayı okuyalım inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

karden cuma yeni duaya geçicez canım sıradaki duayı senden alalım:)
ne okuyalm canım?

çok sağol canım benim zeynep arkadaşımızda yazmış çok güzel bi dua onu okuyalım isterseniz ''RABBİ LA TEZERNİ FERDEVVE ENTE HAYRUL VARİSİN'' farklı seçenekleri olanlarda sunabilir tabi

çok sağol canım benim zeynep arkadaşımızda yazmış çok güzel bi dua onu okuyalım isterseniz ''RABBİ LA TEZERNİ FERDEVVE ENTE HAYRUL VARİSİN'' farklı seçenekleri olanlarda sunabilir tabi

teşekkürederim canm inş onu da bi dahaki hafta okuyalım dedik yanixedanın duasından sonra ama siz bilirsiniz iksini de okuyabiliriz zaten kısa ayetler

allah razı olsun bi cvp aldım olur inş bir dahakine olmasıciçin diy6ordum ama önceden diyeyim dedim sağol canm

sendende allah razı olsun canım görmemişlerdir yoksa mutlaka cvp yazarlardı rabbim inşallah bu dualar hürmetine hepimizin dualarını kabul eder hayırlı evlatlar verir

bilgemmm hayırlı olsun çıkartmışsın dosyayı,hızla ilerliyor işlemler bundan sonra da aynı şekilde devam eder inşallah

“ Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten...İnneke semiüddua .... ”

Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.... (Âl-i İmran.38) işte okunacak duaaa kızlarrrr

çok güzelmiş canım amiiiinnnnnnn

sendende allah razı olsun canım görmemişlerdir yoksa mutlaka cvp yazarlardı rabbim inşallah bu dualar hürmetine hepimizin dualarını kabul eder hayırlı evlatlar verir

aminn inş bu duaların hürmetine ve Habibin Muhammed Mustafa sallahüaleyhivesellem Efendimiz hürmetine RABBİM NASİB EYLE..........................

insan bazen tükeniyor,bitsin artık bu çile...
herşeyi takip etmeye çalışmak normal yoldan olma umuduyla; diğer taraftan ya olmazsa diye bu arada doktor araştırmak filan çok yoruldım artık yaaa...insan bazen bir tükenme noktasına geliyor.

insan bazen tükeniyor,bitsin artık bu çile...
herşeyi takip etmeye çalışmak normal yoldan olma umuduyla; diğer taraftan ya olmazsa diye bu arada doktor araştırmak filan çok yoruldım artık yaaa...insan bazen bir tükenme noktasına geliyor.

Canım benim üzülme. hepimiz bazen bu noktaya geliyoruz. Ama buda yalnış, Allah yardımcımız olsun. Buda bizim imtihanımız sabretmek zorundayız. Allah kuluna olmayacak duayı ettirmez. Olacak Allahın izniyle ben inanıyorum. Ve sen bu sıkıntıları unutacaksın. ve inan bana sen daha kıymetli bir anne olacaksın. çünkü sen ona sahip olmanın zorluğunu biliyosun. ve onu gözünden bile sakınacaksın, öyle şefkatla sevgiyle büyüteceksin ki. Vardır herşeyde bir hikmet. Mevlam ne eylerse güzel eyler. Sabrımızn sonu selamet olacak Allahın izniyle.

merim mesaj kutun dolu, cevap veremedim..bir ara boşaltırsan çok sevinirim, hayırlı olsun bitanem, güzel olacak inşAllah..dinlenmeye çalış ve bol dua et, Allah yardımcın olsun..çok öpüyorum seni..

selam kızlar, herkes iyidir inşAllah..bende bugün hastaneye gittim, 2'li test için kan verdim, ultrasona gittim..umarım herşey yolunda gider..ben bir geçmişe bakayım..

Papatyam sen yaptırdın mı 2'li testi?

lorkee bunuda yaz kızz bloguna:)))))))))

Konuşup konuşup muhabbetin sonu geldikten sonra, ''amaaan boşver dedikodu yapmış olmayalım'' diyen kadın, Türk kadınıdır :)

Anne kime denir? Baba kime denir?
‎* Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, m...arket torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.

* 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE...; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.

* Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.

* 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.

* Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.

* Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.

* Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.

*Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.

lorkee bunuda yaz kızz bloguna:)))))))))

Konuşup konuşup muhabbetin sonu geldikten sonra, ''amaaan boşver dedikodu yapmış olmayalım'' diyen kadın, Türk kadınıdır :)

:))))))))) Ay çok tuttum bu sözü, çok doğru. Ceylan sende ne cevherler var. Bayılıyorum sizin özellikle gece muhabbetlerinize. sizde olmasanız çocuk çocuk diye kafayı yiyecaz burda

selam kızlar, herkes iyidir inşAllah..bende bugün hastaneye gittim, 2'li test için kan verdim, ultrasona gittim..umarım herşey yolunda gider..ben bir geçmişe bakayım..

Papatyam sen yaptırdın mı 2'li testi?

yaptırdım canım doktor normal çıktı sonuç sorun yok dedi ama ben sonuç kağıdını henüz almadım. ense kalınlığına kaç dedi doktor ultrasonda?

Back
X